Uppdatering

Magkatarr numero dos är igång, är överdrivet stressad för ingenting, blir inget valborg för mig i år vilket jag faktiskt tycker är så sjuuukt skönt, förutom magkatarren och all stress mår jag faktiskt prima, har börjat med en behandling som lite små intressant, ska shoppa online ikväll för att jag är värd det (säger vi) och kanske får träffa hanni ikväll. Jag ska inte klaga för mycket.

#TB

Wää fick världens starkaste känsla om hur mycket jag saknar samboveckorna som vi haft här hemma. Bilderna är från första veckan där vi hann med så otroligt mycket saker. Filmkväll, grillning, fira mickis gånger två, förkrök och efterfester osv. Hoppas på sambovecka nummero tre i sommar. Skulle vara aweeeesomee!

23.57


Blev utslängd från hemmet tidigare idag så jag och mamma tog oss till lilla låta för en myskväll med mathias. Han och Sandra hade dukat upp jättefint när vi kom och sedan satt vi i soffan hela kvällen och bara mös, snacka och framför allt skratta. En kväll i min anda. Nu ska jag försöka sova. Har världens finaste släkt. Naaaatti!

Staden äger oss ikväll

För första gången på år och dagar valde jag att gå in på unt, visade sig att jag skulle mötas av världens bästa nyheter. Veronica Maggio till Botaniska! Jag är så himla lycklig, för inte bara det utan fick även höra andra superduper bra nyheter som jag inte kan berätta MEN hoppas ni njöt av det lilla bildhavet från alla hennes konserter som jag fått spenderat bredvid Ellispellis, världens bästa andra halva.
 

21.43

Så här såg våran kväll ut. Mat, mat och åter igen mat. Sedan lite hallonpaj på det. Jag vill även att ni testar baguetter med smör, vitlök, tomat och mozarella på. En fröjd för magen! Men jag är ingen matblogg så ska även berätta att min pms är inte att leka med och idag har varit en helt okej dag. Ps. Älskar våren pga mycket bättre bilder, det blir så mycket mer färg. Och jag älskar min familj så mycket, emil inräknad!

Grattis på födelsedagen lillen


Jag älskar dig mucho grande!

Ett smutsigt samhälle


Och ändå så ifrågasätter samhället varandra varför inte fler anmälningar görs emot våldtäkt? Vi lever i en värld där vi hellre blundar för problemen än att möta dom, att vi hellre sopar dom under mattan och låsas som ingenting. Är det verkligen så konstigt att man är rädd för mänskligheten? Vi lever i ett smutsigt samhälle, ett samhälle man inte vill vara en del av.

18.06


Vi säger 1-0 till livet och jag återkommer när jag känner för att leva igen. 

21.56


Blev inte bara en promenad utan två stycken! Först med Johanna och sedan mötte jag upp emelie för en liten kortis. Innan de var jag på stan med mami då min lillasyster fyller år på torsdag, svängde även förbi mitt gym aka mickis jobb så fick en liten guidetur runt om, har inte varit på det nya då öppningen var exakt samtidigt som jag blev sjuk. Ligger för tillfället i badet men ska väl hoppa upp snart och slå på en film innan läggdax. 

It's a sunny day


Har försökt sitta i solen lite idag. Jag och värme är väl ärkefiender för tillfället men det gick ca 30 minuter gånger två så är nöjd. Nu ska jag äta något och senare vill jag gå ut på promenad!

Gotland 2012

Detta mina vänner är en kväll jag inte skulle säga nej till att uppleva igen, eller någon liknande funkar också.
Har inte hänt något speciellt idag. Kollade tv och film med min mamma, de är väl det mesta. Den största ansträningen jag gjorde var när jag värmde på rester till middag. Ni hör ju. Mitt huvud börjar däremot säga ifrån så ska stänga av datorn och försöka sussa, nighty.

23.11

Om vi säger att det finns någon/några högre makter som styr och ställer så vill jag be dom att göra mig tillräckligt frisk snart. Det har gått tre månader och det börjar bli väldigt kämpigt. Vill göra så mycket, bland annat bära min väst. Min väst som jag ofta står och pillar på endast för att jag inte kan bära den. Så någon där uppe eller något liknande, gör mig frisk, snälla?

17.01

Idag kändes som en bra dag och den har varit relativt bra. Hämtade upp Johanna tidigare i eftermiddags för att ta oss till stan där en fika stod på schemat med alla tjejer. Vi skulle bland annat planera inför i sommar. Men med för mycket folk, värme och panikkänsla slutade det med att jag valde att åka hem ganska snabbt. Men men.. Jag tog mig till stan iallafall! Ska försöka koppla av lite nu, lugna ner mig ordentligt.

