21.20


Min kropp har gått in i en totalt strejk och därför tänker jag inte göra annat än att lyda den på det viset att låta det vara. Det finns ingen mening med att skynda på allt utan tänker låta det ta den tid det tar så jag blir frisk på riktigt.

21.44

Fredagsmys i all dess renaste form och tog min lets dance besatthet till en ny nivå kan man säga. Men efter att ha fått tre tior och full pått på gruppdansen så var hon värd en röst. Ska vänta inför utröstningen med ett serie avsnitt och sen fortsätta så tills jag ska soooova, vilket inte blir än på ett tag.

En sån fantastisk människa



Haha åh, gick in helt random på fellis blogg och möttes utav detta. Det var även lite sånt där jag behövde, är trött på allt tråkigt och deppigt som ingår i min vardag. Jag har fått lära mig så mycket nytt av denna fantastiska människa och sommaren kommer inte bli ett undantag (blink blink). 
Ps. Länkar hennes blogg när jag är inne på datorn.

16.50


Gjorde dummare val i början av veckan och lät min kropp påverkas av det. Så nu kan man säga som så att jag lärt mig en läxa. Detta gav i alla fall konsekvensen att min kropp slog på avknappen igen så är på ruta ett igen. Kul för mig. Men orkar faktiskt inte deppa längre. Det är vår, sol och värme och jag har allt som krävs för att bli frisk. Det ska jag även se till att bli, snart!! 

The vampire diaries


Jag avslutar min dag med ögongodis delux. Jag har blivit kär på nytt. Typ i alla fall. Eller ah, i en person som endast finns i en serie. Bra jobbat Jessica!

26 Mars

Hej och välkommen till min deprimerande blogg som är påväg ner. Ganska rejält. Meen idag är jag glad, idag mår jag faktiskt bättre. Det är dags att bli frisk och därför ska jag göra allt i min makt för att lyckas med det. Jag kommer prövas redan imorgon, men jag ska klara det. För att jag kan och för att jag vill. Hörsdååå.

Telibobooo

Haha alltså jag tycker bilden till vänster är så himla rolig. Jag skriver till Felli "Vill du ringas lite?" lägger undan telefonen, tar upp den en min senare och har missat samtalet. Det är så typiskt mig för så gör jag alltid. Men det blev i alla fall ett lite längre samtal med felli, välbehövligt. Nu ska jag fortsätta kolla serier och hoppas på att må asmegabäst imorgon. Det känns som att jag förtjänar det!

16.06

Ordet beroende kanske passar in mig alldeles så där perfekt när det kommer till The Vampire Diaries. Så ska jag nog spendera min dag/kväll. Jag ska nog även bada och ansiktsmaska, ta hand om mig själv som MK sa och förhoppningsvis om mitt mående tillåter ska jag avverka ett telefonsamtal med Felli och ett med MK. Jag har tagit åt mig av Dashas tips, att vara ledsen någon dag och sen får jag inte vara det mer. Så imorgon får jag inte vara ledsen längre. Det känns mer stabilt så, då har jag kontroll.

18.13


Ingen bra dag idag. Både kroppen och huvudet säger ifrån på alla punkter som går. Är så fruktansvärt trött hela tiden också, vilket jag inte skulle påstå är så jättegivande. Läkaren skulle ha ringt idag men har inte gjort det så vet inte vad jag ska göra riktigt. Ska börja med att kolla innebandy, sen får vi se hur jag gör efter det. Luddigt inlägg kanske, men jag lever och idag är det exakt två månader sen jag blev sjuk, sen jag hade ett liv. Psykisktpåfrestande. 

Obsessed





01.34

Ja och vad hände? Började gråta helt hysteriskt från ingenstans och har pågått i ca två - tre timmar. Vet inte varför för känner mig varken ledsen, ensam eller tom. Men det är väl en del av systemet och det känns ganska skönt att känna sig lite mänsklig. Avbrött i alla fall mitt serie tittande och ska försöka sova nu. Blev sent som vanligt. Meeen vad gör det. Imorgon ska jag städa mitt rum (skrev det endast för att nu kommer jag känna mig mer tvingad) Tingting!

min älsk

Det finns nog ingen annan som har klampat in i mitt liv och blivit en stor enegergikälla för mig på sån kort tid. Jag tycker om dig så fruktansvärt mycket.

