Vi ses

Någon gång kommer jag nog tillbaka.

En kväll för alla oss

När Linn steg innanför dörrarna igår hade hon förlsaget att göra egen pizza, det gjorde vi & det blev sååå god. Vi spenderade resten av kvällen på altan genom att spela kort med Felicia & Emil.

Carpe Diem

 
Senaste dagarna i väldigt få bilder. Men dom har varti otroligt mysiga. 

A sunny day

Min syster väckte mig redan vid halv sju pågrund av smärtor så vi gick ut på en promenad tills faster hämta oss och vi uträttade lite ärenden innan vi försvann hem till farmor och farfar. Där blev det en liten fika och resten av dagen spenderades med faster och syster på lite olika håll. Nu är jag helt utmattad så ska sova när som helst.

2013-07-14

Igår var det klassfest hemma hos Olivia, vi var ett par tappra själar som sågs. AStrevligt att träffa folk jag inte träffat på ca en månad. Vaknade till liv idag då Johanna svängde förbi här uppe och det var skönt att få umgås med henne innan jag mötte upp MK för middag och mys. Vi har kliat varandra och gett varandra ansisktmassage, cooozzy.

What ever you call me

Idag har varit en riktig slappardag. Tog tag i livet vid sex och åt middag samt badade. Är färdig fixad nu och ska strax till tåget för att sedan åka vidare på festligheter.

Några dagar senare

I torsdags mötte jag upp min efterlängtade andra halva på stan, vi uträttade ärenden och sedan slog vi oss ner på årummet där vi satt i flera, flera timmar. Till slut drog vi ihop några då vi blev sugna på att kröka lite.
Dem på bilden + Linn träffades vid tio i stan, vi vandrade till stadsparken där vi satt i några timmar innan vi intog båthuset och tog varsin cider. Sedan blev det en rusch till max och sedan till tåget. Mycket trevlig kvääälll.
Igår vaknade jag utav att Lisa kom hit, vi fixa lite och åkte sedan till Johanna och fixa lunch. Senare slöt över Oscar upp med oss innan det kom ytteligare några. Vi fixade middag och sedan begav vi oss till Harbo där vi ville ifrån lika snabbt som vi kom, det blev en ganska kaos kväll men lyckades komma hem till slut så jag är nöjd.
 

Sex veckor senare

.. & jag är i himlen. 
 

Work it baby

Det känns så ooootroligt skönt att jag börjat fått med lite olika träningspass i min vardag. I måndags blev det en kortare pw med avslut av intervaller och igår efter att håkan hade haft sin extra konsert blev det en lätt jogg i ca 30 minuter i spöregn, men det gick & det gör mig sååå glad.

2013-07-09

Denna filur lurade med mig till stan tidigare idag där vi uträttade ärenden och tog en fika på årummet. Hon följde med hem för lite mys och har precis lämnat mig. Ska försöka komma ut på en springtur senare, får se hur det slutar.

You built your walls so high

&&&& en middag blev det och som planerat blev det på Tzatziki. Deras kyckling souvlaki är to die for (typ i alla fall) Så mätt och belåtna gick vi där ifrån efter någon timme. Restrerande kväll gick åt att baka bullar med sällskap från Emelie.
 

2013-07-08

Dags att börja tänka på refrängen och bege sig mot stan.

Taste is king

För första gången på länge så tog jag initiativ att städa här hemma. Jag tog mig ann vårt badrum och damma av allt osv och om det var lökigt? yessir måste hoppa in i duschen innan det blir en middagsdejt med mammi i stan (får se det som en belöning)

En kväll i Juli

Min fredag började i Salabacke innan jag mötte upp en vän på Edenbergs där det blev ett par drinkar. Kan säga att jag märkte inte fören idag att det kanske blev lite mycket men ändå så palla jag mig till stan idag för lite vinmys med bra vänner. Blev ganska kortvarigt för mig på grund av cptrött. 

2013-07-05

Har tagit mig i kragen och ska nu bege mig mot Mickis för lite chillkrök. Ska bli myyzzz.

Just gone

I förrgår sov jag i kobå skavfötters med MK. Hannah plocka upp oss på stan igår och vi for till ramsta. Under hela dagen utförde vi en del aktiviteter och när Hannah hade lämnat oss tog vi fram vin och diverse spel som vi spela fram tills ett tiden inatt. Skulle egentligen ha varit på väg till Gröna Lund men hade en mardrömsnatt så åkte hem istället. 

Befinner mig i ramsta över natten


2013-07-02

Min fina fina fina ljusstake som jag fick i studentpresent av mina grannar, är verkligen kär i den. Gårdagen med Ellan blev en riktig tjejmyskväll. Kom hem vid ett och då träffa jag Terese en snabbis innan jag somnade så fint. Dagen till äran ska jag inte göra något alls, bara ta det lugnt. Det behövs.

and of I go

Med halv trassligt hår och en helt ok skön outfit ska jag bege mig till stan för att krama lite extra på Ellan.