17.59


Vaknade vid fyra tiden inatt av att simon stod i mitt rum. Visade sig att han dragit en rejäl chansning och haft hopp om att ytterdörren inte var låst. Och tur hade han! Så honom har jag hängt med hela dagen, vi lagade mat och sedan softa vi i soffan innan han lyckades övertala mig att köra hem han. Just nu väntar jag på maten och sedan ska jag till vattholma och linn, fjärde gången för denna vecka!

00.58




Agerade taxi idag till Nynäshamn åt mina änglar som är på väg över till Gotland i skrivande stund. Var fakriskt riktigt mysigt att åka bil långt och prata och skriksjunga. Påvägen dit överraskade vi Ellan som bor i Stockholm numera och vi fick även se hennes super mysiga lägenhet. Vill tacka Ellis som åkte med som mitt sällskap för framförallt hemvägen. Nu tar mina ben semester och jag behöver även sova. Nattiiiii

15.00



Det kommer bli intressant och se hur detta slutar. Men min dag har gått ut på att planera, rensa och skriva listor. Balsam för själen people, balsam för själen. 

23.28



Solen, poddar, läsning, årummet, fina vänner, vattholma, fler fina vänner. Så har min dag sett ut. Med lite inslag av ångest, men det är bara att se bortom det. Min dag var ju trots allt bra ändå. Nu ska jag skriva lite och sen kommer jag somna gott. Natttiiiii

11.40

Igår var jag helt slut i kropp och själ men lyckades somna några timmar mitt på dagen så kände att jag behövde aktivera mig lite innan läggdags. Så jag fick komma till linn, jag fick äta middag nummer två och jag fick umgås med två personer som står mig så nära hjärtat. Vi satt ute hela kvällen, lyssnade på musik och diskutera diverse grejer. Det finns inget bättre än tjejkvällar. 

Nu kör vi

 

15.51


Igår kväll åkte jag till linn och myste. Sedan åkte vi och hämta Simon i stan innan jag körde hem henne igen. (Bilden till vänster - brukar oftast se ut så där på morgonen när jag vaknar innan honom, han vänder ryggen till pga att jag ligger och pillar i hans hår för mycket osv) Idag åkte han vid två tiden och jag åkte med la familia och doppade mig i frötuna. Nu blir der pizza och lite läsning! 

Yesterday


Igår hämtade jag upp Ellen och vi hade picknick vid lyssnarängen. Var så himla skönt att äntligen träffa kvinnan igen. Sen åkte jag förbi Elin i salabacke och vi hade en liten minimys filmkväll. Sedan for jag iväg igen och denna gång till lövsta och Simon. Vi kollade film och kramades. Var hemma vid två och somnade ganska fort efter det. Mitt liv bara fortsätter att mysa vidare. Dock var jag inte bra på att ta bilder igår. Men så kan det vara ibland. 

10.22



Igår blev det sangria med hanni. Efter inställda tåg, långa promenader, varm buss osv så kom vi till stan. Tyvärr vart det väldigt kortvarigt då jag höll på att somna på plats. Så somnade riktigt gott när jag kom hem.

Snapshots


Hemma hos terese idag/ fina milo
Ikea med babes/ massa mat på ikea
Sötis milo igen/ jag nyvaken
Jag och bästis gånger två

Ännu en mysig sommarkväll


Igår styrde jag upp en spontan grillning här hemma med några av mina närmsta. Min ångestfyllda själ behövde det. Efter maten hade Elsa tagit med sig ett x antal charkar, myset fortsatte ända till midnatt innan alla lämna mig och Johanna och vi båda gick och la oss. Gosgosgos!

00.47




En mysig kväll är alltid en bra kväll och mitt sällskap går det inte att klaga på.

Something new

Här är mina nya shorts. Har gått och blivit kär i, kan man kalla det tygshorts? Allt som inte är tajt i alla fall. Hittade dessa på bikbok och slog till på en gång. Ska bära detta ikväll då jag ska till ramsta och fira MK med hennes släkt. Det blir mys.

00.17


Jag har haft ett par skitdagar och känner inte för att återupprepa det. Men till det bra. Simon sov med mig fredag-lördag, vin & tacoskväll hos elsa igår och bra sällskap idag. Jag är utmattad. Totalt. Och för mig är det konstigt. Har i alla fall tröst shoppat, viktigt! 

00.25



Blev myskväll med min andra halva. Vi köpte lite gott och slog oss ner i Stadsparken innan vi svängde förbi MK för lite häng innan jag for hem. Älskar dessa spontana sommarkvällar. Mer av sånt till folket, balsam för själen osv.

