look for the girl with the brooken smile

Nu beger jag mig mot stan i nytvättade jeans. Jag vet någon som inte kommer sitta skönt när den fikar!

För alla hjärtan som krossats

Mamma påpeka att mina ögon såg sjuka ut. Hon vet inte riktigt om dom där timmarna jag grät i natt. Då ångesten var för hög för att hållas tillbaka. Rastlös är bara ett litet ord som man kan beskriva mig med just nu. Imorgon vankas det lång och stor fika med bra vänner. Det är nog det jag orkar till att börja med. Men samtidigt tänker jag inte sitta inne ihelgen. Då kommer jag plåga mig själv med tanken att jag är i Uppsala. Ska därför ta fram dom fina sidorna av Uppsala, på ett eller ett annat sätt!

I fight for you


Önskar jag kunde säga att i skrivandes stund springer jag runt som en tok och packar inför Borås. Icke då. Resan är ombokad till den 14 Oktober istället. Så får vänta med den resan. Önskar även att jag kunde säga att jag är frisk. Men det var jag som var på vårdcentralen imorse och fick inte hjälp. Dom bad mig dricka vatten och vila. Så det tänkte jag sätta igång med nu!

the world greatest

Jag älskar dig.

Jag vill inte veta av dig

Förra inlägget var från den nya appen blogg.se har fixat.
Allt blev en underdrift. Tårarna sprutade på grund av att jag inte kunde röra mig. Ena sekunden svettades jag och andra höll jag på att dö över att jag var så kall. Ändå pratar vi bara om 38.1 graders feber. Men min läkare har alltid sagt att när jag väl får feber då är det högt oavsett. Pricken över i:t måste vara att mitt under alla tårar så smsar JN och säger att Borås för tillfället är för långt borta. Så där jobbade tårarna vidare. Lever lite nu. Återkommer kanske med godare nyheter senare. Men förvänta er inte för mycket. Det gör inte jag i alla fall.

Här rullar det inte

Hej alla! Mår inte bra, frossa, kroppens leder skriker av smärta sen ligger ångesten på en lite dålig nivå. Vi hörs imorgon!


Du behövde någon större


Jag har känslor utan öppna ord


Slängde ihop något gott så där


I let the bad boys in

Godmorgon! Hur mår ni? Jag mår som ett as. Gått och blivit sjuk, igen. Men vad gör det. Kämpar på ändå ja. Är inte alls helt färdig fixad och min buss går om 20 minuter så fattar mig lite kort. Ska in till skolan som slutar halv fyra och sen åker jag nog direkt hem för att vila upp mig. Vankas ju Borås senare i veckan. Vi hörs när jag kommer hem!

P.S Hade verkligen besöksrekord igår när jag hade lagt upp videon. Lite pinsamt så här i efterhand. Men vad gör det om 10 år.
D.S

vad som helst kan hända


upp och ner igen

Man måste dö några gånger innan man kan leva.

du som alltid följt mig hem

Hej vänner! Gissa vad jag gör? Självklart lyssnar jag på Maggio. Enda rätta. Dagen till äran har spenderats i min säng med min one pice. Ska strax åka mot Allians för att kolla fin lir och sen ska resan till Borås beställas. Det blir bra.

Till våran fina Emma!

OBS för mycket alkohol men vi menar våran kärleksförklaring till Emma! (hur töntigt det än låter)
Ber även om ursäkt för att jag låter seriös. Men höll nästan på att börja gråta för att jag kom och tänka på att emma inte var närvarande. Ha'de

Så långt du bara kommer

Så här såg min kväll ut igår enligt Instagram. Hade en toppen kväll med lite för många Shots. Hamnade slutligen i Sunersta hos Jacob. Vi dödade tid på Donken och sen stötte jag på Victoria som blev mitt busssällskap. Jag är så lyckligt lottad över hur mitt liv är. Ni alla är så bra, så fina! Tack för kvällen.

