Only girl in the world

Ska om ett tag möta upp mina vänner i stan för att utnyttja öltorsdagen väl. Vi hörs.

310113

Jag ska sluta vara så frånvarande. Försöka få den här bloggen och rulla lite bättre. Längtar till våren då bilderna kommer bli så mycket bättre. Igår gick jag i skolan, gymmade, läste & kollade serier. Ovanligt? Absolut inte.

Femtio nyanser av mörker

Ängnade mig någon timme till att läsa innan Johanna hämtade upp mig med pärlan. Vi åkte på en liten roadtrip med Linn och hälsade på Jennifer ute i björkligen där även jag fick test köra lite. Har kommit hem nu, ska läsa tills mina ögon inte orkar mer. Gnatt.

Tisdag 29 Januari

har lyckats klara av ännu en musiklektion (som är så sjuuuukt tråkiga), tog mig till Kåbo för en snabb lunch med MK och sedan hamnade jag på gymmet med mina vänner. Väl hemma tog jag ett avkopplande bad med ansiktsmask (som jag förövrigt fick av adde i födelsedagspresent) Nu ska jag äta maaat.

Måndag 28 Januari

Har lyckats med tre promenader, för många gossipgirl avsnitt och ett försök till att skriva på en uppsats idag. Mår betydligt bättre nu i både kropp & själv vilket känns bra. Sedan att jag ska till gymmet imorgon känns ännu bättre. Vi hörs imorgon.

Motivation


Stay out of love until you're ready

Mitt födelsedagsfirande ur Michaelas perspektiv.
Blev hemma från skolan idag. Försöker återhämta mig ordentligt, känner att en förkylning försöker bryta ut. Där av ont i huvudet, i kroppen & jag är alldeles för trött.

270113

Denna bakissöndag har jag spenderat med mina fina sambos. 

Say it and I'm yours

Mina tjejer rullade in hos mig vid sju tiden igår. Vi åt plock, förträde alkhol & lekte lekar fram tills elva då vi begav oss mot stan. Det blev ett litet stopp på Garys innan vi intog Saluhallen. Blev kvar där till stäning och lite till ändå. Stod i Sebbes kök klockan fem och gjorde mackisar till oss och somnade fint i soffan bredvid Jennifer vid sex. 

In love with you

Skolan rullade på bra idag. Efter sista lektion fick jag möta en av mina mest ångestladdande situationer men klarade av det. Sedan gick jag & tjejerna till gymmet och tränade lite. Var bara där ca en timme innan jag var tvungen att möta upp pappa för att uträtta lite ärenden. Ligger död i sängen nu och inväntar Johanna som kanske kikar förbi senare.

Some people are worth it

Som sagt så blev det ett pass efter skolan med några tjejer från klassen. Kändes faktiskt helt okej bra. Min kväll kommer gå ut på att kolla pretty little lairs och öva in ett tal jag har imorgon.

Tog dagen lite som den kom

Linnet fick jag av min syster i julklapp.
För första gången på länge känner jag mig riktigt utvilad. Har hunnit äta frukost och haft sönder en ljuslykta på 30 min och även slaffsat ihop bilderna över. Måste springa mot bussen snart då jag ska möta upp Karre och luncha lite. Efter skolan blir det gym!

++++

Jag behöver komma iväg efter studenten. Till ett varmare land. Jag behöver verkligen det.

Haters gonna hate

Idag gick friskolekampen avstaplen. Detta resulterade en innebandy vinst efter en alldeles för spännande final, hela Jensen som tog hem läktarkampen & det avslutades med att vi vann hela kampen för första gången på ett par år. En fin dag helt enkelt med mycket eufori.

Fitness

Efter att lunchat med Evelina och Karin strossade vi lite på stan innan våran musiklektion började. När det var slut ca två timmar senare tog jag & Lisa tag i våra liv och gick och fixade ett varsitt gymkort. Hur detta kommer sluta kan bli intressant.

Varje sekund av varje dag

Tröja Gina Tricot// Kofta Vila// Klocka Ur&Penn// Jeans Holmlunds// 
Började halvt gråta lite när jag såg bilden på mitt hår. Har det verkligen en sån färg? Jag menar, det är ju verkligen orange.

