It seems like it has been forever

Hel risig bild men så får det vara. Klarade mig igenom denna skoldag vilket innebär att jag lyckats skrapa ihop mig första hel gröna veckan sen jag började trean. Firade detta med en snabbfika med bra vänner innan jag och Johanna sällskapde hem till mig för middag och sedan for vi till henne för en riktig myskväll. Såg på filmen Ted som är en film att rekomendera! Nu ska jag dejta kudden, är slut som människa.

You have to come back soon

Godmorgon! Efter 10 timmars sömn känner jag mig mer som en människa. Ska alldeles strax bege mig mot bussen för att möta upp Elli & Pauline i stan. Sedan vankas det skola.

I'm not complaining

Pluggade i lite mer än en timme innan min hjärna, kropp osv gav upp helt. Kastade mig ut i snöstormen för att få frisk luft. Gjorde det mest i hopp om att jag skulle få mer kraft till att plugga. Icke sa nicke, har kollat film & ska försöka sova snart. Ska inte vara i skolan för än halv ett imorgon. 

I choose to be happy

Drog en ärlig försovning i morse. Det innebär att jag har ingen aning om hur mitt alarm slutat ringa men mitt prov missade jag totalt. Så när jag väl hade vaknat till lite blev det en kortare promenad med min syster innan vi hade mysfrulle & sedan somnade jag i fyra timmar. Har varit på en till promenad och ska nu dyka ner i plugg. Måste verkligen bli av med lite.

Tack världens bästa mamma

Vet inte om hon ville ge mig motivation till skolan eller något. Men dessa fick jag av mamma idag. Du är bäst. ♥

Everything has a it's own start

Har inte fått en lugn stund på hela dagen eller den här veckan. Gått heldagar nästan hela den här veckan vilket påfrestar min kropp. Magsjukan som går runt nu påfrestar mitt psyke och hela jag är nu ett enda stort kaos. Har prov imorgon som jag inte alls pluggat till och egentligen vill jag bara sova eller kanske gråta. Har inte bestämt mig än. Så less på det mesta för tillfället. 

The truth is that everyone is going to hurt you

Dålig uppdatering pågrund av lång dag. Började dagen 09.00 i skolan då vi äntligen fick pröva våra studentmössor och börja beställa osv. Efter det tog jag bussen till Matilda och fördrev min håltimme med en powernap och lite mys. Sedan försvann två lektioner förbi lite så där innan jag & Elin åkte till Matilda igen för tacos och en spelkväll. Kvällar som dessa behövs det fler av.

Jag skulle aldrig någonsin göra så mot dig

Skolan rullade förbi ganska fort. Hade en helt okej naturkunskapslektion vilket är väldigt ovanligt. Kom hem runt sex och har sedan dess endas badat. Motivationen till allt som har med skolan är på noll för tillfället och det är absolut inte läge för det. Ska ut på promenad strax för att skimmra lite tankar.

Det fanns ingen bara du

Vaknade av ett sms från Elli. Kanske var tur att jag lyckades somna med ljudet på. Har fått stressat hela morgonen och även sagt hejdå till min lugg. Nu kommer den inte titta fram på ett bra tag.

Boy you're so dope, your love is deadly

Efter att varit allmänt trött och sliten hela veckan plus väldigt dåligt humör på det så beslutade sig Matilda för att bjuda mig på bio. Som den fantastiskt underbara människa satt hon bredvid mig igår i en biosalong när vi kollade twilight när hon inte ens sett filmerna som kommit ut innan och när hon även hatar sån typ av film. Världens bästa är vad hon är om inte bättre en så.
Sedan mötte jag upp min sambos och vi intog Williams. Där ifrån kom vi inte för en stäning då vi tog taxi till Sala backe där vi fixade korv och makaroner innan jag frivilligt tog plats i soffan och somnade. Dagen till ära har jag legat i en soffa alldeles för tankesprid, nere osv. Men så blir det ibland också. Slutade kvällen i alla fall med att kolla på innebandy.

She's fire burning on the dance floor

Har spenderat dagen i Enköpnings idrottshall då min syster hade innebandymatch. Slutade med vinst till Storvreta vilket var mycket bra. Väl hemma har jag tagit ett lugnt bad och kollat lite film. Dock har jag stressat senaste halv timmen då världens bästa vän bjuder mig på bio ikväll. Mer om det senare/imorgon.

And have a nice day

Godmorgon allihopa! Idag är jag uppe med tuppen. Ska nu bege mig mot Enköping. Vi hörs.

I met a boy of a different kind

Förmiddagen spenderades hos folktanvården på grund av en trasig tand. Sedan gick jag hem och sov i fyra timmar, tyckte jag förtjänade det då jag har varit ledig idag. Dock blev inget plugg gjort men ska försöka lösa det under helgen. Väntar för tillfället på ett samtal från MK innan jag ska sova. Natti.