Du skrämmer mig

Vad hände med mig idag? Ingen uppdatering. Drog in till stan och fikade med fina vänner (bilder imorgon) och sedan mötte vi upp yttligare några för att fixa och trixa. Jag åkte hem för att käka och ska snart in till stan igen. Vankas el krok. Vi hörs imorgon

Slutet gott, alltning gott

Kvällen slutade som sagt till slut i Rasbo hos Evelina där det var många igenkända ansikten. Blev hämtade i stan av Terese och somnade runt tre med Jempa bredvid mig. Awesome!

Sju sorger och åtta bedrövelser sen

Kolla vilket fint mms jag fick igår. Det räddade en del. Gårdagen blev inte som planerad. Vi kom till Stockholm, Vi kom till Grönan men inte in. Ni läser rätt. Jag fick aldrig se henne. Aldrig. Där stod jag, höll tilblaka tårarna och åkte hem med besvikelse. Tack sen Evelina som lät oss komma ut till Rasbo. Bilder där ifrån kommer sen. Vi hörs

Länge leve längesen

Ännu en dag är över och äntligen är det helg. I skolan idag har jag åstakommit ett nytt IG (troligtvis) och en engelskredovisning. Good Work. Nu är jag hemma och om en halvtimme går mitt tåg mot Grönan och Veronica. Med mig hem får jag sovsällskap. Gosi.

Thats all i needed to hear


Behöver helg, Veronica Maggio. Inget matte prov, ingen skola. Jag vill inte längre.
Du sa allt det jag behövde höra. För att kunna gå ifrån dig.

Vi stod i fönstret bara du och jag

Fotade och strosade i Storvreta med Michaela i någon timme. Stormtrivs att gå och diskutera utomlandsresorna vi ska genomföra nästa sommar. Huvudsaken jag är med dig. Verkligheten kom ikapp mig. 
Om 24 timmar står Veronica Maggio framför mig. Om exakt en vecka befinner jag mig i borås. Om trettio sekunder måste jag börja plugga matte.

come over here and take a closer look


Aldrig bortglömd


Jag står bara här och ler

Vi tände första brasan idag, invigde hösten lite så att säga. Under tiden jag och min syster stod och skärde sallad klev mamma in innanför dörrarna. Det blev en middag vi avnjöt alla fyra vilket inte hänt på länge (semestern räknas inte) och innan jag visste ordet av det var jag mörk/svart hårig igen. Jag trivs.

Enough for now

Blev ingen skola idag. Istället har jag tagit en promenad med min syster, solat, städat undan i huset och hängt tvätten. Skulle ha mött upp Linn för att ta igen det vi missat med en fika men det blir på lördag istället. Ska alldeles strax sätta mig och plugga matte. Vankas prov på fredag.

jag kan inte förstå att jag fick världens bästa vän.


we just wanna see you shake that

För mycket onyttigheter hela helgen och även nu i början av veckan. Resultatet ger en ångestfylld jessica. Därför tar jag mig ut på en mördar promenad. Satsar på två timmar. Efter det brukar jag må.

vårat paradis






Vem kunde tro att Danmark var så fint? Där strosa jag och Emelie under en vecka för två sommarar sen. Att hon är blekar än mig är bara för att hon jobbat fyra veckor och jag legat ute i fyra veckor.
Ikväll ska kanske en yttligare resa från Uppsala planeras. Hoppas på positiv respons.

en värld utan dig


Det blev en lektion idag. Min första var inställd. Tågåk med bästa Matte och hemfärd med Humle & Dumle.


had your eyes oppen

Jag har varit få ordig idag. Inte berättat något för er. Jag låter det förbi en hemlighet. Vad som egentligen händer i mitt liv just idag. Bli inte alldeles för förbanade för det är inte mycket att hänga i julgranen, men en del är det. Det är det alltid. För varje liten sak som händer är en pusselbit till hela livet.

can you be my hero?

