Pain is nothing but weakness leaving the body

Kollade derbyt igår som sagt i Allians. Var inte mycket att hänga i julgranen så att säga. Smärtan i kroppen försvann inte och väl hemma kollade jag på DH och sedan somnade jag. Har nyligen fått i mig frukost och blev hemma från skolan idag också. Måste äta upp mig lite. Vi hörs

Your the only one I want

Har haft bästismys idag. Blev ingen skola så jag gled ner till Mickis som legat hemma sen en vecka tillbaka, dumma unge. Så vi averkade lite tid genom att ta igen allt missat, kolla på justin bieber och resor. Det var välbehövligt. Funderar nu på att sova lite innan jag ska åka och kolla på derbyt i Allianshallen. Men det återstår att se.

Jag skrattar i motvind


For all i takes

Zoombiedag idag. Hela första och min enda lektion för dagen satt jag, Lisa och Karin på biblioteket och läste igenom massor med böcker. Vi åt lunch och sen slutade jag. Stötte på Hanna på vägen till bussen och jag gjorde med henne ett halv hjärtat försök till att hitta julklappar, men tror jag ska försöka mer imorgon.

En bättre första advent


Jag glömde spelets regler

Hallå där! Igår var jag på julmarkand med min familj. Senare på kvällen åkte jag in till stan med Emelie och mötte upp Felicia och Hanna. Vi fikade lite och sedan drog vi vid tolv till Brynje där några var. Hann bli full och sen skulle alla dra. Var ensam i stan då jag förtvivlat ringde Matilda som fick lämna Williams och gå med mig till donken och sen vänta på bussen. Fick hämta upp Emelie i sista sekund och sprang till bussen där Simon stod troget och väntade på mig. Tillsammans åkte vi hem till mig och han drog ganska tidigt i morse. Idag är det första advent, så himla mysigt!

Fri som en fågel


Jeans Weekday// Tröja Vila// Halsband (systers) London// Skor din sko//

Blödigt som fan

Kollat på idol. Det fick mig att tänka efter, vem skulle jag sjunga till (om jag kunde sjunga)? Vilken låt? och varför?
Låt mig då presentera dom bästa vännerna man kan hitta. Dom du kan ha haft världens bråk med som ändå suttit på min sängkant, kollat på mig när jag sovit och sätt mig mellan 20 till 10 kilo mindre än vad jag är idag. Dom som gav mig gruppkramar så fort jag vistades i skolan. I den här gruppen människor har vi så olika personer att det är nästan halvt sjukt att vi går ihop så bra. Jag kunde plocka upp telefonen för att ringa och få ut min smärta, jag hade inte en att välja mellan jag hade elva. Jag skulle ha sjungt Westlife - I wanna grow old with you. Tills vidare får ni nöja er med de här rösterna.

Us togheter, just you and me

Finfredag i skolan. Vad är det för påhitt på riktigt? Aja vi styrde kavajer och shortor för hela slanten. Fick sluta tjugo över fyra efter en trött mattelektion. Just nu lutar allt mot en hemmakväll som förövrigt blivit en vana. Är så sjukt sliten efter en hel skolvecka. Ska sluta mitt tröttainlägg nu. Puss

keep on walking

Har inte mycket att säga, bra skoldag, lång dock. Fick en paus vid halv tre då jag och några andra blev plåtade för en tidning, lite små roligt så där. Har inget plugg som jag orkar ta tag i och därför tänker jag efter en alldeles för lång paus ta tag i mina promenader. Bra där.

Don't you worry about a thing

Jeans Weekday// Tröja London Primark// Skor Din sko//

Jag är Zlatan Ibrahimovic


Thousand miles apart

Så här har jag spenderat min eftermiddag samt kväll. Med otroligt fina människor och jätte många pannkakor. Pannkakstårta stod på schemat för elva personern. Själv bidrog jag inte med så mycket men det slutade med ca 40 pannkakor på varje tårta. Så mätta och belåtna blev alla i alla fall!

Hela världen är min

Jeans Weekday// Tröja Vila// Kofta Vila// Skor Din sko//

Dom är uppe på taken

Var på bio igår med dessa pinglor över. Så klart var det breaking dawn vi såg. Hörde innan att det var en gråtfilm men inte en enda tår hittade ut. Kan vara för att jag läst boken innan, men otroligt bra var den! Var hemma vid tolv och somnade direkt då.

Please be my hero

Kan någon snälla hjälpa mig med min design? Vill ha något helt helt nytt. Kommentera eller hör av er på något sätt. Skulle vara så himla snällt!

I wont break down


ändå minns jag dig som någonting fint

Försökte omvandla min ångest till något positivt. Så jag skrev ut bilder, funderade ett tag och sen slog dig mig att min garderobsdörr är så ful. Dock hann bläcken ta slut och jag blev inte klar så all ångest var inte borta..
Slog på en riktig gråtfilm. Fast egentligen vågar jag inte påstå att det var det, för jag grät för allt annat också. Mitt huvud klarade inte trycket så pappa masserade mig till sömns vid åtta. Ska hoppa första lektionen då jag har fortfarande jätte huvudvärk. Men ska utnyttja tiden väl.