You will always be a part of me

Vaknade för ungefär en timme sen och har hunnit ätit en helt okej stabil frukost. Fått halv stressat lite hela morgonen men ska alldeles strax bege mig mot bussen för att möta upp Karre då vi ska luncha. 

xoxo

Lyckades absolut inte somna tidigt. Har legat och kollat på gossip girl hela kvällen och ska fortsätta med det. Vi hörs imorgon.

Du som går vilse vart du än går

Gått i skolan mellan halv ett och halv fem. Lyckats bli av med ett franskprov. Tog bussen hem med min syster och för första gången på länge åt hela familjen middag tillsammans. Tänkte slå på en film och somna tidigt ikväll.

You're my heaven, you're my hell

Åkte typ direkt efter det förra inlägget. Kollade två innebandymatcher innan vi åkte hem och käkade middag. Sedan begav sig min lillasyster och jag oss ut på en liten promenad och nu har jag hamnat här. Resten av kvällen ska bestå av serie tittande och franska. 

200113

Vaknade vid elva och fick i mig lite frukost. Runt halv två gav jag mig ut på en pw i ca 45 minuter vilket var hur skönt som helst med tanke på vädret. Väl hemma tog jag tag i mitt rum så har städat undan allt, dammat, damsugit & bytt sängkläder på en timme. Nu ska jag vila lite innan vi ska till Vattholma för att kolla innebandy.

Du har bara ett val

Det blev en jätte mysig kväll igår för min del. Vi var först i bagis där vi åt jätte god plock och eftterät. Vi satt och lekte lekar, prata om allt möjligt och bara hade det allmänt bra. Efter väldigt många om och men hängde jag med in till stan och mötte upp Lisa. Vi slog oss ner på Williams någon timme med ett par grabbar. Var hemma vid kvart i tre.

They don't know how special you are

Vaknade vid elva i morse men klev inte upp ur sängen för en vid ett. Jag har hunnut ätit frukost, kollat lite tv och varit på gränby. Funderar på att sova en timme innan jag fixar mig och åker och hjälper Linn inför ikväll.

Dina ögon säger en helt annan sak

Om jag har haft en skön fredagskväll? Svar ja. Det har varit så välbehövligt att bara ta det lugnt idag. Det enda vi gjorde var att koka pasta, baka kladdkaka och dom sista timmarna satt vi och prata och skrev ner en mobil app på papper då det var roligare. Ni vill inte se framsidorna på korten med tanke på att jag har ritat dom och min fantasi flög iväg lite.. Nu tänkte jag försöka sova. Gnatt.

Vad hade du väntat?

Har inte gjort något vettigt alls idag. Skickat ett litet hatmejl till min mentor då hon sattit frånvaro för hela dagen igår. Har i alla fall tvättat håret och fått i mig lite mat och ska nu bege mig mot Vattholma där jag ska hjälpa Linn att förbereda saker tills imorgon.

180113

Har spenderat min tid sedan elva i min säng med bra musik och bra tv program. Behöver återställa mig. Skärpa min närvaro i skolan. Jag behövde lite egen tid idag. Ska slå på en film och sen får vi se vart dagen tar mig.

19 år i staden där jag växte upp och så

Igår blev jag väckt av min familj som kom in och sjöng för mig. Klarade mig igenom en skoldag. Lunchade på Cupido med Ellan, Andrea & Johanna. Vid halv två mötte jag upp Michaela, Emelie & Hanna och vi gick till Storken där det blev en liten fika. 
Väl hemma bjöds det på god mat & efterrätt i form av en prinsesstårta och sedan tårtan på bilden. Kvällen fortsatte med ett litet minder förkrök hemma hos mig med Emelie & Johanna innan vi tog bussen till stan/Williams.
Jag mötte även upp Andrea innan jag slog mig ner på Williams med lite olika folk. Johanna gav mig en födelsedagspresent, den fina pimpade cidern på bilderna över. Dock blev Williams vistelsen väldigt kort men jag var nöjd & jag är fortfarande nöjd för fick en sån himla bra födelsedag.

