Överlag var jag som allra lyckligast

Rivstartade mitt år med ett guld i Storvretacupen med mina små tjejer. Direkt efter det väntades en lång tågresa mot Borås där Josef fint stod och väntade på mig. Spenderade många dagar där med han. For hem och fick en iPhone, passade på att fylla år och även ha en tjejmiddag dagen till ära. Fick något spontant ryck och helt plötsligt lämnade jag frisörsalongen med en lugg.
Februari gled in med storm. Jag och min dåvarande klass tog oss till Stockholm där vi fick besöka Fotografiska och SVT. I samma storm förlorade jag vänner och fann nya. Det blev promenader med disell och Michaela och jag avslutade ett sportlov med tre andra tjejer och en alanya resa bokad. Då var jag lycklig.
Mars är den månad jag spenderat minst på hemmaplan. For med två andra familjer till Thailand där vi spenderade nästan tre veckor. Först på Koh chang och sedan i storstaden bangkok. Denna semester innehöll shoppnig och massa massa sol. Fick även rida elefant för första gången. De få dagar jag var hemma spenderades på ett eller ett annat sätt med Jennifer och Fanny.
Vi tog oss till April månad där allt häng på bryggan började. Vi fick påsklov och jag satte mig på ett plan till Borås för att vara där hela lovet. Blod, svett och tårar beskrev vi våran vecka tillsammans. Då även vi inte kunde hålla sams hela tiden. Väl hemma firade jag valborg hemma hos Jempa med så många andra. Det var en fin valborg, trots att den var kall.
Här fortsätter vi med en fin månad. Flera dagar med Jemps och Fanny bockades av. Äventyr efter äventyr åkte jag upp till Mora för att se lillasyster spela innebandy. Jag spenderade många timmar med Ellen och alla våra fikor. Maj kom med värme, vilket var så efterlängtat!
Sen kom efterlängtade Juni med ett sommarlov. Vi firade Madde som blivit 17 år och även jag gjorde en förändring i mitt liv. Brunett och page fick det bli, denna gång inte allt för spontant. Josef kom till Uppsala och spenderade massa dagar med mig. Fick fira midsommar med han då han faktiskt fått alergichock och allt var mitt fel.
Och så kom Juli. Jag började månaden med mina tre andra vänner och resan till alanya. Träffade en dansk som blev min man för veckan. Kan varit en av dom bästa veckorna i mitt liv. När vi sattit fötterna på svenskmark igen så firade vi Mickis som fyllde 17 och sedan åkte jag på en weekend till Gotland för att koppla av lite. Hem igen för en vecka ensam hemma som slutade med fester ute i Bälinge. Avslutade månaden på Gotland igen för massor med Rehab.
Vi kan nästan döpa Augusti till farväl istället. Började med en vistelse i Stockholm för en hejdå lunch med Emma. Sedan skulle vi fira av Sydney som även kände för att lämna oss i några månader. Detta gjorde vi med en kräftskiva. Sedan var det Emmas tur att lämna oss. Det blev en spårad kväll och ett gott slut. Eller kanske inte. Slutade med att jag somnade gråtandes i Simons armar då jag insåg att Emma skulle faktiskt lämna oss.
I september månad fyller Johanna år. Vi samlades och åt middag och firade hennes sedan  hos bästa Mattias. Veckan efter det stod jag med tårarna i halsen och halv grät till Håkans fina röst när han hade konsert på Grönan. Det var sju dagar efter det som jag skulle fått sätt Maggio men blev inte insläppt. Sydney kom hem över en helg och jag hann med en fika med henne innan jag drog till falun för att kolla innebandy.
Oktober blev en bra månad med bland annat massor av fikor. Även då satte jag mig på ett plan och möttes upp utav världens finaste leende. Blev kvar i borås en helg som vi tog vara på ordentligt. Veckan efter det agerade jag modell åt Ellen för att sedan bli full som en superhjälte på en maskerad. Jag tyckte om oktober riktigt mycket.
När November tog plats befann jag mig i London med min syster och mamma. Där spenderade jag en del av mitt höstlov med shopping. Vi överraskade Ellen med en middag när hon hade fyllt år och sedan fick vi agera modeller för Johannas praktik. Även första snöfallet kom.
Snön stannade inte länge och December blev mer som en vår månad. Ellen och jag satte oss på ett tåg till Norrköping och fick se världens bästa Veronica. Jag var fulländad. Vi firade Emelie som är den sista som fyllde år bland oss. Hamnade i Diös med några söta pojkar och mer minns jag inte. Julen firades hos farmor och farfar till en början och sedan hemma. Ingen vila blev det då Storvretacupen tog plats i Uppsala och jag bodde i hallarna. Nu är det nyår. Snart nytt år och nya möjligheter. Men ändå vill jag inte lämna 2011 riktigt än.

