Some die young

Så här såg min midsommarhelg ut genom mobilen. 

-

Om jag hade en bra midsommar? Såklart hade jag det. Spenderades till en början på gräsö med alldeles för bra sällskap innan vi åkte över till Öregrund där sällskapet byttes hela tiden. Slutade dock med sämre samtal men inget påverkat något av hela min dag!

Där du har gömt mitt hjärta

Bättre torsdagskväll.

Midsommarfirande på g

Dålig uppdatering men dom senaste dagarna har ni kunnat hittat mig på Rififfi eller hemma hos MK. Om en timme går bussen till Öregrund/Gräsö med Andrea där Elin redan är. Firar midsommar där så vi hörs på lördag med massa bilder förhoppningsvis.

Det enda som saknas nu är sommarvärmen






Det kommer dom dagar när man inte vill längre


Igår kollade jag fotboll till en början hemma hos Mickis med några tjejer. Vi for vidare till gammlis och blev inte kvar där så länge. Jag har jordens finaste vänner. Det är verkligen sjukt hur bra dom är, går inte alls att beskriva. Terese körde hem mig sisådär vid tre.

Det finns dom som vill så mycket mer än mig


Hamnade på Årummet igen med dom fina tjejerna på bilden plus emma som inte hamnade på någon bild. Avslutade kvällen med film i Vattholma.

Så många fel men ändå så få


Beger mig mot stan för att umgås lite med vänner.

På promenad genom stan

Att jag och Ellen invigde första sommarlovs kvällen på Årummet är väl ingen förvånad av. Satt där och rensade våra tankar högt och ljudligt. Är så otroligt trött och sliten så ska nog bada och sedan lägga mig så tidigt som möjligt.

Det var som att du aldrig ville se på mig mer

Har spenderat tid hos frisören och kan tyvärr inte visa något resultat för bilderna ger inte mitt hår någon rättvisa.

Släpp allt och känn hur vi lättar

Min kväll igår spenderades med fina vänner i stadsparken. Fick hämta upp min syster i svartbäcken innan vi begav oss hem och klev innanför dörren vid kvart i två.

I see your true colors

Nu har jag sommarlov och jag ska börja med att spendera det hos Frida.

Du har ingen aning om hur starkt det är

Lite svart/vitt från lördagskvällen.

Min älskling har ett hjärta av snö

Igår var det mor och dotter dag på schemat, vi handlade, lagade mat och mös tillsammans hela dagen. Vilket behövdes. Världens finaste mamma hade koll på mig under lördagsnatten också då jag inte mådde bra när jag kom hem.

Jag la mitt hjärta i dina händer

Våran lyckade, spontana grillning i bilder. Mer behövs inte säga.

Ljusen är tända för att visa oss vägen hem

Nu: Mot Mickis för grillning!

Värmen blir mer värd i storm

Igår pratades det i timmar på Johannas altan med fina vänner.

I really felt for you

Min favorit kjol för tillfället. Köpte den till Matildas student och bar den även idag.

Some say love

Att man kan säga att jag inte hade någon lektion idag sved lite. Hamnade på storken efter skolan med Karin och Elin. Blev kvar i några timmar då samtalsämnet var väldigt aktuellt för alla. Det är skönt att få ut allt det dåliga ibland genom att bara prata.

Jag har det bra, mitt liv rullar på

 

Igår var jag på Williams & sedan skeppet. Hade en ovanligt trevlig stund trots ett betygsbesked som dödar mig. Somnade någon gång innan tre precis.


I know I need to stop, before I break your heart

Nu ska jag bege mig till stan för att spendera min kväll med dom finaste på jorden.

Ni är bäst

Ni är så bra, bättre än bäst. Båda två. Finns inga ord för hur stolt jag är över er, över det ni lyckats åstadkomma. Jag älskar er med hela mitt hjärta.

Kärlek vid första ögonkastet

Anledning till att jag inte bloggat på några dagar är alla fina människor här över. I måndags satt jag, Jonas & Ellen på Storken i några timmar för att fixa studentpresenter. Igår sprang dom ut runt ett och vi stod där så fint. Fikade lite med några innan jag åkte till Matilda och blev kvar där hela kvällen. Dock är den lite suddig. Vet bara att den slutade med ett telefonsamtal från Simon under tiden jag låg på min gräsmatta ensam.

Säg aldrig något till någon som saknar förmågan att förstå

Stressad över studenten. Två av mina närmsta tar den, jag måste fixa presenter och inte hjäper dom mig vad dom önskar sig. Måste fixa något att ha på mig och lägga schema när jag ska vara hos vem. Allt detta plus en fika med Ellen ska hinnas imorgon för på tisdag är deras stora dag.

Min andra halva


A dream

Igår började kvällen med middag hos Andrea, presentöppning & sällskaps spelande. Vid halv elva tog vi oss till stan och vi artonåringar vinka hejdå till resten och skulle egentligen gått på skiva men ändrade oss och intog BJ istället runt tolv. Blev kvar där till två innan jag vandrade till bussen med Martin och fick bussällskap av Michaela.

Dom är uppe på taken

Ska bege mig mot Andrea för att fira henne återigen.