Så där ja. Nu kan vi checka av ett par till skor till mig. Dessa godingar köptes i Falun av min kära mor! Det är typiskt såna skor som man antingen älskar eller hatar. Jag älskar dem. Gled runt i dom idag och mådde som en prinsessa.

never been this happy before


jag har slitit ut så många skor


Lets play some floorball


Shopping

Vero Moda 159 kronor. Hur perfekt blå är den inte?

Sen har vi en vanlig kofta från Gina Tricot för 199 kronor.

Och jag blev en av dom som aldrig kommit hem

Det var två otroligt värda två dagar i Falun. Jag stormtrivs att sitta i en hall och kolla innebandy hela tiden. Konstigt nog. Dock lyckades jag åka ifrån allt hemma. Jacka, halsduk, bra skor. Fast värsta var att jag åkte ifrån mina egna BH:ar. Det är sånt bara jag lyckas med. Tjejerna kom Trea då dem blev utslagna på straffar. Synd det. Men nu är jag hemma, helt slut. Ska kolla lite film nu.

jag följer med dig hem ikväll för jag vill inte vara själv

Trivs som fisken i vattnet just nu. Ätit super god middag med min mamma och myst framför tv:n. Jag och Maggio tog över badrummet med ett lång bad och nu sitter jag framför tv;n igen. Ska snart sussa då bilen rullar hemmifrån kvart i sju imorgon. Ska till falun och kolla fin lir med familjen. 

Så ingen uppdatering för en söndagkväll så om det är något ni undrar så passa på och fråga. Svara på söndag i så fall. Ha en fin kväll och helg för den delen!

fina drag

Bildern kommer från Michaelas kamera. Hennes blogg har ni här.
Ni ser ju att dem första bilderna är från idag och vårat välkomen (för mig även avskeds) fika för Sydney. Dem sista två bilderna är från min och Michaelas promenad då vi hitta en cirkus nere på våran gamla skolas grusplan. För övrigt var den promenaden behövande, mysig osv.

Rehabilitering


Det är dags att lägga på, men att stanna känns så rätt

Idag tog vi i mot Sydney till Sverige igen. Stod helt ensam nere på Jensen när hon hoppa in genom dörrarna och min mun har aldrig varit så stor. Blev så positivt överraskad. Efter lunchen på rasten satte vi oss alla på Storken som ni ser på andra bilden och bara prata. Sydney fick uppleva en frågestund typ. Det var riktigt mysigt och jag tycker om er alla så himla mycket!
Sen hade Alexis filmat från igår när Veronica uppträdde en låt med Daniel. Blev så glad när jag fick se videon. Återigen en liten detalj som gjorde dagen lite bättre.

Ta mig till kärlek

Var på en lektion idag. Det handlade om att aldrig falla tillbaka. Tyvärr är ruta ett tillbaka igen. Tackar min bästa vän Matte som klarade av att åka hem med mig. Som klara av att se mig få panik. Du är bra.

full of sunshine

Klädde på mig, fixade mig, åt frukost och sen somnade jag om igen. Vad var grejen med det? Ska därför åka in till min andra lektion snart. Det bästa jag vet är att åka buss på morgonen med musiken. Ska fixa det sista och dra mig nu ja. Idag får vi även träffa våran fina Sydney som är i Sverige över helgen! Sånt gillar vi. Dem där små detaljerna i vardagen som gör det så fint.

mitt liv just nu. jag mår så bra

Jag skäms. Att jag missat att hon ska till Grönan. Jag mår dåligt av mig själv nästan. Kan ni förstå att jag ska få se det två människorna som jag avgudar inom loppet av en månad. Först Håkan & nu Veronica. Gråter inombords. Lyssnar på hennes låtar. Ska somna med ett leende på läpparna. Jag är så lycklig.

thats all she wrote


Tror det var allt

Jag lever inte länge till kompisar. Åkte hem tidigare från skolan med mensvärk, huvudvärk, förkylning och knappt någon röst. Fast ändå klagar jag inte så mycket. Ska skriva ihop min inlämningsuppgift och sen promenera med Michaela. Äntligen. Alldeles för länge sen osv.