160113

Hade som sagt bara en fransklektion som var sluta ganska så fort. Lyckades även styra upp min kursplan en gång för alla vilket känns så otroligt skönt. Kom hem vid tre och då blev jag upphämtad av min fina vän Johanna som idag tog körkort (kan typ inte fatta det fortfarande, är så stolt!) vi åkte till gränby & sedan hämtade vi upp Andrea. Efter att åkt runt i två timmar bestämde vi oss för att åka och överraska Ellan. Vi blev kvar i skyttorp ett tag men nu är jag hemma och ska slå på pretty little liars.

Hos dig är jag stark

En försovning drog jag till med dagen till äran. Är på vägen mot skolan nu för att hinna med min sista lektion. Om ca 12 timmar är det min dag. Michaela smsa nyss om en födelsedagsfika imorgon, ur mysigt! Vi hörs senare.

Dagar du väntat

Då var våran lilla roadtrip över. Började med att Lisa & Jennifer hämtade upp mig strax efter åtta och fram tills elva har vi hunnit med att åka fram och tillbaka till Arlanda, tankat, varit i märsta & avslutade i gränby innan vi åkte hemåt. Börjar åtta imorgon så ska väl försöka sova inom någon timme. Wish me good luck.

Everybody needs somebody sometimes

Lyckades ta mig upp i morse och tog mig till Missionskyrkan där det väntade en 120 minuters lång musiklektion. Sedan väntade det sig pannkakor på Norrlands som jag lite halvt missnöjd fick i mig. Jag mötte upp Jennifer vid ett och vi åkte till frittidsgården där vi hängde ett tag innan mamma hämtade mig. Om ett tag kommer Lisa och hämtar mig då vi ska till Arlanda och lämna lite saker.

Just do it


140113

Tog mig in till stan vid två och mötte upp Linn. Vi vandrade till Storken och där blev vi även kvar ett par timmar. Mitt i allt fick vi även sällskap av Oscar & Tomas vilket var hur trevligt som helst. Kom hem vid sex tiden och ska sätta mig nu och skriva lite på mitt & Elins projekt.

Femtio nyanser av honom

Igår strax efter halv två slog jag ihop boken, jag hade lyckats läsa ut den på 34 timmar. Trots det var jag inte trött alls och strax efter tre sa jag godnatt till Lisa men somnade inte för en strax efter fyra och tjugo i sex ringde klockan. Efter att övervägt fram till halv sju att jag inte hade någon kraft blev det ingen skolan. Vilket suger. Hade velat varit där trots allt... Nu Gossip Girl.

130113

Mamma hämtade mig vid centralstationen och vi åkte hem och hämtade min syster innan vi åkte till Gränby där det blev en liten lunch/middag. Mitt i allt ringde Jennifer så åkte och mös med henne. Kom hem vid kvart över åtta och sen dess har jag badat och ska nu lägga mig och läsa lite. Har börjar läsa femtio nyanser av honom. Har fastnat totalt! 

You're love is my drug

Vi anlände till stockholm vid halv fem igår och jag vet inte hur många gånger vi fått använda oss av googlemaps för att hitta dit vi skulle. Vi checkade in och fick ett hotellrum med den fina rosa bilen som fondvägg.
Efter att vi slappat lite på hotellrummet så bestämde vi oss för att det var dags för middag & googlemaps kom upp igen.
Vi hamnade tillslut på pizza hut efter att övervägt lite. Där satt vi i nästan tre timmar innan vi lämnade ställde på grund av en otrevlig servitör, vilket var mindre roligt. Åt en pizza som heter "Bea lovers" och den var helt okej god.
Vi satte oss i hotellbaren och fortsatte mysa innan vi begav oss upp på rummet där vi låg och läste och kollade skräckfilm innan vi somnade vid halv tre. Redan vid tio satt vi vid frukosten som inte var en höjdare pågrund av dålig aptit. Vi checkade ut och begav oss mot massagen som MK hade bokat. Det var otroligt skönt och det blev även slutet på våran lilla resa. Tack för den bästa julklappen bästis.