Så mycket kärlek över det hela

Kan vara det finaste jag har sett på år och dagar. Var helt till mig och tog ca miljoner bilder. Ville typ inte ens åka ifrån dom alternativ ta med dom hem. De små liven, hjärtahjärtahjärta.

19.02



Efter att ha tagit det lugnt ett tag mötte jag upp bönorna på bilden. Efter att dom ätit så åkte vi ut till ärentuna för att hälsa på kissarna, världens finaste! Vi satt ute och snacka ett tag innan vi begav oss hemåt. Nu ska jag åka och jobba, tjingtjing!

13.03

Vaknade vid tio tiden helt utslagen. Jag kan inte sova mer en max sju timmar per natt nu förtiden vilket börjar ta ut sin rätt. Ska kolla lite film och äta någon lunch och senare måste jag åka och jobba. Ska ha en lugn söndag iallafall, känns bäst så.

00.43

Om jag gillar att hänga på max eller? Man kan ju börja undra. Åkte iallfall till Vattholma och mötte upp Ellis för en promenix, mitt i allt fick vi för oss att åka till stan så vi hämtade upp linn och tog oss till max. Väl där började vi planera saker till sommaren. Hoppas hoppas hoppas att jag mår bättre då! Är hemma nu iallafall och ska sova, är jääääättetrött. Så godnatt!

19.17

Sådär har min eftermiddag sett ut i princip. Kollade HarryP med mamma och fick någon flipp och började fixa med min garderob. Har låtit Imagine Dragons låtar gå på repeat, har blivit lite små fast, men det är nice det med. Nu ska jag återgå till att fixa och trixa i mitt rum. :)

Skin som den sol du är

Det är så här jag har njutit av det fina vädret de senaste veckorna, med ett öppet fönster. Det är skönt, bekvämt och välbehövligt med frisk luft. Ska strax sätta på filmen 21 jump street, skäms över att säga att jag aldrig har sett den. Det sägs där imot att den ska vara riktigt rolig och jag behöver skratta. 

Kärlek är människans heroin

Michaela Forni, en sån kvinna. Kan spendera timmar med att läsa hennes texter, analysera, känna efter osv. Det är skönt att någon har känt samma sak och faktiskt klarat av att uttrycka det. Hon kan det där, Om att älska. Lika så mitt bokmärke går ihop med kärlek. Dom två bästa människorna i mitt liv. Ikväll är en sån kväll som jag läser och analyserar. Jag tycker om dom kvällarna. Ibland är det skönt att känna efter ordentligt.

22.01

Mina dagar flyter samman. Har inte varit på topp sen i måndags. Måste lära mig att inte jäkta fram. Och om det kommer ske är frågan. Får se när uppdateringen blir bättre, kanske redan imorgon, who knows?

22.50

Vad är jag för en serienörd som saknar The vampire diaries? På grund av detta så har jag bestämt mig för att kolla om hela serien. Japp, ni hörde rätt, jag ska kolla om den. Snart iallafall då det kommer ut ett nytt avsnitt på fredag så kan iallafall vänta tills dess. Har iallafall tagit ett bad istället för allt det där jag skrev, ska se klart på twilight innan jag försöker sova. Natti.

20.34

Efter att ha haft en mer crapy dag så kände jag att max var det enda rätta att komma på bana igen. Har iallafall klarat av en halv promenad innan jag dog, skickat in mina val till universitetet som blev tre kurser och tre program var av att det bara är två kurser som jag veeeerkligen vill gå och sedan åkte jag och jobba en snabbis. NU: Inpackning i håret, ansiktsmask och twilight på sexan. Drömkväll.

Slut på denna måndag

Denna dag kommer jag ångra imorgon. Har tagit mig ut på två promenader med min mor, vi har även besökt gränby under någon timme plus att jag var snäll nog och hämta min syster från jobbet = helt slut. Och eftersom jag börjar känna min kropp lite bättre kommer jag vara död imorgon. Men jag krigar vidare. Nu: Film!

22.01

Pågrund av att min syster jobba till nio så firade vi mamma rätt sent. Vi myste iallafall med en JÄTTEgod chokladtårta och lite presenter. 

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN

Idag fyller en utav dom bästa människorna på jorden år. En person som alltid har tagit hand om mig oavsett vad. Världens finaste mamma är vad hon är och hon förtjänar allt fint & bra på denna jord. Hipp Hipp Huraaa, jag älskar dig!

Snapshots

Lite blandade bilder från gårdagen. Fick för mig vid elva tiden att ta ett bad för att lugna ner mig ordentligt, unnade min hy en ansiktsmask och hade levande ljus som luktar helt amazing. Låg och läste lite ur Michaela Fornis bok innan jag somnade. För övrigt är jag lite småkär i min T-shirt som jag fick i julklapp, mhäh, bär den ganska ofta. Ps. Bokade dessutom en tid för att fixa mina ögonbryn som jag inte lagt någon tid på alls de senaste tiden. Thaats nice och jag är typ värd det eller ah vi säger så iallafall.