Vilken färg har själen älskling?

Koftan är från Gina Tricot.
Ska in till skolan. Hoppade idrotten på grund av förkylningen och nu väntas det en skoldag fram till fem. Ser fram i mot det. Har en del plugg att ta i med sen så åker direkt hem. Tjarå

Ge mig lycka

Jag har insett en sak. Hur mysigt är det inte att gå på bio? Jag älskar den stora bilden och det höga ljudet. Här därför bestämt mig för att jag ska flytta in på sf i höst/vinter. En bio minst varje månad. Bara för att göra något. Har blivit något stort för mig, att alltid göra något. Jag glömmer min ångest då. Bara hojta om ni vill göra mig sällskap!

The only one that makes me laugh

Bra dag i alla drag! Klara mig ingenom skolan trots min förkylning som för övrigt bara blivit sämre. EFter det mötte jag upp mina två kära kusiner och hela kvällen har beståt av att gosa sönder med dom! Ni ser ju på bild nummer två vad som har ätits i alla fall. Men brukar se så ut när dom är ensamma hemma. Kom hem och tog ett bad och nu ska jag skriva lite inläminginsuppgifter!

mitt hjärta är helt

Idag är det min svata halsduks tur att börja jobba för tillfrisknad. Sov inte bra alls i natt. Vakna varanan sekund av att jag inte kunde andas. Inte okej. Har i alla fall hunnit med en del nu på morgonen ska inte åka till skolan för en om en timme så ska ställa mig och göra lunch. Hejdå.

Vi krigar tillsammans

Förkylningen släppte inte trots min halsduk. Efter skolan mötte jag upp min syster som har blivit en vana och åkte hem tillsammans. Vi har för det mesta bara legat i våra one pice i soffan och spelat wordfued i mot varandra. Har bestämt att lägga plugget åt sidan och rå plugga imorgon istället. Lika bra det.

här sitter vi och har det bra

Min syster vet allt. På riktigt. Så här ser det ut nästan varje dag när vi pratar. Men nu ska jag springa till tåget.

You want to be weightless, because that would be enough

Ser ni hur gosig min halsduk ser ut att vara eller? Den är super! Fast om sanningen ska fram är det min syster. Ska bära den idag i alla fall ihopp om att bli frisk då jag åkt på en förkylning igen.

you lose your mind

Lite halvt ocharmig bild på två av mina pinglor och den ena vad med om värsta branden igår om jag fattat allt rätt. (Trodde du skulle ta det lugnt i Spanien Emma)

Till min dag. Gått med huvudet nerkörd i tröjan. Tror ni jag mår bättre idag? Nej. Fick i alla fall lunchsällskap av Elin och kollade på film i en timme sen slutade jag. Mötte upp min fina syster och stötte på Matte så fick bra sällskap hem. Väl hemma halv sov jag fram till halv sju då jag mötte upp Emelie för att gå ner och kolla på Mattes match. Myggorna ville äta upp oss så vi gick hem. Jag ska hoppa i badet snart. Ligga där länge och sen slå på en film och sova. Godnatt

Bara lite jag lyssnar på

Let me love you - Mario
The Dreamer - The Tallaest Man On Earth
Moves Like Jagger - Maroon 5, Christina Aguilera

im singing in the rain

Jag hatar att vakna upp och höra att det regnar. Speciellt när det inte är söndag och någon inte ligger bredvid mig. Jag blir så otaggad för att åka till skolan då. Men men jag är vaken och ska strax hoppa i ett par kläder och fixa mig. Ska vara hos tandläkaren elva och sen direkt där ifrån åker jag och äter med Ellan. Men vi hörs när jag kommer hem!


Att jag får somna lycklig. Det är stort för mig. Att den där ångesten har försvunnit, inte riktigt existerat i veckor får mig att känna mig mer trygg i livet. Det gör att jag kan fortsätta framåt. Jag har lärt mig nu att det blir alltid bra. Tårar måste rinna, man måste skratta. 