Gårdagen

Så här fantastisk var min dag igår. Fika i solen, pannkakor i stadsparken, förr eller senare exploderar jag för andra gången, skratt & tårar. Är officiellt pank nu. Men vad gör det? Det fick det vara värt. Nu ska jag bege mig ut på en prominix.

21.56

Blev en liten sommarkväll hemma hos Emelie kvällen till äran. Var jättemysigt och bjöds på lite gott plock. Var tvungen att checka ut tidigare pga min förkylning som gärna får tagga vidare. Ska kolla lite film och förhoppningsvis somna så tidigt som möjligt. 

Bästisdag

Innan bion tog vi vägen förbi Pizzahut som har öppnat i gränby, ingen höjdare hörni. Servicen var nästan på noll men maten var godkänd. Sedan fortsatte färden till stan där Förr eller senare så exploderar jag stod på schemat. Åhherre. Jag som hetsgrät till boken var tvungen att hålla igen ganska ordentligt. Se den, läs den!! Det är inget man kan förklara, den är bara så storslagen.

14.13

Sisådäääääär ja. Väntar för tillfället på att mina vänner ska hämta upp mig för att uträtta ärenden innan bion. Jag är dundermega förkyld så kommer vara den där dryga personen som sitter och snorar delux i biosalongen. Men kan faktiskt inte göra så mycket åt saken! 

12.57

Johanna och Emelie hämta upp mig igår och så blev det en myskväll hemma hos Johanna innan vi agerade sjukhustaxi och hämtade hem hennes syster. I samma veva skjutsa dom hem mig och någon timme efter det så kom även Simon. Vi la oss och kolla på tv och pratade långt in på småtimmarna. Vi vaknade ganska tidigt idag men låg och halvsov ett bra tag innan det var dags för han att lämna mig. Ikväll blir det biomys med mina bästisar. Finally!

15.25

Igår tog jag och Ellan en liten shoppingrunda + lunch på stan innan vi mötte upp Johanna och gick till Lingon. Efter ett tag lämnade Ellan oss och där efter blev det vinflaska och sangriakanna efter sangriakanna. Fick sällskap av diverse människor. Ganska alkoholpåverkade tog vi oss till Tereassen där vi var någon timme innan maxkäk fick avsluta kvällen och min fantastiska syster kom och hämta mig. Första fyllan på sex månader, check.

00.24



Berättar om morgondagen imorgon!

21.29



Jag trivs med min livssituation allt för bra nu för tiden. Mitt liv är harmoniskt, lugnt och mysigt. Väldigt ångestfritt och bara bra liksom. Jag har funnit mina knep för att hålla mig lugn och även knep som dämpar min ångest, som gör att ångesten inte kommer fram ens. Jag vill framåt och jag är påväg framåt. Tack & lov.

18.39

Mötte upp mina två pinglor för en myspicknick. Precis efter första bilden togs blev vi attackerade av ca 20 gettingar och självklart lyckades både jag och johanna att bli stuckna (svar ja, jag har håriga ben for now). Vi flyttade oss en bit och fortsatte vår mysiga stund innan vi svängde förbi hennes mammas nya hus och kollade in det. Sedan blev det en promme hem med Felli i telefon. Är tröttast i världen och kommer inte lämna huset under några omständigheter ikväll. 

12.55

Önskar jag tog mer bilder igår för var överallt och ingenstans och träffade så mycket människor. Jag och Ellan började i alla fall med en cider på stationen innan vi knallade till Hodja där mickis hade styrt upp med långbord och egen lokal (typ). Åt lite små plock och sedan var det dags att ta sig till förkröket. Efter någon timme i fålhagen blev det taxi och en BJdebut för mig(!!!!!!!!!!). Det var väldigt trevligt och roligt att äntligen få komma ut och träffa många ansikten, där i mot så känner min kropp för att aldrig lämna sängen igen på fler år. Men det får det vara värt. SUPERbra fredag i högklass!

20.21


Efter att ha läst alldeles för många svenska böcker på väldigt kort tid så var det skönt att mamma missuppfatta mig och köpte en engelsk. Det tar längre tid och det är det jag behöver nu, att allt tar längre tid. Då slipper jag oroa mig över att en känslovåg ska slå till av saknad. För jag saknar honom. Så lite ananas och en bok hjälper mig ikväll. Har ni förövrigt tänkt på hur luddigt jag skriver ibland? Det är väl mest för att hela jag är väldigt luddig. Eller i alla fall min livs situation nu. 

14.45


Dagarna ser i princip likadana ut nu när det är så bra väder. Men har tröttnat lite på att bara ligga ute så har gått in i en strejk och håller mig inne ett tag framöver. Det är nästan lite för varmt, en regnig dag skulle inte sitta helt fel så man bara få andas lite. Och framför allt slippa svettas vart man än befinner sig. Men ska inte klaga så mycket mer. Sol är ju ändå awesoooome. 

