Livet är nu


Att jag inte gick direkt till Mattias var inga konstigheter. Istället mös jag sönder med Michaela och Felicia. Vi drack saft och samtala med mamma Helin. Sen vid nio drog jag till Matte. Vi bara prata. Så där bra som bara han och jag kan få till det. Min trygghet är på hemmaplan igen. Ska slå på en film och imorgon väntar det äventyr. Igen.

That moment I forgot about everything I've been through

Nu är jag hemma mina kära vänner! Jag är på ett så mycket bättre humör nu och jag har sovit bra. Somnade i någons armar och vaknade till ett leende. Igår kväll hann vi se tre filmer innan klockan slog fyra och då somnade jag. Vi vaknade vid halv två och dega enda fram till fem då jag drog mig hemmåt. Ska nu möta upp min bästaste vän och ta igen en månads frånvaro.

We almost had it all

Jag har tagit en powerwalk så jag nästan grät av smärta i kroppen och två timmar senare trycker jag i mig chips. Vad händer med mig? Ska snart få i mig riktig mat. Sen ska jag packa min väska. Jag ska försvinna från det vanliga för natten. Spendera den på annat håll, inte tänka på något. Bara umgås med någon bra.

~

När jag kollar tillbaka på gamla år, i mina böcker där alla mina ord samlats. Det är inte ofta jag vill bryta ihop för min kropp längre. Men idag, för första gången på månader är jag på ruta ett igen. Verkligen på ruta ett. För jag har inte sett något äckligare. Komplexen sjöljer över mig för tillfället..
Jag ska nog därför åka ut på landet och göma mig i en trygg famn. Blir det så så återkommer jag imorgon. Annars hörs vi ikväll.

Varför förstöra ett vinnande koncept

Hafft halv kassa kläder på mig idag. Har bara legat i sängen typ. Min fina säng som jag bara får spendera en natt i sen blir det uppehåll igen. Imorgon blir det äventyr. Men mer om det senare. Puss!

en stor del av mig


Mitt paradis


Ingenting är någonting

Nu är jag tillbaka. Där jag älskar att vara. Börja på en ny blogg. Jag är tillbaka här endast för att namnet är det namnet jag vill skriva under. Det blir mer personligt så. Allting börjar om nu. Fler bilder, fler inlägg. Men det kommer på mina vilkor. 

Har precis landat hemma från en vecka på min älskade ö Gotland. Det kommer dycka upp inlägg underdagen där ifrån. Enjoy!