Somebody to love


Got to get you

Har inte städat mitt rum, får bli senare ikväll. Nu ska jag iväg och kolla på bandy med pappa!

We're teenagers

Kunde inte somna till en början, var livrädd fan. Tillslut så frågade en kompis mig om det var okej att han sov hos mig. Lycklig blev jag och somnade vaknade till senare och kollade på mobilen. Hade verkligen inte satt på ljudet så det blev inget. Wää vad hemsk jag känner mig. Ska städa mitt rum idag, tro det eller.

Lets have some fun

Jag lever. Men just nu är det knappt. Åkte igenom hela Storvreta med Bussen nyss och det var massor med poliser överallt. Dom där 20 metrarna mellan bussen och mitt hus var långa då jag sprang av panik. Även fast jag inte vet som som hänt. Återkommer imorgon!

Jag vill höra andetagen

Hamnade hos Linn vid två där vi avverkade mellan en till två timmars matte pluggande, så nu är jag lite klokare! Hann även skriva en del på mitt hälsoprojekt medans Linn lagade mat. Vi lagade mat för två men det blev en dejt på tre då Emma fanns med på Skype. Åh min slaffs Emma. Snart är du hemma igen. Kunde inte vara lyckligare.

Spola tillbaka tilden

Jag har verkligen varit uppe med tuppen idag. Ska kasta mig under hårtorken nu och strax bege mig mot skolan. Åker in tidigare då jag måste hämta upp några böcker hos Matilda i Kåbo och efter skolan ska jag hem till Mamma och nu även Matteläraren Linn som ska försöka banka i mig andragrads ekvationer. Lycka till!

I was a heavy heart to carry

Hamnade ute hos min kusin idag igen, ovanligt? Icke sa nicke, men så mysigt! Trivs så bra där ute. Medans Sandra hade massagekunder myste jag med ena katten. Den kryper alltid upp så gulligt vid magen. Somnade även någon timme så inget plugg är gjort idag. Skönt kan vissa tycka, panik anser jag!

Det ekar över hela staden

Mina vänner, jag önskar verkligen med hela mitt hjärta att jag skulle kunna förklara detta lyckorus som jag upplevt idag. Log för mig själv hela bussresan hem när jag spelade upp den lilla scenen när jag kastade mig efter biljetterna fast killen som sålde dom gav dom mot Ellen. Tredje december hörrni. Fyfan vilket fint datum!

Så se på mig

Så här sliten och lycklig är jag för tillfället. Varför? Har kollar fin lir i flera timmar, resultatet kanske inte gav det vi ville men sedan har jag äntligen gjort klart min MT uppgift så nu kan jag andas lite, fast bara tills imorgon. Ska sova snart då jag börjar åtta och är för övrigt jäkligt trött.

Min största rädsla.

Har tidig vecka denna vecka. Så himla skönt att gå måndag till onsdag 8 till 11. Kan faktiskt leva med det. Har haft en ovanligt skön skoldag, skrattat mig igenom den, glömde ångesten till och med för ett tag. Väl hemma har jag jobbat lite med MT uppgiften och sen var jag tvungen att ta ett lugn stek hett bad då jag höll på att frysa ihjäl, inväntar nu pappsen som ska kirra krubb till oss.

Will you be in my future?


I remember every word you said


Don't blame it on the sunshine


Ska spendera kvällen med att leta resemål inför sommaren nästa år. Kan inte vänta på att få åka på alla solsemestrar.

Wait a minute

Efter två dagars planering som inte borde kallas för planering så kidnappades Ellen utanför Edge och fördes med ögonbindel och musik i öronen till Linn där vi hade lagat mat åt henne. Vi myste hela kvällen hos Linn med idol och marängsviss till Efterätt. Allt detta för Ellen! Ramlade i säng någon gång inatt, men väldigt tidigt vilket var riktigt skönt!

För kärlekens skull

Somnade ganska trygt igår bredvid min kusin efter att ha kollat på robinsson och sedan vinkat av lillasyster som beslöts sig att besöka akuten igår kväll (icke frivilligt) Börjar bli en vana att ha missarna vid benen så man knappt kan röra sig när man ska sova. Så mysigt!

It's not always easy

Somnade halv sex imorse. Låg och vred och vände mig men lyckades aldrig somna på grund av min höga ångest. Vaknade vid tolv idag och fick meddelandet om att Hälsopedagogiken är uppskjuten en vecka. Helt plötsligt älskar jag han igen. Lägger det därför åt sidan och ska ta itu med två andra uppgifter innan. Idiot tänker ni nu. Men dom här uppgifterna ska in tidigare så fort dom är klara ska jag fortsätta med Hälsopedagogiken.

Your world is my world

Sitter nergrävd i en hög med böcker, allt för en uppsats, bara en uppsats inom hälsopedagogik. Kan även berätta att jag har haft tusen veckor på mig att börja och att bli klar, emelie har tjatat på mig att jag inte börjat och jag har redan dött av ångest tio gånger säkert. Nu gråter jag, för att jag är så lat. Den ska vara inne på fredag och jag har två intervjuer, alla fakta måste fram nu. Så jädrans onödigt inlägg. Ska leta efter ett högt berg och hoppa ifrån.

