2013-03-28

Efter några om och men ska jag bege mig mot Williams med min vapendragare Lajsa. Vi hörs.
 

I see you soon

Grattis på namnsdagen jessica maria eklund.

2013-02-27

Alltså väääääädret. Vet inte vad jag ska säga. Trotsar min äckliga influensa/dödsförkylning och kör på min favvojacka från Weekday och skinväst på det. Det vankas geografiprov klockan 17.00.

2013-02-25

Jag kommer med bättre inlägg så fort jag blivit frisk. Ligger med frossa, ont i halsen, öron som dunkar osv. Lite influensan style så att säga.

Turn it up

Bakis, jätte förkyld och endast fem timmars sömn i bagaget.

2013-02-23

Igår vid nio tiden tog jag mig till Felli där vi två förade och umgick lite. Runt tolv intog vi Garys och halv ett saluhallen. Blev faktiskt en riktigt bra kväll och slutade med taxi hem vid fyra och fick somna bredvid en varm själ. Blev precis lämnad och ska fixa mig för att också bege mig mot stan. Vaknas traditionell kina med Linnis.

(öl)Torsdag

Kollat serier och sovit några timmar. Har precis fixat färdigt mig och väntar på att Lisa ska hämta upp mig. Blir tydligen lite häng på Williams ikväll. 

Give me your love

Igår hamnade jag i Librobäck vid nio tiden. Då började vi föra och runt tolv drog vi oss mot BJ. Det var faktiskt en helt okej kväll för att vara på BJ så jag är nöjd. Vid tre tiden så tog jag & Simon en promenad tillbaka till Librobäck där vi somnade så fint bredvid varandra.

The readhead

 
I'm back.

2013-02-18

Trots mitt löfte om att endast ligga i sängen idag tog jag mig till gymmet med Ellan. Det blev inte ett sånt där jätte bra pass från min sida. Men jag var där. Har sedan jag kom hem haft gossip girl maraton. Känner mig sjukt sliten, så jag behöver lite lugn och ro.

Du var min fallskärm

Igår kom Lisa förbi och mös lite med mig och simpo innan vi var så snälla och skjutsa hem honom. Spenderade hela min dag i Tierp hos Lisa. Vi fick tråkigt på kvällen så gav oss ut på en liten roadtrip. Det sluta med att bilen satt fast, en bärgningsbil var tvungen att komma och vi somnade runt halv två genom frusna. 

Det är som i en dröm

Min lördagskväll ändrades ganska fort. Blev hämtad av Ellan, Johanna & Henrik. Satt i en bil i flera timmar då Johanna agerade taxi för lite olika. Klockan tre mötte jag upp Simon utanför Salu och vi (+ några till) fick vänta i stan till ca halv fem innan Johanna kunde köra hem oss. Efter att kört fel några gånger fick jag somna bredvid Simon runt halv sju.

Some die young

& så blev det en myskväll alá Jessica. En sådan kväll innehåller serietittande, morötter&dipp, bra musik och alldeles strax lite umgänge med Emelie.

2013-02-16

Det är något med mig som säger till mig att aldrig vara ensam. Flydde ut till Tierp igår kväll till Lisa & Ellan endast för att slippa somna ensam. I morse gled jag och Ellan förbi henne för ett frukoststopp innan vi intog gymmet. Blev ett intensivt pass innan jag tog världens längsta skönaste bad.

Let my love take you higher

Världens finaste föräldrar gav detta i alla hjärtans dags present.

Alla hjärtans dag

Vaknade upp bredvid min solstråle, vi gjorde frukost och begav oss till stan.
Vi uträttade några ärenden innan vi mötte upp Kajsa i något stall där dom skulle hoppträna osv. 
Lisa körde hem mig så jag hann duscha osv. Sedan sprang jag ner till Emelie som så fint stod och gjorde pannkakor till mig vilket ver super gott. Vi drack lite vin och sen begav vi oss till stan.
Kvällen spenderades som alla andra torsdagar på Williams med väldigt många fina vänner. Hade en trevlig och skev kväll. Vid ett promenerade jag till MK där jag så fint somnade runt tre. Hade en jätte fin alla hjärtans dag, trots att jag tycker dagen är överskattad.

2013-02-12

Min eftermiddag kommer bestå av att ta hand om mig själv lite extra.

2013-02-11

Lyckats med ett hårt magpass idag och därför unnar jag mig det på bilderna och massa gossip girl ikväll.

Shake the stress away

Igår var en sån kväll som skulle vara lugn men inte riktigt slutade så. Är jag förvånad? Abosolut inte. Min vapendragare bjöd mig på mat innan vi fick i oss en hel del tequila och sedan intog Saluhallen med flera stycken andra. Lång historia kort. Jag och Ellan slagga i Sunnersta, hade bakishäng på kebab house idag innan jag rullade hem.

Gå mot rött

Ska möta upp min efterlängtade MK på stan om ett tag.

It will be for me

Och nu är samboveckan officellt över. Vad som väntar nu är en plan för en bättre blogg. Vill verkligen få det att funka.

Söndag

En söndag som denna äter vi tacos och testar olika övningar. 

2013-02-03

Emelie kom igår runt nio och vi la oss direkt i soffan och bara snackade i fram tills tolv då vi både tvär deckade i varsin sida av sängen. Vaknade i morse av hennes alarm och hon åkte i väg och jobba. Har fixat mig nu och ska bege mig mot Vattholma för en innebandydag.

Those will be the best memories

16.00 stod vi så fint i Gränby ishall för att kolla lite hockey, vilket var alldeles för kallt för min smak. Vi åkte till lägenheten igen och alla försvann förutom Andrea som jag så fint lagade mat till (& som hon tyckte om) För tillfället kollar vi melodifestivalen och väntar på att Emelies ska byta ut Andrea. 

020213

Igår sov lisa här hos mig då Gräll befinner sig i Borås över helgen. Vi åkte till Matilda ett tag innan vi besökte garys och sedan hem för lite myskväll. Idag kom mina kära vänner förbi här för lite bakishäng. Goseligos.

010213

Dagen har bestått av gym med Lisa och sedan slog vi oss ner med ett stort umgänge på baren baren. Var hemma en snabbis och hämtade grejer då jag har flyttat in hos Sebbe för en vecka framöver med Jennifer. Han befinner sig nämligen utomlands. (inte alls avundsjuk) 

Good things happen, when you let go

Jag vet inte riktigt vad det är med mig. Varför jag är så sjukt sällskapssjuk. Igår satt jag med mina vänner ute, drack ingenting men skulle pront ändå vara med istället för att ligga hemma och sova i tid. Vi hade en trevlig kväll på både Oasia och Williams. Jag och lisa kastade in handduken vid tolv och begav oss hemmåt.