In the sun


Som jag har behövt såna här mjukisshorts men aldrig tagit ta i att köpa några. Så därför beställde min syster hem två par åt mig förra veckan och dom gick på 100 kr tillsammans. Så otroligt värt det! Har även fått hem min fantastiska jacka men den visar jag en annan gång. 

Dig tycker jag om mycket



Bilder från lördags.

23.30


Så här söt va mitt hjärta när jag mötte henne vid bussen idag. Vi hade ett gråt och kramkalas innan vi traska hem till henne och slog oss ner på hennes altan, efter många timmar så fixade vi mat innan vi intog jacuzzin. Gosbästisdag delux. Det är sjukt hur mycket jag kan sakna den där kvinnan, skönt att ha henne på hemmaplan igen!!

En sån där bra sommardag




Idag blev det en rehabdag i dens finaste form. Blev hämtad i stan och efter lite ärenden åkte vi ut till MKs stuga i ramsta. Vi spelade kort, badade, lagade mat och spelade mer kort, samt drack vi en del vin, i samma veva testade vi Amanda & hannahs egna rosévin som enligt mig i alla fall var gott! Tänkt att vara så nära stan men ändå så långt bort, min själ har hittat ett lugn vilket jag behövde. 

22.36

Så här bra hade jag det idag med världens bästa sällskap. Mina lyckopiller. Vi träffades först i en park där vi låg och snacka i många timmar innan vi begav oss upp till Linns lägenhet för vår planerade pizzakväll. Det blev två pizzor som vi gjorde själva och sedan fortsatte kvällen i den vanliga andan, att vi pratar och diskuterar iprincip allt som existerar. Vi hann även njuta lite av sommarvärmen som tycks ha kommit för att stanna. Behövde en sån här dag, känner mig ihop pusslad igen.

Just when it can't get worse, I've had a shit day

Vill inte prata om gårdagen, kommer inte prata om gårdagen.

19.09

Kör på klänning ikväll. Ska in till stan och möta upp Felli för lite viiiiin. Eller i alla fall för min del. Är glad idag och allt känns bara så där behagligt bra. 

13.10


Idag hittar ni mig i en solstol med fredagspodden i öronen. Lyssna ni med, så himla mysig! 

23.21


Jättetrevlig kväll hemma hos Ellan. Bjöds på god plock & blåbärspaj(!!!), skratt och massa massa sång. Körde tjejerna till tåget strax innan elva och nu ligger jag redo för att sova. Men först lite fotboll!

17.04

Såååhär mina vänner ser jag ut ikväll när vi nu ska fira Ellan i Örkälla. Eller jag kommer endast befinna mig där och sedan hem. Jag trivs i alla fall i dessa kläder plus så bjuder jag även på lite fjorreminer. Men sånt gillar vi alla, kan vi låsas i alla fall.

Livet på en pinne

Så här har min dag sett ut hitills. Plus massa kärleks-smsande med Ellen. Finns få som är så bra som hon. Vi prata om hur viktig kärleken från ens vänner är och hur man faktiskt kan leva på den. Ska börja läsa på Isabels bok också. Som jag har längtat.

21.57


Efter en liten övertalning så hämtade simon mig vid halv tre. Vi hann åka fel i Stockholm två eller tre gånger, bli vrålhungriga, kasta bilnyckeln och lite skönsång i bilen hem. Trots ett lite smått frustrerat humör från oss båda så är jag glad att jag lyckades följa med och att allt gick bra. Skrev på Twitter när jag vakna att jag tänkte ha en jättebra dag & det gick jag. Ligger och kollar the notbook och kommer nog somna tidigt. 

23.49






Såhär kan en kväll hemma hos michaela se ut. Kom dit strax innan nio och medan dom börja förtära vin drack jag mina små mini color, otroligt söta! Vi hann även med en äppelkaka som mickis hade bakat innan jag begav mig hemåt. Värt att nämnas att även Jonas var med men insåg att han inte hade fastnat på någon bild. 

17.37



Gosigos eftermiddag med min andra halva som är hemkommen från Paris (inte alls avis) och självfallet spenderade vi eftermiddagen på vårt standar ställe! 

/-/

Sen är det de där små händelserna som får en att förstå att man bryr sig så mycket mer än vad man trott.

12.51


Vid tolv tiden befann jag mig på Uppsala spa som ligger uppe på gränby där jag hade bokat en tid för att fixa mina ögonbryn, äntligen! Så nu är som fixade & jag är nöjd. Sitter i soffan nu och äter lunch och är så sjukt trött. Blir en riktig seriedag idag! Ska försöka ta en promenad senare och sola lite, börjar verkligen behövas.