Ena nyckeln till den frihet jag känner nu är mina vänner. Mina underbara vänner som närvarar mig varje dag, stöttar mig och förstår mig. Ni förlåter mig för mina misstag och ni försvinner inte. Jag är så himla tacksam för det. Jag har tänkt på det hela dagen. Ni visade mig hur man släpper dem som inte gör någon nytta. Jag trivs med mig själv just nu och det är tack vare er.

a happy ending

Hitta två bilder till från igår som Oliva har tagit. Tryck även på F5 så får ni se min nya header.

Har varit stendöd hela dagen. Trots mina nej till Sara och Sara igår så hoppa jag in i deras omklädningsrum och agerade suporter på deras match. Sov i bilen hem och fick i mig lite pizza men mår alldeles för illa. Mitt huvud dunkar så sinnes sjukt mycket. Aldrig mer så mycket vin. Börjar sent imorgon tack och lov så behöver inte ställa någon klocka.

som vilken lördag som helst.

Sådärja! Nu är bilderna äntligen framtagna. Gårdagen började hos Micho där vi var några stycken som käkade middag och sedan satte vi oss i ett mörkvardagsrum med ljus och drack vin och käka efterätt. Sen blev det en löp till bussen med Elin, Emelie & Johanna och vidare till Björklinge. Kvällen i sig blev helt awesome. Bussen var försendad hem så fick springa till min buss där min kära vän Oskar satt och vänta så fint på mig. Bra kväll!

Vi slog klackarna i taket.

Gårdagen blev riktigt bra till slut. Jag berättar mer senare ikväll med bilder. Sitter nu i bilen för att åka och kolla på innebandy. Men vi hörs senare.

ikväll är jag ett höghus i mina klackar.

Linne H&M// Shorts Second hand// Kavja H&M// Skor Din sko//
Ikväll ska jag bli full för din skull Emma. det vet du. Till resten utav er, vi ses i dimman.

Outfit


Jeans Weekday// Tröja Thailand MBK// Jacka H&M// Skor Din sko//
Så här ser jag ut idag. Tog en stressiga bilder bara för att Fanny sa en tid på tåget som inte alls går.. Hehe. Men ska ändå börja röra mig sagta neråt. Men som sagt så hörs vi när jag är hemma igen.

jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din

Att jag nu stått mitt bland alla som älskar håkan, sätt han framföra allt live så kan jag lika gärna dö nu. För jag dör lycklig isf. Alla blandade känslor med höga skrik och skratt till att få stå och hålla tårarna borta. Han är så fin den där Håkan. Vi ses snart igen hoppas jag. 

Nu om en halv timme går tåget till Vattholma. Den där Fanny Bäckström ringde och väckte mig och tyckte vi skulle spana killar. Absolut inte förvånad. Så vi hörs senare!

jag är så lycklig

Hej vänner! Jag lever och jag har inte uppdaterat för att jag började åtta och slutade tre. Vadå halv dagar på Jensen? Arg jag blir. Fick skynda mig hem för nu ska jag fixa mig lite snabbt och snart ta tåget tillbaka till stan och vidare till Stockholm då det vankas Håkan på Grönan. Äntligen. Vi hörs imorgon!

Vi alla behöver såna här kvällar

Några timmar senare och jag har sällskap, chips och en bra kväll framför mig.

~

Efter yttligare några timmar

En regnig torsdags eftermiddag

Det senaste timmarna.

everytime i close my eyes

Hej vänner! Idag blev jag hemma. Har lång dag idag och min kropp är så död. Så istället för att slita sönder mig i skolan vilar jag hemma. För imorgon vankas det Håkan på grönan och Kulturnatten på lördag. Inte tänker jag vara sjuk. har hunnit med en frukost och sitter nu och hoppas på att det ska sluta regna så jag kan fotoa lite. Vi hörs.