Jag undrar om du tänker på mig nu

Så här har mina senaste dagar sett ut. Bowling med släkten och även våran nya del av den, dvs familjen Thor, övernattnings i Låta utan ström, sällskapsspel med mina kusiner och även Larry. Så där bra liksom.

The best part of me is you


I surrender who I am for who you are

Igår bröt vi alla traditioner vi någonsin haft. Vi startade dagen hemma hos farmor och farfar med gröt som farmor fixat ihop själv. Så himla god! Kalle anka kollade vi på ensama hemma med bara familjen och lika så blev det hela kvällen. Bara familjen. Det var super mysigt! Hade inte önskat mig något speciellt så jag är nöjd över det jag fått. Nej ska äta lunch och sedan fixa mig. Vankas den årliga bowlingen idag!

With or without you

Grannarna kom över och underhöll mina föräldrar i några timmar så jag passa på att kolla på Narnia och sedan slå in dom sista julklapparna. Vid halv elva hämtade jag upp min syster vid tåget och väl hemma klädde vi granen. Just nu sitter vi och kollar på någon film, ska för övrigt sova snart. Blir nog inte mycket till bloggande imorgon. God jul på er!

All i want for christmas is you

Gårdagen spenderades ute på landet hos Ellen. Det blev en myskväll med chips, grönsaker och dipp. Vi spelade även alfapet då Matilda sa åt mig att vara med henne för hon var så himla bra. Vi förlorade ganska stort och skulle det inte varit för vårat ord Sorck hade vi förlorat med 48 poäng mer. Kvällen avslutades med ett 50 minuters försenat tåg och jag somnade under två filtar och ett duntäcke.

Kärleken övervinner allt

Ska julstressa lite med pappa på gränby nu!

Situationen är så sjuk

Gårdagen var mysig med middag och även efterätt. Somnade hyffsat tidigit och var tidigt på gymmet idag med min syster. Övertrötta som vi var lekte vi tillslut på löpbandet och exprimenterade lite. Sedan gick jag äcklig ner till stan och mötte upp Ellen och MK. Vi planderade inför kvällen och nu ska jag äta middag. Puss

~

'Jag borde ha förstått att det var förlorat för länge sedan. Att det finns inget att hoppas på längre.

I want your love

Suddiga bilder. Men det är bra, för mitt liv är inte klart. Det är halv suddigt och det är så jag vill ha det för tillfället. Invigde som sagt lovet med en fika på Linné.

För långt borta men ändå så nära

Gårdagen bjöd på en psykologilektion där vi kollade på i rymden finns inga känslor. Kastade mig hem och satt från fyra till åtta och skrev på min uppsats utan att röra mig ur köket. Sedan när jag fick nog mötte jag upp bästis mickis och vi tog en välbehövlig promenad. Sådana behövs oftare! Dagen till ära har spenderats i någon kyrka där avslutningen var sedan anslöt jag mig med tjejerna i SP10E och fikade och vandrade runt på stan med dom. Väl hemma vid två somnade jag och vaknade nyss. Morfar och Anita är på ingång så vi hörs.

You don't have to save me


Fått många timmars sömn, ätit en god frukost med sällskap av min syster och fixat mig. Ska om en halv timme ta bussen in till skolan för att gå på min sista lektion för i år. Där imot måste jag skriva en uppsats idag. Har skjutit upp den så får skylla mig själv. Det kommer jag sysselsätta mig med denna dag.

I want you, to want me

Jag log faktiskt när jag vaknade och såg att snön låg kvar och att det faktiskt snöade. Jag må hata snö mer än någon annan men när den väl kommer på riktigt för första gången står jag där som ett litet barn med världens största leende. Under min lediga dag har jag ökat på julkänslan med fler julklappar inhandlade, en mysig lunch med syster kunde bockas av och även julklappsinslagning. Befann mig även på gymet tidigare idag. Så himla mysig dag.

Dont make me change my mind


Det finns bara två av oss

Jeans Weekday// Jumpsuit Cubus//
Var lagom stolt när dessa bilder togs. Lyckades trycka ner min jumpsuit i mina tajtaste jeans så det såg ut som jag hade linne och jeans.