I'll come back here

Mamma tog mig i kragen och tog med mig till gränby. Lyckades äntligen få ihop allting till morgondagen innan vi åkte hem. Tog en lång promenad och ett långt samtal med MK innan jag intog min plats i sängen igen. Imorgon åker jag och MK till Stockholm och övernattar. Har nog aldrig varit så välbehövligt. Nu: återgå till GG

Bortkopplad för ett tag

Den där smärtan i bröstet. Den som inte kommer ut hur som helst. Den som gör att man vill gråta, men ingenting kan komma fram. Jag har befunnit mig i min säng, i fosterställning sen 9 i morse och så kommer det fortsätta framöver. Utan någon som helst kontakt med omvärlden. Min egen tid. Med min ångest. På återseende.

Tror du att du och jag, har en framtid tillsammans?

Kom som sagt iväg på en springtur på ca 20 minuter. Fortfarande väldigt liten tid men det är vad jag orkar. Hamnade hemma och tog ett varmt bad innan jag satte mig och skrev en till skoluppgift som jag även lyckades bli klar med. && Eftersom världens bästa pappi fyller år idag så gjorde vi världens största fruktsallad. Dock var den as god. Hade även vanilj kesella till. yuuumiieee.

I've been travelin' too long. I've been trying too hard.

Sov som sagt hos MK igår. Hon låg och läste för mig fram till halv tre innan jag deckade. Vaknade med goda nyheter, dock lite senare än vad vi tänkt oss. Men vi fixade oss och sen drog vi till stan åt olika håll. Mötte upp Karin & Evelina för lite lunch och seda slog vi oss ner en snabbis på Waynes. På grund av magsmärtor tog jag mig hem innan skoldagen var över, men har lyckats blivit klar med historia tentningen två månader för sent. Nej nu ska jag ut och springa!

Som allting stannar till

Natten bjöd på tre och en halv timme sömn vilket inte var mycket att hänga i julgranen. Lyckades ändå komma iväg till skolan och vara där mellan 08.30 & 14.30. Jag satte mig på en buss direkt hem med ett tryck mot bröstet. Det känns inte bra för tillfället. Ska senare åkte till MK där jag spenderar natten. Behövs!

I can't do this

Efter några ärenden på Gränby tog vi oss till stan för en snabb lunch på Rififi innan vi uträttade flera ärenden. Sedan åkte vi tillbaka till Gränby där vi handlade med Elins familj innan dom skjutsade hem mig. Tryckte i mig en middag innan jag begav mig ut på en 45 minuters pw och nu tänkte jag bada innan jag tar tag i lite skolarbete.

Sista gången jag ser dig

Lyckades inte somna fören typ fem i morse eller något. Där i mot klarade jag av att gå upp vid elva för en liten större frukost. Har precis fixat mig färdigt och väntar nu på att Ellan ska hämta upp mig och sen ska vi till Gränby & stan för lite ärenden.

070113

Det blev en springtur på ca 20 minuter innan jag (typ) kolapsade, men det gäller att börja lite lugnare med tanke på mina rökarlungor jag har. Men det var skönt fast det var jobbigt vilket är positivt. Tog mig senare ett långt, varmt & behövligt bad innan jag faktiskt skrev en skoluppgift. Är riktigt nöjd med mig själv över vad jag lyckats åstadkommit idag. Sitter för tillfället och kollar på tv med mamma och ska strax börja försöka sova.

I'll be on your side

I morse blev jag väckt vid elva av min syster, lyckades lämna sängen vid halv ett för lite frukost innan vi begav oss in till stan i jakt på svarta jeans till mig.
Efter att varit alldeles för trogen mot Dr. Denim så ska jag nu testa ett par nya, dessa var även billigare så slog till på dom.
Under tiden vi var på stan så blev vi tillfrågade av MK ifall vi ville komma upp till henne och käka lunch och det tackade vi inte nej till. Hemma hos henne bjöds det på plocksallad & smothie innan vi begav oss hemåt igen. Nu ska jag byta om och sedan ut och springa med min syster. (kommer dö.)

