22.43

I torsdags hade jag och mami lite av en heldag som bestod av massa massa shopping, god mat och mys. Åkte sedan på kvällen till Stabby och tog en promenad med Ellen & Linn i denna höstkyla.
Fredagen började med att jag och MK tog oss til sunnersta för att sola. Har blivit lite av våran grej nu. På kvällen kom Emelie och Johanna hit och vi mös igenom ett strömavbrott som släckte ner halva storvreta. Sedan hämtade jag Simon och vi åkte hem och sov.
Min lördag började med att gosa med simon innan vi åkte och käka och jag lämnade av honom. Kollade lite innebandy och på kvällen träffade jag Elin och Johanna. Vi åkte hem till Emma och sedan till något krök i kvarngärdet. Jag och Jihad lämnade av förgående namn på salu innan vi fixade lite, hämtade simon och fick tillslut komma hem. Vi låg och kollade på tv och kramades innan vi båda decka.
Och slutligen söndag. Vi båda vaknade väldigt sent, slängde ihop lite lunch, skjutsa min syster till rasbo och sen hem simon. Hämtade upp MK för liten mini shopping och sedan innebandymatch. Det blev kebab till middag innan vi agerade lite jour och nu är jag äntligen hemma. Ska kolla lite serier och bara andas.

01.07

- Inge höjdare till bilder
Hämtade MK från jobbet och vi åkte och sola tillsammans. Sedan svängde vi förbi henne innan jag körde henne till jonas. Kände inte för att åka hem så åkte ner på stan och hängde med Ellen och Emma på plock. Jättemysigt! Avslutade med Ellen på max innan jag åkte hem. Intressant va? Finns det någon mer än mig som hatar så mycket på sin egna blogg? Ska styra upp det. Kanske ta en paus. Vi får se.

20.40

Mitt mående verkar inte bli så mycket bättre men försöker ändå röra på mig så det inte blir som förut. Så igår gick jag på en promenad, kollade ph och somnade sent tyvärr. Idag vaknade jag allt för sent. En timme senare kröp Simon ner bredvid mig för en liten mysdag. Behövde ännu en dag med lugn. Han åkte sedan vid halv åtta och jag ska strax åka och sola och fixa med lite annat.

19.47

Det händer ju inte allt för mycket nu för tiden. Min vardag ser i princip likadan ut. Så finns inte allt för mycket nytt att uppdatera er om. Igår var jag med MK. Vi hade myskväll hemma hos henne med lite fika och paradise hotel. Jag uppskattar så mycket att jag har den där kvinnan i mitt liv. Mer än så finns det inte att säga. Idag blir första dagen på länge som jag håller mig hemma all day long. Kul för mig :-)

20.29

Eftersom det inte funkar att lägga upp bilder från mobilen återkommer jag när jag befinner mig vid en dator.

22.31

Igår kväll var jag hos Hanni och kollade lite film osv med familjen Andersson. Sedan åkte jag till Berthåga för att hänga hemma hos Jonas med MK. Somnade innan två och vaknade 13.18 (!!!!!!!) idag. En halvtimme senare ringde Simon och efter ytterligare en halvtimme kröp han ner bredvid mig i sängen. Vi har kollat på ngt dataspel VM, kollat tv, kramats, ätit pizza osv. Gosat hela dagen helt enkelt. Han drog vid nio och nu ska jag kolla film och lite sånt innan jag ska sova.

De senaste dagarna

I torsdags tog jag mig ut på en promenad ner till solariet för att unna mig lite sol / lekte PT med Linn åt stackars Ellen som sedan fick en ganska otrolig träningsvärk.
 Min fina fina papi i väntan på MK i fredags. / Vi tog oss ut till Alunda för att kolla på en match som blev helt fantastisk. Nu är säsongen äntligen igång!
 Min fina vackra underbart älskade kusin och hennes dotter som är sex veckor. Finaste Othilia. Dem plus familj var förbi och fikade här i lördagseftermiddag.

22.23

Blev myskväll igår. Hämtade simon vid tåget och vi gosade lite framför tv;n innan vi slockna. Idag blev det en kamp att få upp han ur sängen men jag lyckades och han försvann iväg samtidigt som jag åkte till MK. Vi har haft gosdag med kortspelande, promenad och idoltittande. Är hemma nu och ska snart slå på senaste ph avsnittet men först prata klart med Ellen i telefon. 

14.00




Detta lyckades jag kapa igår. Mer än nöjd och sorry för kassa bilder.

22.34



Två bästa vänner och shopping, terapi i dess renaste form.

17.32


Simon vaknade strax efter förra inlägget. Vi låg och drog oss ett tag innan vi fixade lunch och satte oss ute. Hur skönt har inte vädret varit idag? Sedan låg vi i sängen ett tag innan han lämna mig för ca en timme sen. Ska fixa mig lite för ser ut som att jag & hanni tar en tripp till gränby ikväll i hopp om att hitta lite kläder! 

12.11


Åkte till librobäck vid halv sju. Jag & Ellen tog en liten promenad innan vi mötte upp Simon och Hampus en snabbis. Åkte sedan och träffade Johanna innan jag våldgästade MK & Jonas myskväll. Tro inte att kvällen tog slut där. Åkte sedan och köpte mat och hämtade upp simon. Väl hemma låg vi och kolla på tv och pratade. Han sover som vanligt och jag ligger och kollar tv. 