I don't think I know you, I don't think i ever will

Instagram update.
Inte mycket till intressant dag. Sprang till Ellens skola för att sedan glida till Årummet för en super mysig fika. Har även blivit erbjuden att gå modell för henne den 21 oktober och trots att jag är världens skyggaste människa så ska jag ställa upp! Lite små läskigt.. Jag kom i alla fall hem och drog ut på en power walk och nu sitter jag här nyduschad. Kollar även true talent.

innan jag kände dig

Flera sår är djupare en du tror, du kan inte se det med bara ögat. Sen finns det sår som överraskar oss. knepet med alla sår och sjukdomar är att alla ska leta för djupt för att hitta orsaken. Men när man hittar det. Så ska man satsa som helsike för att det ska läka. 
Alla mina sår är läkta.

I need a hero

Jag lever och haft en sån himla bra dag! Åh så bra det känns! Det var skolan först och sen fick jag äntligen äntligen träffa min fina Jempa igen. Tog bussen någon timme senare till Farmor och Farfar eftersom det var farmors tur att fylla år. Agerade fotograf innan jag for till skolan ingen för att sen åka tillbaka till dem. Åkte hem till kusinerna som är med på bilderna och kolla första halvleken av fotbollen. Som jag älskar min släkt.

classmate

Tack för att du kommit mig så nära.

my heart is refusing me

FÖRLÅT, JAG LUNCHDEJTA MED ELIN OCKSÅ!
Och jag somnade i någon timme. Min syster kom hem och väckte mig och vi åkte till Gränby. Senare kom mamma och bjöd oss på middag där också, helt gulligt! Underbart nog så hitta jag även ett par skor. Enda hålhaken är att jag kommer se ut som ett höghus, men dags att börja lära sig att vara det.

Men jag går inte isär när jag går med dig

Lite bilder från min instagram från helgen.
Drog mig hem till Matte för att kolla på Idol. Men han gick runt och prata i telefon i en timme typ och satte aldrig på tv;n åt mig. Så där satt jag och spela på min telefon. Sen satte vi oss att prata och tiden flög iväg, insåg att jag började tidigt så drog mig hemåt. 

Vaknade imorse och låg i en timme och funderade på ifall jag skulle åka till skolan eller inte. Var helt slut. Dock har jag bara en lektion varannan måndag så nu är jag hemma efter att ha hunnit med en lunch date med Karin och lite Alexis. Ska sova lite tror jag. Är så död.

Där trivs jag

Att jag ens åkte till Allians kan inte förstå. Satt och kolla åt ett annat håll än var bollen var, hann inte med alls. När jag kom hem åt jag riktigt god mat och tog mig ett långt varmt bad. Trodde jag skulle bli piggare. Men icke då. Ligger och kollar på Ondskan nu, så himla hemsk. Fick en inbjudan att springa över till Mattias senare vilket det ser ut som att det blir. Vi hörs imorgon tidigast.

Outfit


Linne H&M// Byxor Weekday// Jacka H&M// Ballerina Din sko//
Riktigt sliten ser jag ut och så ska jag gå runt i Allians nu. Min syster åkte ut i morse tråkigt nog men jag och mamma ska åka och kika lite ändå. För att fördriva tiden denna trötta söndag.

And this is what we do

Det var så vi gjorde det på johannas födelesedag och hur bra blev det inte? Tack för kvällen allihopa.

It's what you make it

Vill tillängna detta inlägg till min fina korta vän Johanna. Bra allt stolt över dig att du lät oss spela Veronica Maggio 17 år vid tolv slaget trots att hon absolut inte är din favorit. Tack för att jag fick vara bredvid dig och sjunga hej vilt för dig. Föresten ha världens bästa dag, fika mycket och du.. Du är snarton år nu. Om ett år. Då jävlar. Grattis vännen på födelesedagen!