Why do all good things come to an end

Runt halv sju tiden stod maten serverad på bordet hemma hos Linn. & om jag någonsin blivit besviken på den mat Linn lagat? Det är omöjligt. Avnöjt den i trevligt sällskap som ni ser på bilden längst ner. Sedan kokade vi kaffe och tog fram lite fikabröd och slog oss ner i vardagsrummet där vi satt och prata fram tills kvart över åtta då vi var tvugna att bege oss.
Jag och MK tog oss till filmstaden där Sune i Grekland skulle visas. Det var en helt okej film och den var ganska rolig men vet inte om jag rekomenderar er att se den på bio. Efter bion tog vi oss mot Centralstationen där vi var tvugna att skilja oss åt. Men nu är det dags att sova.

What is love?

Gjorde min egna lunch första gången någonsin & jag blev nöjd. Sedan hoppa jag i badet och nu ska jag till Linn för lite middag då hon fyller år imorgon & sedan ska jag och MK på bio.

060113

Igår hämtade Elin mig vid halv två och vi åkte förbi gränby innan vi hämtade upp MK i stan och for ut till skyttorp. Vaknades mysmiddag/krök med mina fina vänner. Vi åt tacos och sedan började vi leka lite lekar innan Lisa körde in oss till stan. Vid ett höll jag på att somna på garys så åkte hem vid halv två men kunde ändå inte somna för en halv fem. Mina sömnproblem är inte okej längre...

For good time and bad times - 2012

Trots att jag inte ville släppa 2011, vilket är ett av mina favorit år (om man ens kan säga så?) så var det bara att göra det bästa av saken. Linn rivstartade med att fylla 18 redan den sjunde vilket vi firade & tio dagar senare var det min tur. Januari innehöll även våran så kallade "krökvecka" och jag gjorde även min BJ debutt. 
Februari blev som vilket månad som helst. Utgångarna fortsatte och lika så festandet. Det var väl mitt sätt & även mina vänners sätt att slappna av. Sen har vi det datumet många singlar fruktar, 14 februari, alla hjärtans dag. Den dagen spenderade jag på Dragon Palace med fina vänner. 
Konstrasten med Mars 2011 & 2012 var väl att jag endast befann mig på hemma plan detta år. Bryggmyset började uppstå lite och även williams kvällarna fortsatte. Jag bodde praktiskt taget på Williams.
Efter att haft några betydligt lugnare månader så kom April och det betydde även Påsklov. Spenderade hela det lovet med min vapendragare Johanna på Williams, olika krök osv. Vi tog vara på det lovet på det sättet. Vi hade även en collage fest i Skyttorp som slutade med en lite roligare bussresa till stan. Valborg intog Uppsala stad och den här valborg var betydligt bättre och varmare än förra årets.
Jag har alltid tyckt om Maj för Maj betyder mycket sol, varmare & ännu närmre sommaren. Äntligen fyllde nästa person år i klanen vilket var Lovisa. Vi firade henne med att kidnappa henne. Vi fortsatte med att utöka bryggmyset med vattenpippa och en dag for vi även till Stockholm. Där hamnade vi grönan för att kolla på Maskinen (en av dom bättre konserterna jag varit på) & sedan på ett xantal pubar. Månaden avslutades med att fira Andrea gånger 2.
Frihet måste ju vara det bästa ordet att slå ihop Juni med. Jag började Juni med att se mina änglar Terese & Matilda ta studenten. Spenderade även hela kvällen hos Matilda innan jag fick skjuts hem. Sedan var det min tur att få sommarlov och jag kan inte beskriva hur välbehövligt det var. Vi hann med spontan grillkvällar och torpfester innan jag spenderade tre dagar ute på gräsö med mina otroligt fina vänner där jag firade midsommar. (peace and love bilderna hamnade med i juli) 
Juli månad var en av mina absoluta favorit månader. Innan den anlände avslutade jag juni i Borlänge på Peace and Love vilket var hur bra som helst. Annars rivstartade jag Juli med en sambovecka med Johanna & Andrea då vi hade mitt hus för oss själva. Vi hann med ett x antal krök, fira mickis gånger två och någon myskväll. Efter en och en halv vecka flög jag ner till Göteborg för att kika Gothia med mina föräldrar och jag avslutade Juli med en vinkväll med Elin som slutade med utgång.
Som vi längtade efter Augusti i ca fyra månder. Det innebar Alanya med världens finaste vänner. Det kändes så bra att vara tillbaka. Drog nitlotten att bli sjuk där nere men det gick bra ändå. Väl hemma väntade min tredje Vernoica Maggio konsert på ett år med Ellen & behöver jag ens nämna att det var lika magiskt som vanligt? Även jag och min tjejer drog ihop en mini kräftskiva utan kräftor och avslutade det med en utgång.
Förutom att Johanna fyller år i September så var det en av mina sämre månader. Vi firade i alla fall henne gånger två och det som fick avsluta månaden var en utgång med fina Lisa & Jennifer. Vilket var så välbehövligt.
Oktober innebär att ett stort antal av det flesta jag känner fyller år då. Det är även min offeciella fikamånad och så blev det i år igen. Evelina fyllde år och vi överraskade henne med tårta i skolan och vi fick även höstlov. Eftersom inte alla fick gå på BJs maskerad så hade vi en mini maskerad med middag & spel hemma hos Lisa. Någon dag senare firade vi Evelina och oktober slutade mitt under mitt höstlov.
November kom med storm och vi började närma oss slutet av året. Mina två goda vänner Emma & Ellen fyllde äntligen 18 år vilket skulle firas. Började med Ellen hemma hos henne där en riktigt bra kväll blev till. Vi höll oss i Vattholma hela kvällen med bra människor. Helgen efter firade vi Emma & Matilda där lekar utspelade sig och vi avslutade allt på Salu. Annars var det som vanligt. Skola & utgångar hit och dit.
Jag som finner snö väldigt äckligt och obehagligt tycker ändå att December månad är så himla mysig. Med advent hit och dit, julafton osv. Månaden rivstartade med det störta firandet för året. Våran Emelie fyllde äntligen 18 år och sist ut i klanen. Det blev middag & sedan en utgång på det. Även skolan fick mig att vilja sova i hundra år men när jullovet titta fram kunde man inte känna mer en lycka. 