Det här är värt att dö för

Var det Ellen som smsa mig imorse och sa att allt var bokat? Är det med Ellen jag ska på något sätt ta mig till Norrköping den tredje December? Är det med Ellen jag ska stå och skrika, gråta och vara så jävla lycklig med då? Jo men visst är det med Ellen jag ska få se Veronica Maggio den tredje December i Norrköping. Min fina bästa andra halva.

Outfit

Linne Cubus// Kofta Gina Tricot// Jeans Weekday// Skor Din sko// Jacka Weekday//

Hard working girl

Förlåt för dålig uppdatering igår och förlåt för min sjukt osexiga bild längst ner. Har precis kommit in efter en morgonpromenad. Bra där Jessica. Ska kasta mig i duschen och sen fixa lite mat för att sen bege mig till skolan.

Det finaste någon kan få


She will be loved


Linne Top Shop// Jeans Weekday// Skor Din Sko// Kofta Gina Tricot//

I våran egna värld

Detta är väl ungefär det jag lyckades åstakomma i London. Detta inklusive två parfymer och ett par stövlar som inte blev bra på bild. Bilderna ger inte alla kläder någon rättvisa heller, men sånt är vi vana vid eller hur?

Next to you

Testade att gå upp super tidigt även fast jag börjar kvart i två. Var uppe ur sängen redan halv tio. Har myst hela morgononen med god frukost och bra musik.

Falling

Badat och haft lermask så nu är jag babylen i ansiktet. Kämpar för att motarbeta ohyran i mitt ansikte för tillfället. Ska gräva ner mig i allt plugg igen, trycka i mig några ipren och hoppas på att huvudvärken försvinner.

I'm so glad that I got you

Spenderade min eftermiddag på cafe 018 med min andra halva. Vi tog ingen ett lov utan varandra och sen även smidigt lite planer för framtiden. Med andra ord hade jag en bra första dag med rutiner. Nu kallar plugget efter mig, har tusentals saker att göra.

Someday I will feel happines agian

Tröjan är från london. Ber om ursäkt för mitt äckligt stökiga rum och min smutisiga spegel. Där i mot glädjer jag nog er med att det för en gångs skull är kamera bilder från min riktiga kamera. Long time sen jag använde den. Finner inte inspiration. Ska nu till skolan. Kötta en lektion. Puss.

I will never win this game without you


Get up, get down

Smällt i mig en hel del mat och massor av dom där goda kakorna. Kunde inte få nog där ett tag. Nu är jag hemma och MTV är påslaget. Kommer sitta här fastbänkad fram tills det slutar. Börjar inte för en kvart i två imorgon, skönt som fan!

Some cuts are so much deeper then they seem

Somnade bredvid min kusin igår igen efter ha kollat på så mycket bättre och masserat varandra. Åkte vidare idag till Jenny och fixa till mitt hår lite och nu ska jag börja fixa mig lite sakta för ska in till stan och käka kina med Linnis, perfekt avslut. 

Imorgon börjar mitt nyttiga liv. Har varit på tok för slö och ätit för dåligt det här lovet som gjort att jag har tusentals finnar i mitt ansikte. Äckligt, jag vet. Blä vill dö.

~

Idag är en sån dag då jag kommer stå själv vid ett vägslut med gråten i halsen och inse att det valet jag gjorde. Det var det valet jag inte borde ha gjort.

No this is not a game

Som traditionen följer så är det ute i Låta det pyttelilla samhället man ska kolla på idol och mysa. Min kusin bjöd på godheter och även sovplats. Hon skjutsade hem mig tidigt i morse och jag somnade om så fint i min säng.

I'm the girl you left for someone else


En vind blåser förbi

Hamnade hos Farmor och Farfar idag. Vi tvätta bilar och krattade löv. Sen bjöd dom på fika, inget ovanligt faktiskt. Imorgon ska jag få se första livstecknet i min ålder. Johanna se upp för massvis med överskottenergi, jag ber om ursäkt för den redan.

Now that you're gone

Tack för fina dagar i London, tack för att jag är hemma igen. Har lovat mig själv att aldrig mer hata Uppsala.

Jag ger dig min morgon


Welcome to a new world


for the last time

Såg på världens finaste och även mest uppskattade musikal någonsin och vilken om inte Mamma Mia menar jag? Satt där och höll tillbaka tårarna medans jag sjöng med och skrattade. Min rygg har nog aldrig varit så rak av stolthet då jag förstod precis vart enda ord av vad dom sa då den utspelade sig på Engelska.

Let me show you

Jag ser mig era dystra miner när ni ser vilka tråkiga bilder jag åstadkommit. Fann ingen inspiration. Men ge inte upp. Bättre bilder kommer faktiskt. Landade på svenskmark för tre timmar sen. Längtade till min säng och kan nu inte sova. Det är jag, sån är jag!