21.34

Sisådär ja. Då var jag här igen. Har kollat fotboll på tv;n, tagit en längre promenad i högre tempo än vanligt och sedan tagit ett längre samtal med felli. Det fick tyvärr avbrytas då jag skulle hämta sis och sedan jobba. Påvägen hem stanna vi för att köpa en ansiktskräm och då passa vi även på att köpa godis. Mähä så nu ska jag mysa framför tvd tills jag somnar.

19.06

Är en torsk på Michaela Forni och Dasha Girines podd. Jag älskar Michaelas texter. Jag älskar hur dom sätter ord på känslor. Jag tycker alla ska lyssna på deras podcast, läsa deras bloggar, Michaelas texter osv. Och bilden, det är så viktigt att försöka förstå och komma ihåg. Det gäller även mig. 

Söndagmorgon

Jag är vaken och jag har sovit sådär inatt. Känner mig lite små sliten men det är väl inte allt för konstig då jag inte är van att göra saker under dagarna. Ligger fortfarande i sängen men ska väl försöka äta snart. Wohooo shit va intressant, jag har sånt intressant liv!! 

23.18

Vid åtta tiden skjutsade jag in min syster till stan och sedan mötte jag upp lisa. Vi slog oss först ner på Mcdonalds och prata och jag åt en senare middag. Sedan kände vi för att röra på oss så vi träffade Robin en snabbis men trots det så ville ingen av oss hem så vi slog oss ner på ett annat Mcdonalds innan vi åkte och tanka och skildjes åt. Woop woop vad jag tycker om lisafisa. Nu ska jag kolla tvd och seda sooooova.

15.57


Idag är det en bra dag. Känner mig pigg och glaaaa. Fick somna ganska sent med efter en bättre konversation och vaknade utan någon som helst ångest. Ska kolla lite innebandy på tv;n som börjar om en timme och sedan får vi se hur jag mår, sugen på att göra något. Puss!
Ps. Funderar på en till långkofta, bor ju i min. Men vill inte ha svart, svart känns tråkigt och för safe. Men endast sett grått och svart typ. Hmm, får se hur det blir. En färgglad skulle inte sitta helt fel. Får börja spana lite.

Until the end and so on

Jag behöver det här. Vin. Fika. Brunch m.m. Men framför allt mina vänner. Mina beskyddare. Jag tänker inte bli alldeles för klychig. Jag älskar dessa varelser, jag älskar vad vi åsta kommer tillsammans. För vi är bra för varandra, det har vi varit sen vi fann varandra för några år sen. Vi är så där underbart oövervinnliga. Kanske blev lite för mycket skryt? Men det här är vad jag behöver. Mer än någonsin. Och ja, tillsammans är vi oövervinnliga, det var inget skämt.

22.03


Lets dance är över, väntar på omröstningen och inväntar det igenom ett avsnitt av tvd. Sedan blir det att försöka sova så tidigt som möjligt. Det är inte roande för fem öre att somna mellan två-tre tiden varje natt. 

Fredag it is


Det enda roliga som har hänt idag var när lisafisa svägde förbi efter jobbet och vi satt i hennes bil i någon timme och bara prata av oss. Annars har jag kollar serier, promenerat och badat. Inget intressant dvs säga. Väntar på att middagen som bli finito och ikväll är det lets dance som jag ska bänka mig framför. En heeeeelt vanligt fredag i riktig pensionärsanda, som jag tycker om det!

22.27


Ett bättre avslut på denna slappdag. Jag stormtrivs.

19.36


Så här trött, sliten och rund (?) ser jag ut ikväll. Ligger i sängen och kollar serier, ska ansikstsmaska och fortsätta planera framtiden med Liselott. Det är en kvinna som vill mycket, precis som mig, så dags att se till att planerna styrs upp också!

