Världens bästa dag

&&& så var dagen D över. Jag & lisa började hemma hos mig då vi åt lunch och fixade oss innan vi begav oss till Maja där hela klassen samlades för att föra och dela ut "klassens". Vid halv sex rulla vi mot flustret och dum som jag är hade jag glömt legget så mamma fick komma med det. Vi åt middag och sedan rullade alla in. Hade inte så bra koll på läget då jag befann mig mest i nedredelen av flustret med Simon. Han blev min kompanjon för kvällen. Mamma kom och hämta oss vid två och Simon decka i princip direkt till skillnad från mig som inte lyckades somna för en kvart över fem tidigast.

2013-05-26

Idag tog jag & Lisa över våran byggarbil och gled runt lite överallt i Uppsala. Fixade kläder till skivan som är imorgon (!!!!) Att jag ska vara snövit och om folk kanske anser att det inte följer temat till punkt och pricka så får det vara så. Vi lunchade på Dinos innan vi åkte och sa hej till Sebbe & sedan till Robin. 

What should I wear?

Klänning 1: (inga charmiga bilder.)
Ser inte så bra ut på bilderna. Ser fetare ut än vanligt. Men ah där har vi en av klänningarna som jag kanske ska bära den 5 juni. Det som gör mig osäker på den är att den är lite för kort och paljetterna på bandet skaver på axlarna och lite över ryggen.
 
Klänning två: (minst lika ocharmiga bilder)
Sedan har vi the typical Jones and Jones klänningen. Alla har någon sån här, säkert en sån här också. Det jag gillar med den är att den inte har öppen rygg. Tyckte det var minst lika snyggt. MEN, alla kommer ha en sån här, den är verkligen cream färgad vilket inte faller mig så mycket i smaken. Vet inte alls hur jag ska göra.
 
Skillnaden:
Väldigt ful bild. Men ville att alla skulle se skillnaden på färgerna.

2013-05-19

Min mys helg fortsatte med en fika på storken med fina vänner. Vi slog oss ner innan tre och lämnade fiket efter tre timmars prat. Såna här tillfällen uppskattas oftare nu för tiden då det inte sker lika ofta. 

12:21

Lisa hämtade mig vid stationen igår kväll och vi åkte och hälsade på hennes häst innan vi slog oss ner i soffan. Gjorde i ordning ett schema och gav alla länder poäng. Blev less på Danmark som vann för finner ingenting bra med Danmark. Sedan begav jag mig hemåt. 

Just give me a reason

Väl hemma från Thuns mötte jag upp systrarna Andersson och vi lyckades hitta en fotbollsmatch som vi satt och kolla på i någon timme. Sedan begav jag mig hem och jag har hunnit med att bada, äta, plugga och lite där till. Snart ska jag sätta mig på ett tåg mot Tierp där det blir megamys ikväll.

2013-05-18

I förd en långklänning som låg långtbak i mammas garderob ska jag plus mammi och sis bege oss mot thuns.

2013-05-17

Mötte upp Lisa i stan idag för att uträtta lite ärenden innan vi slog oss ner vid ån med en varsin sallad. Blev inget långvarigt mys då vi båda är bokstavligt talat döda. La mig i solen en snabbis när jag kom hem men den gick i moln redan efter 20 minuter så gav upp då. Tror jag ska sova nu.

You need happiness to survive

Uppdateringen har varit alldeles för knackig endast på grund av skolan. Kände att jag var värd en utekväll så åkte till Johanna igår där vi fixade oss och drack lite vin. Senare mötte vi upp ett större gäng innan vi intog BJ. Hade en bra kväll och blev hämtad 2 och somnade strax efter tre.

II met a girl down at the disco

Igår rocka vi Garys i några timmar innan vi intog BJ. Efter att spräckt mina byxor och bråkat med busschauffören så stupade jag i min egna säng. Herregud va sliten jag är. Är rädd för mitt alkoholintag dessutom. Ikväll ska jag äta middag med Linn och tror det står krök på schemat för alla förutom mig. Usch för alkohol.