I should have given you a reason to stay

Efter att fått sovit i tolv timmar och vaknat till snöfall tog jag och Michaela tag i att åka till stan för att inhandla julklappar. Efter en timme så där var vi sugna på budget fika och vi for till Ikea. För att fördriva tid gick vi runt och pilla på allt som fanns där och det slutade med en varsin kasse fulla med julklappar, från ikea. Billigt måste jag säga! Ikväll blir det en myskväll igen. Så himla behövligt så ni anar inte.

Vem vet hur länge vi har varandra

Förlåt för min frånvaro men min kropp har dött och sedan återupplivats. Skönt det i alla fall. Avklarade tre examinationer idag och efter det mötte jag upp Linn och Johanna för en fika där även Bea och Signe anslöt sig. Hade planerat än kväll med mina två bästa vänner chips och dipp tills Michaela ringde mig och nu ska jag snart ner till henne där jag ska stå för chips och dipp. Gosi!

Drömmer mig lättare bort om dagarna

Idag är en sån dag då jag går med högt huvud. Att jag gått i skolan från åtta till tre utan att haft en enda lektion och jag har ändå varit närvarande är ju mer än fantastiskt. Det blev en lunch med Lisa och Sara och sedan skulle vi på något sätt döda våran tre timmars håltimme. Det blev julklappasjakt, utan något vidare resultat. Jag har tappat inspirationen för det mesta trots att jag mår så bra. När den kommer tillbaka, kommer bloggen skinna mer än vanligt. Håll ut!

Det är konsten att somna lycklig som är svårast


I need you to follow

MK dök upp strax efter förra inlägget. Vi har degat i soffan och myst galet till bra program och massa snack. Lite som det brukar së ut när vi är med varandra minus innebandyn denna gång dock. Hon lämna mig strax innan åtta och sen dess har jag ätit lussebullar och letat nyårsklänningar. Nu är det twilight på femman och efer det ska jag dejta john blund.

När ljuset möter mörkret

Hel rutten bild. Men det är beviset att jag faktist befann mig på gymmet strax före tolv idag, första gången själv och sedan lämnade det en och en halv timme senare. Jag får ju nästan glädjetårar när jag inser att jag orkat träna fem gånger på en vecka. Ska försöka hinna med lite uppsatsskrivande och så väntar jag även på mys sällskap. Den här veckan har börjat så himla bra!

You smile, I smile

Allt flyter på nu ganska bra. Efter att ha gäspat ikapp med min trötta historialärare mötte jag upp den fina killen på bilden. Efter att ha tagit igen två månaders frånvaro ifrån varandra, myst, ätit och allt där till lämnade han mig. Väntar för tillfället på att mamma ska komma hem så vi kan dra till gymmet.

You learned me how to fly without wings

Det många inte förstår och något jag själv inte kan fatta är att det kommer aldrig funka utan dig. Du är det värdefullaste jag har.

Jag kommer alltid vara steget bakom

Har varit iväg och gymmat. Så tre gånger den här veckan har jag lyckats och ska gymma imorgon igen! Sedan mötte jag upp Emelie och Hanna och vi kämpade oss enda upp till slottet där vi såg på fyrverkerierna. Vi skulle ha fikat efter men tiden sa ifrån. Har slängt i mig mat och badat sen jag kom hem och ska nu få massage av mamma. Kan varit den bästa helgen på länge.

I have loved you from the start

Spruckna bh;ar, sitta i bara trosor på bussen, skrika sjunga och dansa. Chocktilstånd, 50 kronor fattigare, fotboll och sen en skrikig bussresa hem. Det förklarar det mesta av kvällen. Ni är så bra tjejer.

All I need is you


I will never be afraid again

Lite så såg det ut på mobilfronten.

Shake that as for me

Satt i Emelies soffa med alla tjejer runt sju då vi inväntade maten som förövrigt var svin god. Vi förtärde alkohol i olika mängder och sjöng till gamla och nya låtar. När det började vankas hemgång satte vi oss på bussen mot Diös istället då mina strumpbyxor gått sönder och jag bytte på bussen, grym effektivt! Där satt vi i alla fall i någon timme och hann se Gusk förlora en match, tråkigt nog. Väl hemma vid halv fyra somnade jag fint i min säng. Kommer mer bilder.