Två år senare

Augusti 2010: Hade ljust slingat hår.
Oktober 2010: Fick någon slint i huvudet och helt plötsligt var jag platina blond.
November 2010: Ångrade mig lika fort så efter tre veckor var jag brunett igen.
Januari 2011: Skaffade lugg utan att ens tänka efter
April 2011: Sparade ut luggen och slingade håret.
Juni 2011: Klippte av mitt långa hår och la i en mörk brun färg.
November 2011: Gick mer åt det rödare hållet. 
April 2012: Mindre charmig bild på mig, men fick nog och blev rödhårig.
Juli 2012: Blev uttråkad igen och färgade håret mörk brunt.
September 2012: Återigen behövdes det förändring och jag kom ut från frisören med en ny lugg. Nu är frågan: Vad ska mitt nästa drag bli? Vill förändra, men vet inte hur jag ska göra det.

Om att sakta men säkert bli hel igen

Igår bjussade MK på middag hemma hos henne så fin som hon är. Efter ett tag kom även Oscar förbi och sedan fick dom för sig en sån dum idé att vi skulle spela monopol, då hakade även MKs lilla syster på. Jag som var alldeles i mot det från början satt kvar i ca fyra timmar med MK och spelade tills hon vann över mig. Somnade fint runt fyra i kåbo.

Men faller jag nu så ska jag landa rätt

Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Har väl suttit ihop med MK i vanlig ordning, planerat lite för framtiden och gjort diverse saker. Ska försöka skärpa mig nu i alla fall och försöka uppdatera minst en gång varje dag i alla fall.

icecold

Ni lär vara ganska vana vid såna här bilder. Har i alla fall varit ute på en nästan 2 timmars lång pw och det har aldrig känts så bra efter. Sen är dessutom måndagar den dagen då jag är ensam för det mesta på kvällen och då passar jag alltid på att få njuta lite extra av det. Nu ska jag dock ta tag i tråkigheter som Historia A. 

Vi delade på mitt hjärta

Igår började kvällen i en lokal i tunabackar där vi firade Emma & Matilda. Vi blev indelade i lag (näst sista bilden var mitt) och vi körde olika tävlingar vilket var riktigt roligt! Det gick dock inte så bra för oss men vi var glada trots det. Sedan fortsatte kvällen på Salu och jag sprang även förbi Williams en snabbis innan jag åkte hem och kokade mackaroner. 

I'ts off

Snodde lite bilder från Ellens födelsedag för exakt en vecka sen. Dom är tagna utav Ellan. 

We'll make it

Igår efter lite om och men hamnade jag på Williams med trevliga människor. Ramlade i säng strax efter tre och lämnade den inte för än halv två idag. Har tagit ett långt bad och försökt pigga till mig lite. Vankas nämligen festligheter ikväll.

You don't have to worry

Igår slog vi oss ner på kåbos pizzeria innan vi sprang upp till MK för att föra lite. Själv drack jag ingenting men det var så himla mysigt att umgås med alla mina vänner. Eftersom Ellen & Emma är nyfyllda 18 åringar så blev det självklart en Williamspremiär för dom! 

++++

Dålig uppdatering men berättar om gårdagen ikväll. Just nu håller jag på att kasta i mig frukost för min buss går om 19 minuter. 

I wanna be the first

Vaknade verkligen på rätt sida idag med 11 timmars sömn i bagaget. Dock har det fått blivit en lite mer stressad morgon då jag vaknade en timme innan bussen går. Håller på för tillfället att fixa frukost sen ska jag in till skolan för en lektion. 

Nothing scares me anymore

Började min dag med lunch hemma hos MK vilket var hur mysigt & välbehövligt som helst. En kort skoldag försvann förbi. Jag och karin gjorde lite ärenden och sedan försvann jag hem till henne för lite pluggmys. Mådde skit dålig så blev hämtad och nu sitter jag och kollar på 90210.

Det finaste någon kan få


We're beautiful

Godmorgon! Ska alldeles strax bege mig mot bussen. Idag börjar jag inte för en kvart i två men ska luncha med karre innan. Vi ses.

But your perfect to me

Har varit alldeles för seg dag så bestämde mig för att ta ett vädligt långt men välbehövligt bad med ljus & bra musik (ja jag har gått och blivit pinsamt kär i 1Ds senaste låt) För tillfället väntar jag på att pappa ska komma hem och fixa middag och efter det hade jag tänkt att plugga!

Det finns ursäkter till allt

Blev mycket prat om allt förutom Islam. Men det får gå. Vi båda var överrens om att våra privatliv är mycket intressantare att diskutera och prata om. Nu ska jag kolla EMA och sedan sova. (Kanske plugga lite religion)

What are you waiting for?