17.58

Sådär ja. Min fina fina vän. Jag har inte så mycket att säga idag om min dag. Så här får ni se Lisa istället. Lisa som jag har tjaffsat/bråkat med, skrattat med, gråtit med osv. Man kan med andra ord säga min sisy. Vi bestämde oss iaf nyss för att leva ensam fram tills vi har rest jorden runt. Kan bli intressant vem som dödar vem först, skämtåsido. 
 

Till salu - jones and jones klänning


Denna Jones and Jones klänning använde jag på studenten (dvs att den bara är använd en gång), den är i storlek S/M och är krämfärgad. Om det skulle vara så att du är intresserad eller vill få bättre bilder eller något bara i allmänt om klänningen så kan du kontakta mig på; [email protected] 

17.58



Det var kul när snön kom för några månader, inte nu när den kom för andra gången. Jag är född på vintern, borde ses som ett vinterbarn typ. Men nä. Hatar snön. Alltid gjort och kommer alltid att göra.

Oh happy day


Jag är vaken efter många om och men. Lyckades somna om alldeles för många gånger i morse och sedan slog det mig att PLL avsnittet hade kommit ut så hoppade i princip ur sängen då och jag blev inte besviken. Slängde även ihop lite lunch och tror jag ska bege mig ut snart på en promenix. Tänker ta det ovanligt lugnt idag, känner mig krasslig och behöver andas lite.

Always try harder


22.29

Jajameeeensan jag tog mig till stan, alldeles själv och fick smaka på känslan av frihet. Det kändes oerhört bra. Slog mig i alla fall ner på Sandys där Emelie, Johanna och Linn redan var där vi umgicks i någon timme innan det blev en bilfärd hem. Har lagt mig i sängen men ikväll tänker jag inte hoppas på att somna tidigt, det funkar inte för mig liksom. Men sleep well m8's.

Mot staaan




18.36

Har varit otroligt trött i både kropp och själ idag. Där av dom otroligt trötta bilderna. Inget speciellt har hänt heller. Tänkte mest bara säga hej. Ska ta ett litet snabbt bad och sedan om jag orkar och kan så ska jag ta mig in till stan för att säga hejdå till hanni som åker till USA på torsdag.

Tusen strålande solar

Köpte ett par svart och ett par vita skor igår. Mina vita som jag hade förra året har gått sönder ganska rejält så det dessa var behövliga. Nu fattas bara ett par svarta jeans och sedan är min lista slut. Det känns bra och jag är super nöjd med dessa i alla fall.

22.06


Har alltså gett ytterligare en serie en chans. Vi får se om det är något som passar mig. Ska kolla klart avsnittet och sedan hoppas på att somna innan två i alla fall, har inte riktigt haft den turen dom senaste dagarna. Godnattis!

Måndagkväll


Idag har jag varit och köpt skor, kul va? Tänkte inte dra om min dag då den alltid är likadan men ska visa er skorna om jag bestämmer mig för att behålla dom. Har kollat innebandy senaste timmen samtidigt som jag överväger ifall jag ska  ta mig ett bad. Innan läggdags ska jag kolla lite serier, för det är något jag absolut aldrig gör ;) puss 

13.37



Har haft en lugn och skön morgon, kollat lite dh och även fått i mig lite frukost. Mår helt okej, ganska trött bara. Ska åka iväg på möte snart och sen får vi se om jag försöker göra något eller bara slappar. Skulle behöva en lugn stund dock. 

En ny början

Jag släpper och jag går vidare. Med tron att jag en dag kommer jag bli lättare och gladare. 

17 mars 2014

Okej nu kör vi. Under mina 7 veckor och 2 dagar som sjuk har jag rökt ca 10 cigg sammanlagt, max! Därför har jag bestämt mig att ge det här en chans med att sluta helt. Trots att jag inte känt något behov av att röka så börjar jag med "förberedelsefasen" så jag inte kastar mig in i något. Efter ca 4 år som heltidsrökare så är det dags och fan vad jag tänker klara det. Som sagt, NU KÖR VI! 