21.57

Woop Wopp var ut till Hannis pappa och hälsade på deras kattungar kvällen till äran. Helt gos. Nu ska jag ansiktsmaska och kolla film.

15.41

GODMORGON! Vaknade för ca två timmar och kände mig jätteutmattad. Så låg kvar fram till ca tre då jag bestämde mig för att göra lunch, så sä här sitter jag nu i köket och väntar på att min hamburgare ska bli klar. Det är dessutom apfint väder ute så hoppas på att få krafter så jag kan ta en lite promenix. Tingelitingting! 

En lördagskväll


Blev hemma hela kvällen trots lite olika förslag, kändes bäst så. Men har varit glad hela tiden ändååå! Har mått väldigt bra idag trots allt men bara därför kommer det slå i mot mig senare/imorgon. Men iallafall har kollat litet GoT, tagit ett bad och nu rullar en Harry Potter film på kanal fyra, sitter och spanar på lite kurser på universitetet inför hösten. Men ska kolla/anmäla mig imorgon, natti!!

Shopaholic

Det är ju hur svårt som helst att ge en vittröja sin rättvisa när den enda bra "vägg" man har också är vit. Men här är mitt senaste inköp och det vi ser på bilderna är ryggen. För dom som känner mig vet att jag dör lite smått för öppna ryggar och när jag fann denna enkla tröja var det kärlek vid första ögonkast. 
 

13.37

Måste verkligen bidra med dom tråkigaste bilderna i historian men finns inte mycket att göra åt saken. Ligger iallafall och kollar på GoT vilket jag börja kolla på för drygt en vecka sen. Fjärde serien på väldigt kort tid, hehe. To much time. Inväntar SM-finalen i innebandy som Storvreta ska spela. Det blir niiiiizzz. Idag mår jag sådär, har en väldigt trött, öm kropp.

00.31

Min fredagskväll blev inte som jag hade tänkt mig så att säga. Vid nio smsa linn  mig om en förfrågan om dejt. Så vid tio hämtade jag henne och vi drog till max för lite dejtande. Fick även träffa Elin vilket gav mig ett litet lyckorus. Men kände mig inte klar där så innan jag lämna linn så tog vi en sväng förbi stan så jag fick kramas lite med Andrea och Johanna. Bra fredag! Kommer må mindre bra imorgon dock. Ska sörpla i mig mina nudlar och kasta i mig en vätskeersättning innan sov dags. Ting ting!

19.53

Wohoo, ännu mer produktivdag. Åkte till ikea tidigare idag med mamma och fixade lite. Väl hemma blev det hamburgare til middag och mitt i allt ringde Emelie. Så mötte upp henne för att gå och köpa glass/dricka, som även blev en promenad och fortsattes i sällskap av Johanna på en kulle. Det var mysigt och även skönt att vistas i solen. Jag behövde det!

Torsdag

Lite mer produktiv dag idag. Måste aktivera mig lite för att se vad jag klarar av. Sååå, jag tog en promenad med mamma och när vi kom hem insåg vi hur snabbt vi egentligen gick. Trodde jag skulle dö där ett tag men efter en middag så tog vi oss även ut till jobbet så jag kunde städa lite där och nu sitter jag fastklistrad framför GoT. Kan dock inte bestämma mig om det är bra eller dåligt. Peace ;)

17.31

Jag lever. Det gör jag men det är knappt. Är det inte hjärnspökerna så är det kroppen. Ser inte mycket ljust i det hela. Men som en god vän sa till mig, man ler hela tiden men det är inte ofta man känner sig lycklig. Så är det, jag är glad men långt ifrån lycklig.

21.25


Idag har jag inte åstadkommit någonting. Legat i sängen för det mesta innan jag släpade mig till gränby för att köpa hem ansikstsprodukter som tagit slut. Äter och dricker i hopp om att min kropp ska nöja sig. Hoppas på att känna mig bättre snart så jag kan åka och träffa Felli, hon är prio ett nu! Det är för längesen jag fick omges av hennes positiva och trygga närvaro, det behövs!!

måndagkväll

Ligger och kollar på film för närvarande. Har varit ute och gått lite och tagit ett överdrivet långt bad, vattnet var till och med kallt när jag hoppade ur. Men känner mig fortfarande helt slut. Ska äta något kvällsmäl strax och sedan försöka sova tidigt.

16.07

Fortfarande sjukt sliten, vet inte alls vad det är som händer. Känns som att jag sprungit i flera dagar och aldrig stannat. Men ska fortsätta med min återhämtning med filmtittande och fortsätta vara sängliggandes. Det är ganska skönt än då, längesen jag var glad och trött samtidigt.