Dont let 'em say you ain't beautiful

Woop! Så här såg del ett ut igår kväll. Alla samlades hos Johanna och vi käkade något tacosliknande gratäng grej. Gott var det i alla fall. Precis som förra lördagen pratade vi om våra första fyllor osv. Det är så underbart och se att vi alla kan vara tillsammans! Efter mycket dans och videoinspelningar så sprang hälften till bussen, inklusive mig. Dock tog jag inte bussen utan jag vänta in dem som kom efter för att ta en senare buss.

När vi resterande satte oss på bussen så ringde jag Thor och vi hoppa av bussen och tog nästa buss till Storvreta igen. Så kvällen spenderades hos bästa Matte med bra folk. Vi sjöng för Johanna som nu blivit 17 år den jäveln. Hamnade ensam i min säng vid halv tre och decka på engång.

Mer bilder kommer senare.

Outfit

Så här ser jag ut idag/ikväll. Ska bege mig till allians nu för att stötta min syster till en vinst och sen direkt hem till Johanna där vi ska fira henne som fyller år imorgon. Det kommer bli dunder! Vi hörs imorgon med tusentals bilder!

Du är så dum att du inte ens märker det själv.

Ser ut som att jag skiter på mig på bilden. Men det bjuder jag på.
Åkte som sagt till Vänge igår och så oinsatt som jag är så var det tydligen fotboll på tv. Så det blev riktigt grabbhäng. Efter matchen blev det bara lugnt umgänge. Sen skulle jag fått bilskjuts hem men fick inte sitta i framsätet och dem skulle överallt i hela Uppsala och fixa massa så det fick bli några timmar kvar i Vänge. 

Sen när jag väl skulle till bussen så var Jesper och Robert med. Vi stötte på massa små ungar som var mer intresserad av killarna än mig. Helt ensam då. Väl i stan kirra vi hamburgare på donken och sen for jag hem och somnade bums.

To night



Jeans Weekday// Shorta NY Bikbok// Skor Converese// Väska Åhléns
Ska dra mig till bussen nu. Vi kanske hörs inatt!

han drömde att han inte behövde nån

Tack för dem tolv bästa åren i mitt liv. Du är världens bästa vän. Utan tvekan.

Du lova att aldrig lämna mig. Det var jag som försvann

Jag släpper bomben. Jag var med på skolfotot och vill nu gå och dö. Bra jobbat Jessica. Efter skolan betalade pappa mig en sallad som jag kasta i mig så fort jag kom hem. Ska nog sova en eller två timmar innan jag ska bege mig mot Vänge för umgänge med lite för bra människor. Längtar.

Outfit

Linne Cubus// Jeans Weekday// skor dinsko// Väska åhlens//
Godmorgon håller på med fix inför skolfotot som äger rum idag. Dock finns det stor chans att jag inte kommer vistas på bilden men det åter står att se. Det är inte för en sista lektionen så vad som helst kan hända. Men ska fortsätta platta mitt hår så hörs vi senare ikväll förmodligen!

You and I know what it's like to be kicked down

Lite bilder från dem senaste dagarna. Allt från instagram. En riktigt charmig App. 
Min dag idag blev bra trots att jag var eller jag är sjuk. Hade hälsopedagogik för första gången idag som är mitt inviduella val. Det verkar riktigt bra faktiskt och har det imorgon igen! 

Åt pannkakor i skolan och fick sällskap hem av Thorii. Alltid alltid lika skönt att se han, konstigt nog. Fick pannkaka hemma också så nu sitter min kropp och suktar efter salt. Men ska hoppa i badet och sen slå på filmen El josefo rekommenderade.

Jag tror mitt hjärta blöder


Godmorgon! Just nu sitter mina klasskamrater på en idrottsteori medan jag är fullkomligt död hemma. Men för det ska jag snart klä på mig för att glida in i skolan till lunch och klara resten av dagen. Skulle egentligen på Oskar idag med massor men som jag mår just nu borde jag vila. Helgen är ju redan fullbokad. Men vi hörs ikväll!