17.13


Min bästaste Ellen överraska mig förra veckan med en bok. Har tjatat rätt så länge på att jag vill läsa denna så hon kanske tröttnade? Men bäst är hon i alla fall. Har redan klarat av ett telefonsamtal med henne och ska förbi henne senare ikväll. Lite av en Ellen-dag!

00.22



MK MK MK, världens bästa MK har jag spenderat dagen med. Vi har kollat innebandy, lunchat, uträttat ärenden, mer innebandy, lagat mat och valvakat. En söndag utan ångest och som jag faktiskt inte kan klaga på. Åkte från henne till simon för att kramas lite innan jag åkte hem. Nu ska jag bara försöka sova sova sova så jag är pigg imorgon!

20.49


Ellen & Johanna (troligtvis kommer Emelie snart) står för sällskapet ikväll. Ellen kom med charkisar, på tv visar en politisk debatt och jag är nöjd. Trots att mitt illamående är ganska rejält för tillfälle. 

23.49




Sällskap och mat i världsklass. Bra fredagkväll med andra ord. 

15.22


All energi är helt borta. Går runt som en zoombie större delar av dygnet. Igår var jag hos läkarn och sedan hos min psykolog. Låg i sängen större delen av kvällen innan jag gick ner till terese och hängde. Sen hängde jag med hanni ett tag. Väl hemma decka jag ganska direkt och simon kröp ner bredvid mig vid tre tiden. Vi vaknade vid ett och han var tvungen att försvinna ngn timme senare pga jobb och jag ska sova lite mer tills jag ska iväg. 

00.04

Bilderna är inte riktigt tillhörande kvällen, men det var en överraskning vi gav MK när vi sågs. Men från början. Vi mötte upp vid halv tio i stan och slog oss ner på magnussons, tre trötta själar orkade inte längre än till elva innan jag skjutsa hem MK och sedan åkte hem. Blir kvällens ph avsnitt nu och sedan väntas en god nattsömn.

20.38


Det blev gränby och kebab med Ellen istället för lugn och ro. Har varit hemma en snabbis nu och badat lite osv. Ska klä på mig och sedan bege mig in till stan igen för en snabbdejt med MK och Ellis. 

14.52

Igår mötte jag upp min pingla i stabby för lite häng på Qvitten undertiden Linn jobbade. Det bjöds på kanske den godaste kladdkakan någonsin och kan inte säga att man var besviken när man gick där ifrån. Hängde med linn ett tag efter hon slutat och sedan var hon snäll nog och följde med mig till bussen. Väl hemma hoppa jag in i bilen nästan direkt och åkte och hämta Simon. Väl hemma kollade vi på tv och kramades innan vi somnade. Han försvann nyss och jag ska bara ta det lugnt hela dagen med tanke på hur slut min kropp är efter all ångest jag upplevde igår.

23.42

Den här pinglan och jag möttes upp runt sju tiden för en mysfika. Det gäller att passa på med utefikorna med tanke på att hösten står runt hörnet. Nej för mig är det inte höst för en träden är gul/orange/röda. Efter någon timme kom även linn och vi blev tillslut kvar till 10 då även MK hade joinat oss. Tog bussen hem och kom hem ganska nyss. Ska kolla ph och sedan sova- puss

21.35


- en ny bokserie som jag läser. Ska tydligen vara bättre än 50 nyanser av honom triologin - upp till bevis! 
Hörrni jag har börjat gilla söndagar? Från ingenstans. Idag har jag kollat innebandy med min syster, städat med Ellen, städat, promenerat med en podd i lurarna och nu ligger jag och kollar på taken 2. Mmm detta gillar jag ganska så där jättemycket. Hähä

22.11



Simon vaknade inte så långt efter förra inlägget. Vi låg och drog oss lite innan jag körde hem honom och hämtade MK. Vi fixade med diverse saker innan hon skulle iväg och jag åkte hem. Har nyligen badat och ska slö kolla lite film. Med tanke på den lilla sömn jag fick inatt så tror jag att jag somnar rätt så tidigt. 

Det Var Din Dag

Grattis i efterskott min älskade. Ord kan inte beskriva hur mycket jag älskar dig.
Ps. Dags att sluta vara så jävla snygg. 

13.20






Mat på il forno och bowling stod på schemat igår då vi alla samlades för att fira Johanna som fyllde år i torsdags. Det var hur roligt som helst och pizza var inget man kunde klaga på. Wow. Efteråt satte vi oss vid ån i ca en timme innan jag tog mig till bilen, hämtade simon, åkte och köpte mat och sedan hamnade vi här hemma. Blev en ganska jobbig natt så simon sover fortfarande och ska låta honom göra det är bra tag till. 

13.21

Igår kröp det i kroppen för att jag var så uttråkad. Åkte och hängde med Ellen lite innan jag hämtade MK, hämtade Ellen igen och vi hängde ett tag i kåbo. Sedan slog vi oss ner utanför Ellen och då joinade även Simon och Jihad. Vid halv två tiden kasta vi in handduken och jag skjutsade hem Jihad innan jag åkte hem och sov. Gosigos. Nu ligger jag och kollar ph och ska försöka styra upp mig.

De senaste dagarna



De senaste dagarna har jag mestadels hängt med Ellen & MK, fick pendla mellan akuten, närakuten och akuten igen, har inte mått allt för bra dvs, simon har sovit här och igår så träffades vi i lutis för lite myshäng. Känns så skönt att man fortfarande kan sitta ute utan att det blir allt för kallt. Jag är snart på bana igen. Snart så.