Feels good

Har hittat mina studentskor nu. Känns så sjukt bra att jag äntligen fått en sak klar. Dessa är 11,5 cm så jag blir inte så överdrivet lång, men ett höghus, det blir jag minsann. 

I like to go somewhere

Ursäktar inte min fråvaro för första gången. Det är bara att lära sig att jag kommer och går i vågor. Jag tycker inte om måsten och den här bloggen kan nå den gränsen ganska ofta.

Du & Jag

För mycket tankar och alldeles för många frågor har överbelastat mitt huvud hela dagen. Tog en längre, dock lite lungare promenad för att skimra på allt men det gick absolut inte. Längtar tills MK är hemma och reder ut alla dessa tankar åt mig, tänker åt mig. Imorgon är det måndag och tidig vecka. 

Lunchar med Emelie


2013-04-21

Blev en hemmakväll igår för min del. Somnade redan innan tolv men blev väckt av ett samtal vid ett och strax efter två kröp en varm själ ner bredvid mig i sängen. Kunde inte somna om för en vid fem och blev utlurad på en promenad redan vid elva. Har hunnit duschat nu och håller på att fixa mig.

17:15

Tog vara på solen idag efter att gymmat och lunchat med mamma så hittade jag och Lisa en ensam liten bänk där vi satt och filosoferade och pratade om allt och inget. Välbehövligt. 

Men under ytan, en annan saning

Vad är det med mig och musik? Blev uppe till fyra inatt, hade ångest & lyssnade på håkan. Började dagen med en försovning och bestämde mig för att inte besöka skolan idag. Under tiden jag fixa frukost lyssnade jag på Håkans live album fårn way out west. Så sjuuukt bra. Herre min skapare. Håller på att fifflar med en spotifylista, det blir inte så mycket mer spännande.

2013-04-18

Morgonbesök, lämnat ifrån mig min älskling, lunchat med karin, gymmat med Ellan & ett bra avslut med att kolla på innebandy.

Säg att du är fri till slut

Peppsamtal och Håkan har räddat mig denna kväll. Hans nya skiva går på repet om och om igen. Han kan sätta ord på alla känslor du kan känna. Ska fortsätta lyssna på han tills jag somnar. Vi hörs.

Then do it again

Det blev en promenad på ca en timme. Vilket kändes både bra och dåligt. Mina ben värker ännu mer nu så har tagit en alvedon och intagit sängläge. Imorgon ska jag bjuda Emelie på lchf pannkakor innan skolan.

2013-04-16

Mina ben skriker av smärta. Hade en bildlektion och sedan efter många om och men sprang jag intervaller på gymmet i ca 40 minuter och sedan gav jag upp. Var så pass omotiverad innan men fick ju en del gjort. Kollar lite serier för tillfället och väntar på att EK och jag ska ut på promenad.

Torka bort dina tårar

Gårdagenskväll fick ett avslut med två samtal, lite längre. Men det var skönt. Skönt att bara prata. Tänkte dra ut på min morgon idag då jag vakna redan vid tio. Tog mig ut på en 40 minuters pw med Filip och Fredriks podcast med Håkan Hellström i öronen, hur mysigt som helst. 

2013-04-15

Har lyckats hunnit med en pw på 40 minuter med min syster och en brakfrulle. Nu ska jag bege mig till skolan.

2013-04-14

Kan inte beskriva hur dåligt jag mått idag. 

Grattis världens bästa på födelsedagen


Party in my head

Gårdagen gick åt till att fira Lisa. Vi började med middag hos henne, vi lekte lekar och förtärde alkohol. Vid ca tolv intog vi salu och jag vinglade ostabilt där ifrån vid kvart över två. Det blev en två dagars den här helgen och det kommer dörja innan jag tänker göra det igen.

2013-04-13

Skorna var det inte det enda som fick följa med mig hem igår, utan även linnet på bilderna. Det ska jag bära ikväll då det vankas födelsedagsmiddag för Lisa och sedan en utgång på det.

Last friday night

Vi började på baren baren med tanken att bara mysa lite. Vi fortsatte till Garys där alla planer ändrades så vi mötte upp Alex och tog oss in på BJ. Har aldrig varit så stort fan av BJ, men igår var det faktiskt riktigt bra. Slutade med halv tre bussen för våran del, men det var lika bra.

2013-04-12

Haft lite vinmys kvällen till äran med min mamma. Håller på att fixa mig och ska dra mig till stan med några. Kommer bli braaaa.

16:48

Dessa godingar fick jag med mig hem idag från stan. Dom ska ersätta min spårlöst försvunna Converse i vår/sommar. Hade spanat in ett par likadana från Vagabond men dessa var billigare så slog till på dom. 