Perks of being a wallflower

Jag kan inte beskriva med ord hur fin Perks of being a wallflower är. Jag grät, jag blev kär & jag skratta. Den innehöll det mest. Så sjukt sevärd. Så kolla kolla kolla.

2013-05-10

Kanske inte världens mysigaste bild men åkte till Linn igår kväll då planerna var att myskröka lite. Vi rökte vattenpipa och hade även bakat. Sedan blev den en rusch mellan två bussar som dödade mig så sov riktigt gott inatt.

B/W

& igår blev det årets första skiva. Den var bra, riktigt bra. Lämnade flustret dock lite tidigare än förväntat då en kebab med Lisa lät bättre. Tog tåget hem med Matte och hans sysling innan ett jobbigt samtal avslutade hela kvällen.

2013-05-06

Igår kväll kom Jennifer och höll mig sällskap någon timme. Idag har dagen bestått av lite ärenden, fika med Lisa och sedan kom även Jennifer förbi. Jag åkte hem och sedan direkt till Subway/Ikea med mamma. Nu måste jag ägna tid åt att plugga.

En broder ställer alltid upp för en annan broder


The weekend

I Fredags åkte jag och MK till Anna där vi förade. Efter dåliga samtal hit och dit så landade jag på plock sedan Garys och Edenbergs på det. Blev en väldigt annorlunda natt som slutade med en liten roadtrip till Bällinge där vi träffa några innan Gräll skjutsa hem mig.
Gårdagen började inte ljust för mig. Var riktigt jävla bakis. Mina fina änglar lagade mat till mig och sedan var vi igång igen. Vid elva tiden så kom det några hit och en timme senare kom det yttligare några. Det blev helt enkelt en riktigt bra kväll och stupade i säng strax efter fyra.
Idag blev det bakishäng delux. Jag & Lisa åkte och fixade pizzor och cola när killarna hade dragit. Vi satt i solen hela dagen innan Gräll & Lisa lämna mig och Johanna (som flörövrigt bara ligger och sover som vanligt)

BacardiBror

Vi styr upp lite fjortisfasoner dvs bilden. Ses i dimman

Inte påmålad och falsk som andra

Blev ingen fika utan vi styrde ihop några och rökte vattenpipa. Det blev sjukt kallt och alla försvann. Jag & Lisa hamnade på interpool med några för lite fotbollstittande och sedan hämtade gräll mig. Vi umgicks med kippen och sedan skjutsade hon hem mig. För tillfället sitter jag och jobbar på en uppsats. Har ångest.

The one thing that matters

Min dag har innehållit en springtur och solning. Har fixat mig och ska käka middag och senare dra mig till stan för en fika med Lisa.

Jag är som en storm från ingenstans

Pågrund av väldigt dålig bloggning under April så bjuder jag på ett litet collage. Inte så där jätte bra bilder. Men så får det vara.

Valborg

Vi startade kvalborg med att inhandla allt till frukosten och sedan tog vi bilen till Skyttorp och Ellan där vi började kröka. Lite folk kom och strax efter tre deckade jag.
Johanna lyckades väcka alla redan vid åtta. Vilket inte var så populärt från min sida. Efter en riktigt god frukost och en ganska stor övertalning följde jag med till humc nykter. Men vid fyra gav jag upp. Drog hem och sov i tre timmar och sen var det bara pått igen.
Vid kvart över tio mötte jag upp Karin m.fl och vi slog oss ner på Garys. Tillslut blev det bara jag och Linn med ett gäng grabbar. Jag shottade för fulla muggar endast för att sluta vara less. Blev en snabb vistelse på Williams och sedan avslutades hela kvällen med en roadtrip. Stan-Ekeby-Stan-Sävja-Storvreta. Det blev ett bra valborg trots allt.