17.27


Waow vad död jag är. Tror det har med att göra att jag ätit precis lika mycket som jag gjort dagarna jag inte aktiverat mig så mycket. Måste bli noggrannare! Har i alla fall hunnit jobbat lite idag, ansiktsmaskat och tagit ett bad. Väntar på middagen och sedan hade jag tänkt att ta mig ut på en promenix. Inget intressant som vanligt. Puss.

Lördagkvääääll

Åh ännu en bra dag, vad är det som händer? Lyckades runt fem tiden träffa Lisa en snabbis innan jag åkte och hämta upp johanna. Hon ville ha sushi och så fick det bli. Dock äter inte jag det så innan vi for hem köpte jag med mig lite mat och sedan placerade vi oss i hennes soffa. Så där har jag myst hela kvällen medan det var krök också. Ganska intressant att umgås med fulla människor när man själv är spiknykter! Nu blir det homeland och sedan sleeep.

14.50

Alltså min jacka hjärtahjärta. Det som inte får några hjärtan är alla satans kolhydrater som gjort mitt ansikte runt. Jag är arg och jag vill träna. Jag vill må bra. Idag har jag endast hunnit med att hämta min syster i rasbo och fixat lite lunch. Känner mig ovanligt trött så ska inta sängläge för ett tag framöver.

Some new shit

Voilaaaa! Eller något liknande. tänk att varje gång jag lägger upp bilder på min blogg och känner, nää det där var ingen pang bild, måste bli noggranare med min bilder. Så tar jag alltid likadana eller värre. MEN jag var tvungen att visa min nya skjorta som inte gör sig bra på bild. Likt mig alltså. Det är väl därför vi passar. Är supernöjd i alla fall.

21.49

Ett stort tack till min syser för denna och ett stort tack till Årummet så har "hemleverans". Fysatan vad jag saknar att umgås med mina vänner på årummet. Vårat place liksom. Men jag klarade av att åka till matchen, se hela matchen och vid min sida hade jag bland annat Sebbeeee. Det var fint och träffa sebbe också, för han har jag också saknat. Nu kollar jag lets dance och sedan blir det lite homeland innan läggdax. Puss.

Freeeedag

Wohooo vilka fantastiska bilder jag tog innan jag och mamma begav oss ut på en promenix. Är lite små trött idag och samtidigt så himlans glad. Ska äta lite middag och sedan bestämma mig ifall jag vill/klarar av att åka och kolla innebandy. Long time sen jag satt i en innebandyhall. Det är frustrerande. Innebandy är terapi. Har alltid varit och kommer alltid att vara.

01.00

Klockan är strax ett på natten och här sitter jag fastklistrad framför datorn. Har haft en sån bra dag att jag knappt kan sluta le. Ska kolla klart avsnittet av Homeland innan jag ska försöka sova. Kanske blir ett till avsnitt och helt ärligt om jag känner mig själv rätt så blir det nog så. Men sen ska jag sova. Naaaatti.

Throw back Thursday

Jag har väldigt svårt att acceptera för tillfället att jag verkligen klippte av mig mitt hår. Förstår någon varför jag gjorde det och hur långt hur jag skulle kunnat haft nu? Skapligt irriterande. Färgen är jag även lite små galen i, men vad som händer med mitt hår i framtiden är för tillfället en gåta, men många idéer har jag.

En bra torsdag

Woow fick några timmar med mina pinglor idag. Det är känns nästan för bra att jag känner mig mer på banan nu. Dom hämtade i alla fall upp mig och vi åkte in till stan för att byta bil och sedan blev det en minimiddag på mcd. Som johanna sa "Något man behöver en gång i veckan, Mcdonalds och sina två bästa vänner" lite små ironisk förstås. Har tagit ett bad sen jag kom hem och ska kolla lite serier, va ovanligt? Ja jag vet. En formig vardag hjärtahjärta.

Shopping

Min shopping lista bara minskar och minskar. För någon vecka sen skrev jag upp saker jag vill ha/behöver. Där bland annat stod det ljusa blusar och en kjol från H&M. Så det plocka jag hem idag ifrån Gränby, även ansiktsmasken dåra. Ska äta lite kvällsmål nu och snart börjar även Grey's. Vi hörs.