Början på allt

Vaknade tidigare en förväntat så passade på att slå på Petters nya skiva. Ångrar jag mig? Absolut inte. Den är magisk. Så en stor rekomendation till alla där ute, lyssna lyssna & njut. Nu måste jag sticka iväg.

2013-04-11

Det har inte varit någon bra vecka alls den här veckan. Inte mentalt, inte skolmässigt, inte fysiskt osv. Därför tar jag en ren och ärlig time out imorgon. Kommer inte befinna mig innanför skolans dörrar utan ska be om råd och få höra kloka ord över en lunch med en bättre del av mig.

The biggest day of our lives

Nu är min fina älskling hemma hos mig. Har lagt märke till att dom flesta lagt upp bilder på sina mössor och skrivit en ångest text om att ta studenten. Självklart är den skrämanden, men fyfan vad skönt det ska bli att slippa Jensen, skola & allt plugg.

Just a small town girl

 
Efter endast en lektion hade jag turen att sluta. Slog mig ner på storken med Emelie, Alexis och Mattias. Sedan kom Sidney och efter det Johanna & Elin. Super mysigt. Där i mot har jag mått jättekonstigt hela dagen så väl hemma blev det en stor sallad och resten av kvällen kommer spenderas framför diverse filmer.

2013-04-08

Är nöjd över mitt konditionspass på gymmet idag, att trappa ner på kolhyraderna funkar fint och nu ska jag iväg på äventyr med EK.

I won't be afraid

Nu har mina käraste fått egen plats bakom min dörr i mitt rum. Det känns bättre så, jag får bättre koll på vad jag egentligen äger för jackor. Skulle egentligen behöva sätta upp ett schema för vilken dag jag ska ha vilken jacka. 22 jackor är nämligt ganska mycket.

2013-04-06

Var på väg till Ikea redan vid halv tolv med mamma idag. Vi lyckades hitta ett och annat innan det blev en kebab och vi for hem. Var nyss och handlade och om ca en timme ska vi väl börja med maten. Ska även börja med ett projekt, mer om det någon annan gång.

Skin som den sol du är

& nu så har Jennifer ocg FBC Uppsala äntligen lyckats kvala sig upp till SSL. Det stod klart idag efter en spännande match mot Sala som FBC tog hem med 3-1 tillslut. Blev kvar på en annan match också och kom precis hem. Ska kolla lite serier och sedan sova. För övrigt så kunde jag inte vara mer stolt över Jennifer. 

All around the world

Sådär ja! Har fräschat upp mig nu, i alla fall så gått det gick och strax rullar bilen mot Allians.

2013-04-05

Sov 13 timmar, fixade lunch med min syster, gick ut och sprang och mår apdåligt. Det är väl typ så det ser ut just nu. Ska fixa mig strax för ikväll vankas det SSL kval match.

En tripp till Barnens Ö

Igår vid fem tiden efter en fika hos mickis begav vi oss till Gränby där vi handlade mat och väntade in grabbarna. Efter att dom varit as sega så lyckades vi äntligen komma iväg strax efter halv sju.
Väl framme ställde vi tjejer oss och lagade mat och vi började även kröka. Blev en ganka lång kväll och jag stupade i säng strax efter fem någongång. 
Jag & Ellan var dom som lyckades komma upp först efter ca 4-5 timmars sömn. Vi slog oss ner i solen och där satt vi hela dagen, hur skönt som helst! Vid sex tiden serverades middag nummer dos, tacos. Vi åt det och sedan vinkade jag och Ellan av alla och begav oss mot Uppsala igen. Nu ska jag sova!

Here we go

Nu ska jag & Ellan + några andra ta vårt pick och pack och dra oss mot Stockholm över natten. Hörs imorgon.

Waynes coffee


2013-04-03

Igår firade vi max lite genom att umgås och dricka vin. Det blev en liten pubrunda som slutade på Terassen för min del. Jätte mysig kväll!

Mot födelsedagsfirade nummer två


19 år i staden

Så här såg min dag ut. + Ellan och ett gymbesök. Ska även passa på att säga grattis & välkommen till den bästa åldern någonsin (ironi) till Lisa.

2013-04-02

Har fått i mig en ordentlig frukost vilket känns jätte bra. Ska kasta på mig kläder och snart bege mig ner till tåget för att ta mig norrut i detta avlånga land för i Tierp vankas det födelsedagsfika.

2013-04-01

Började dagen med en stor frukost och ska nu fortsätta dagen med att kolla innebandy.