In my world

Somnade ute i Låta igår efter att Amanda tagit hem vinsten i Idol 2011, vilket var helt rätt. Sprungit runt med en super stressad kusin på gränby idag och även tagit en lunch där med två kusiner och två familjemedlemar. Min dag startade bra. Kvällen detaljer. Ska bege mig mot mina fina vänner inom någon timme för att fira vårat senaste födelsedagsbarn. Ska frossa i Emelies äckligt goda chokladkaka och sedan får vi se vad kvällen tar oss. Det är ingen som vet.

Once in a lifetime

Gymmat, gått i skolan, avklarat prov och inlämningsuppgifter, längtat efter sommaren och dom komande resorna. Så har mina två senaste dagar sätt ut. Ska vila ikväll med idolfinalen och en fin vän.

I'm yours to keep



Ge mig något som tar mig någonstans

Världens lyckligaste här. Idag efter skolan mötte min syster upp mig på stan och tillsammans tog vi oss till Actic och där var mamma. Tillsammans har vi nu skaffat ett varsit gymkort där. Äntligen ska jag få träna och dessutom på egna vilkor. Väl hemma har jag tagit ett bad med lermask och ska snart plugga psykologi. Vill bara hoppa av lycka för allt.

Never say never

I Lite brist på olika outfits klippte jag av min systers gamla jeansjacka till en väst som är hur användbar som helst. Känner nästan redan på mig att den kanske kommer vara lite för kall. Men jag trivs i den, ovanligt bra faktiskt. Ha en bra dag!

Good people can also lose

Detta är mina fina vänner. Mina fina vänner som jag spenderade hela min eftermiddag samt kväll. Trots min dåliga period har jag nu börjat hitta en utväg. Tack vare dessa. Firade Emelie med lite fika och efter någon timme försvann hon och mickis. Vi drog upp datorerna och reseletandet började så fint så, slutade med att vi kollade bilder från min dräggkväll. Drog till ett äkta, högt skratt för jag har aldrig varit så rutten. Idag mår jag så sjukt bra.

Happy birthday to you

Hej Kompis! Ville bara säga att jag tycker om dig väldigt mycket och grattis på födelsedagen. Ses sen.

I just want to see you happy

Dagen till ära har spenderats till mesta dels med min syster. Har varit en riktigt trött dag som började på gränby där jag lyckligtvis handlade första julklappen, så nu är man igång. Väl hemma slog vi på Sunes Jul och jag somnade så fint i min systers säng. Hon ville träna på att locka hår så då var man tvungen och ställa upp. Bänkade oss igen framför sunes Jul och blev utkastad där ifrån nyss. Imorgon vankas det Emelies födelsedag och tandläkarbesök!

Kan vi inte vara nära bara en minut

Resan började vid fyra då jag och Ellen satte oss på tåget mot Norrköping. EFter att tryckt i oss en Cupidosallad och kollat på julkalendern så var vi framme. Med hjälp av en kille som tog en omväg för våran skulle så kom vi till Flygeln och bara 20 minuter senare stod vi längst fram i väntan på Veronica. Det var så häftigt. Jag stod där och kunde inte förstå att jag verkligen såg henne live. När vi var på väg ut ser vi Ellens pappa stå där inne då han blivit insläppt han också. Med en signerad biljett och tygpåse och ett stopp på MacDonalds åkte vi hem och var hemma vid halv ett då jag somnade bums!

Give me everything

Gårdagskvällen bjöds på alkohol i mängder, fast ändå inte. Matilda hade inflyttningsfest/förkrök. När alla 18 åringar och äldre skulle ut vandrade jag ensam till tvåan som tog mig till Flogsta och mina yngre vänner. Där förtärdes det lite mer med mycket fint sällskap och slutade hemma vid tre då jag gjorde egna mackor, då var jag nöjd.

What makes you beautiful

Åkte in till stan runt sex och mötte upp min andra halva. Vilket kan ha varit mitt smartaste val, har äntligen fått skrattat som jag inte gjort dom senaste dagarna, jag har fått ur mig all ilska och delat med mig utav min glädje. Sen satt vi både och inte riktigt förstod att vi ska se Veronica på lördag, det är sinnes sjuk på riktigt. Har inte längtat till något så mycket som jag längtar till det. Imorgon väntas skolan, hoppas jag överlever.

I need to open my eyes

Hemma idag igen. Jag ber om ursäkt att jag inte ge så mycket på bloggen för tillfället då det inte finns den möjligheten. Imorgon ska jag till skolan i alla fall. Får se hur det går!