20.22

Idag har jag bara ägnat tid åt mig själv med serier och Emelie. För Emelie är så bra och jag har saknat henne. Mer har jag inte orkat, jag tror nästan att jag är bakis för mina kompisar, så trött är jag och så ont i kroppen har jag. Därför fortsätter jag i sängläge och återkommer till livet imorgon.

Sjukt oklar text, sjukt glad

Alltså igår, WOW, är så glad, eouforin bara flödar. Började kvällen hos Johanna där vi tre bara hängde och snackade igenom massa som hänt under mina månader jag varit borta. Sedan åkte vi och plockade upp Emma innan vi begav oss till Ellen där vi umgicks innan alla skulle ut. Efter att jag droppat av alla utanför BJ svängde jag förbi gräll innan jag tog mig hemåt. Alltså att jag klarade av en helkväll hemifrån, det är stort, jag är så glad! Trots att jag var nykter och chaufför igår så var det som att jag aldrig varit sjuk, segerdansar.

Lördag


Lite så här har min dag sett ut och kommer fortsätta i samma stil, spara spara energiiiiii.

Good night peeps

 

18.26

Snörade på mina airmax och satte på mig solglasögon för första gången i år. Mötte upp bästi som är tillbaka från staterna och vi satte oss i en backe och bara prata och njöt av solen. Innan jag begav mig hem så hann jag träffa Emelie en jättesnabbis då magen kallade efter mat. Och återigen blir det en fredagkväll i soffan, men har inga problem med det. 

Fly away little bird

Efter att haft en veckas dipp så är jag lite mer på bana igen. Badade, rakade benen osv för att få känna mig fräsch igen, bytte sängkläder (vilken tur att det nya hade kommit) och för någon timme sen stängde jag av telibobon och håller mig ifrån alla sociala medier. Behövde lite egen tid. Har kollat lite på en ny serie men ska nog slå på en film innan jag somnar. Mer intressant än så blir det inte.

20.53

Jag har börjat göra listor, älskar att göra listor. Gjorde en lista förra tisdagen om saker jag förtjäna att få/unna mig. Där stod det bland annat nya sängkläder och H&M hjälpte mig med det. Det är ett ljusrosa påslakan med fåglar på. Lite små dorky men även det får man vara faktiskt. Det är förövrigt det konstigaste jag har beställt hem hitills, känner mig typ vuxen?

13.29

Igår såg jag klart på tvd, alla avsnitt är avarbetade och kan helt ärligt säga att jag har en ny favvo serie, funderar till och med på att se om den. Men ska nog vänta ett tag. Kan göra det när hela säsong fem har kommit ut. Vill iaf att alla serienördar tar sig i kragen och ser på the vampire diaries, det är värt det. 
Ps. Jag vet att jag kolla igenom serien på omänskligt kort tid. Men så är det ibland. 

Snapshots

Lite snapshots dagen till ära. Blev jätteglad över att Lisa svängde förbi en stund idag. Ville inte ens att hon skulle åka men så fick det bli. Ligger nu och kollar på serier, no shit? Ska göra det resten av kvällen i hopp om att mina krafter ska komma tillbaka fullt ut. Tro det eller ej men det var längesedan jag hade en seriekväll. Välbehövligt!

En till, till samlingen

Denna fantastiska skapelse kapade jag idag när jag var på jakt efter en present till lisa. Den kostade endast två hundra kronor så kunde inte låta bli och har länge velat haft en bomberjacka. Hade egentligen utropat köpstopp men är man hemma och ledsen så får man unna sig en del saker faktiskt.

#Birthdaygirl


Idag fyller världens bästa Liselott år. Vill hylla henne till skyarna, kramas med henne och massa där till. Tusen miljoner grattis kramar till dig min käraste och jag vet att du kommer läsa det här någon dag i alla fall så dont forget that I love u babycake. Hoppas du får en sån fantastisk dag, det är du värd hard working girl hjärtahjärtahjärta!

Det här är inget skämt

Livet går vidare. Det är självklart att det gör ont i mig att missa alla dessa premiärer med uteserverningar av dess like. Men samtidigt lär jag mig själv att hantera det mesta. Jag kan inte beskriva hur viktigt det här har varit för mig, hur jag har gått till att kunna acceptera att vara hemma och det faktiskt inte är så farligt. Det enda negativa är rastlösheten dagarna jag är på topp. Men det kommer en dag då jag kommer vara på topp och det kommer jag få vara länge länge länge. Längtar tills dess. Ska fira det på något episkt sätt, det blir ju typ ett nytt liv? Eller det kanske är krydd. Jag ska fira det i alla fall!

Så mycket kärlek



Jag behöver nog hjälp för mitt serieberoende.