Mitt år har varit som dom flesta, väldigt upp & ner. Men jag är nöjd och hur klyschigt och otroligt töntigt det låter så avslutar jag med: Nu gör vi 2013 bättre.

Everytime I close my eyes

Igår runt fem mötte jag upp MK och umgicks lite innan jag mötte upp Linn för att vandra till tunaberg där vi gjorde Mickis & Carl sällskap då dom jobbade. Lite senare följde jag med MK hem och vi dippade morötter. Somnade inte för en vid tre och halv två idag kom MK hem och väckte mig. Inte bra. Vi beslöt oss att ta oss till storvreta till fots men fick avbryta allt i slutet av gamlis då ett skavsår brutit upp. För tillfället ligger jag och kollar film. Ska börja pyssla med en årsresume.

Do we know

Jag tror inte ni förstår min panik när jag vaknade 14.16 första dagen på ett nytt år. I panik väckte jag MK och vi näst intill hoppade upp ur sängen. Vi intog hennes vardagsrum där vi satt några timmar för att vakna. Runt fem tog vi en promenad ner till Dragon Palace där sällskapet på bilderna väntade. Vi blev kvar i några timmar innan vi alla åkte hem åt varsitt håll.

Jag ska minnas varje dag

& Hur var min nyårsafton? Ungefär som vanligt. Alldeles för överskattad dag och man har alltid för höga förväntingar. Min började i alla fall bra hemma hos Sofi med fina vänner & otrolig god mat. Sedan tog vi oss till Fålhagen där vi firade tolvslaget. Efter många pussar & kramar försvann jag in till stan och efter en timme fick jag äntligen tag på MK så jag for mot gamlis. Där blev det dans på bord och stolar, pilkastning osv. Deckade hemma hos MK strax innan fem efter att jag tryckt i mig en kebab.