Efter att fått startat min dag med tre trötta pojkar skjutsade pappa mig till Johanna där vi slog på allt som handlade om one direction (tycker inte dom är så bra, endast Zayn som är to die for) och där satt vi fast spikade i två timmar innan Jenny tog över med sin house. Har kommit hem nu och badat och ska efter många om och men åka in till stan och möta upp Karin för en pluggfika!

I was scared and didin't think straight

Igår fyllde världens bästa Ellen år. Jag och några andra intog hennes hus när hon var på jobbet så vi kunde fixa middagen åt alla. Runt nio rullade det in massvis med folk och jag fick en riktigt trevlig kväll. Somnade på en madrass i Ellens tvättstuga runt fem med trevligt sällskap. För övrigt är jag svin trött och hoppas på att Ellen hade världens bästa födelsedag.

9 nov, 2012

Igår åkte jag tidigare från matchen då jag ville förbi Anna och säga grattis. Dom skulle till BJ och jag och Matilda fortsatte till Lövstalöt där Felli befanns sig med sin klass och även bästa babe var där. Så min kväll gick ut på att bli ihjäl kramad av Oscar innan jag äntligen fick åka hem.

The whole world stops

Har jag städat? Absolut inte. Ska väl inom en timme dra mig till Linn då hon bjuder på middag idag igen. Sedan ska vi till Björklinge då hon ska spela match & jag och Jennifer ska ha kvalitetstid med varandra. Vi hörs antingen ikväll eller imorgon. (massa kärlek till Elli)

I can touch the sky

Gårdagen spenderades hos Linn i librobäck där vi blev bjudna på både middag och efterrätt. Sedan drack vi lite vin och körde lite lekar. Somnade hemma runt tolv och vaknade i morse vid halv elva av att jag stängt av mitt larm i sömnen. Därför ska jag dagen till ära försöka städa lite i mitt rum.

Get me out of this shit

Förlåt för frånvaron men har varit lite oinspirerad. I måndags var jag ledig och spenderade dagen med Emelie och Johanna med bullkalas hos mig. Efter fyra timmars sömn på tisdagen åkte jag till skolan och sedan till MK för stuvade mackisar. Hon lekte lite frisör innan vi åkte till stan och fikade med Ellis. Hur mysigt som helst att träffa henne. Sedan försvann jag upp till Kåbo igen för en sleepover med min älskling.

I want everything with you

Igår blev det en middag på donken med Lisa, mötte upp Ellan så jag kunde låna en tröja innan jag begav mig till lokalen i kåbo där vi skulle föra. Efter några timmar intog jag Saluhallen med mina fina tjejer innan jag sprang upp till Williams för att umgås med andra och sedan avslutade jag min kväll i Södra Gottsunda bredvid en varm själ. Dagen till ära har endast spenderats i Allians med gårdagens kläder. Så där äckligt fräsch var jag.

You can feel it

Idag ska jag pussa lite extra på hannah då det vankas avskedsfest för henne. Känns så sjukt att jag för ett år sen vinkade av två stycken och nu ska jag göra det igen. Blir man någonsin bra på det? Eller jag menar, när lär man sig att hantera det? Hon sticker i alla fall i väg på måndag till Australien på obestämd tid. Ja, jag är även avundsjuk på henne. 

Savages

Lite omtummlande dag idag. Lyckades slå om humöret ett fler tal gånger då jag inte visste vad jag ens skulle känna, tycka eller säga. Som en räddning mötte jag upp Lisa & Jennifer för att lite så där spontant gå på bio. Vilket hjälpte något enormt! 

3 nov, 2012

Eftersom min kamera ligger i väskan jag tappa igår (som förhoppningsvis kommer bli hittad snart) så får ni nöja er med detta. Kändes på något sätt bra att bära en stor grön kofta, även fast jag personligen inte är så mycket för grönt.

In this beautiful city

Igår var jag som sagt hos Evelina. Ni ser ju på första bilden vilket plock vi blev bjudna på. Vi lekte lite lekar innan vi for in till stan och jag lyckades glömma min väska på bussen och därför spårade det ut lite för mig. Jag hoppas i alla fall att Evelina fick en super bra kväll!

Red like blood

Minns ni mina röda läppar perioden i våras? Ikväll ska vi fira Evelina några veckor för sent. Jag ska troligtvis bära röda läppar ikväll. Men det återstå och se ifall det blir så.

Happiness

 
Det kändes rätt igår att åka till tierp för att undvika allt & alla som skulle till BJ. Det var våran plan att hålla oss undan. Istället så klädde vi ut oss och åt middag och Lisa och sedan spelade sällskapslekar. Sedan agerade Elin frisör med att börja att klippa till min lugg och avslutade med att färga Lisas hår.