17.52


Så kom jag iväg på en promenad med mamma, dock hade solen gömt sig bakom molnen lite men det var fortfarande skönt ute! Nu ska jag invänta middagen innan jag tänker ta plats i sängen för något avsnitt av homeland och PLL's nya avsnitt. En riktig seriekväll blir det då greys's och scandal går på tv ikväll. Tjing tjing!

14.08


Vaknade imorse och kände bara ett enda lyckorus, är taggad på allt och inget. Därför utan något gnäll så gick jag med på att lämna ytterligare några prover och längre än så har jag inte kommit. Väntar för tillfället nere på vårdcentralen på min tur. Sen ska jag hem och äta lunch innan jag ska ta min dagliga promenad och få en liten dos av solen. 

15.43


Sitter i bilen påväg till ett möte. 

Kvällsinlägg

Så här såg jag ut för två månader sen då jag senast gick ut.
Jag har klarat av ännu en dag i denna misär. Klappar mig lite lätt på axeln. Har efter promenaden varit stendöd. Vet inte vad det är som händer men blir tröttare för varje dag som går. Därför har jag och mamma kommit överrens om att jag inte ska ställa klockan imorgon för det kanske är sömn min kropp saknar mest. Har i alla fall tillbringat kvällen med att kolla på en ny serie (för mig) och mycket mer än så har jag inte åstadkommit. Ska försöka sova så snart som möjligt. Nighty.


17.29



Det har sagt en del runt om mig att känner man sig nere och så vidare så är det viktigt att man går ut och gör något i dagsljus i minst 20 minuter. Så idag carpa jag vårsolen med en podd i öronen. Var helt slut efter. Men det var otroligt skönt ute faktiskt. Det mest frustrerande är att alla (väldigt få och små dock) muskler har försvunnit helt. Jag vill bara träna och må bra. Fan. 

20.12

Smsade mamma och frågade ifall vi skulle ut och gå lite. Helt plötsligt stod hela familjen redo i hallen för att bege sig iväg. Vi gick i ca en timme i ganska långsam takt. Men det var roligt, mysigt och allt det där samtidigt. Väl hemma har jag ätit ett litet kvällsmål och har slagit på en film, ovanligt? Näää skulle inte tro det.

15.39


Vaknade med den vidrigaste huvudvärken på länge, när den väl dämpade sig lite la jag mig och läste lite ur den andra boken av Isabella Löwengrip. Otroligt nog så finner jag även den här väldigt givande. För tillfället varvar jag mellan att läsa och kolla innebandy, kan jag inte se det på plats så passar jag på när det väl går på tv;n. Mähähä innebandynörd for life. 

The book thief


Har blivit en riktig "filmoman" den senaste månaden som jag har spenderat hemma. Men det är mysigt det med. Firar två månader ifrån krogen idag och det gjorde jag med den fantastiska filmen Boktjuven. Jag är själv förvånad att jag inte fann den tråkig eller något liknande. För det brukar oftast bli så om det inte handlar om kärlek när det kommer till mig. Jag tycker i allafall att ni ska ge den en chans. Här kan ni läsa om filmen. 

Lördagkväll


Trots det otroligt vädret Sverige bjöd på idag så har min dag varit ganska grå. Har inte gjort något idag, ingenting alls, bara varit riktigt deppig. För tillfället sitter jag och kollar på melodifestivalen och har precis haft ansiktsmask. Är chockad över hur dålig H&M's ansiktsmasker är. Aja hoppas på en bättre dag imorgon!!

14.13


Idag är en sån dag då jag har väldigt svårt att acceptera att jag är sjuk och att det inte ser ut att bli bättre snart. 

20.25


Åh höjdpunkten denna kväll blev när Jennifer kom förbi i ynka 20 minuter. Men det känns så fint att se flera ansikten. Det får mig att längta mer tills jag blir frisk. Dessutom fick jag chokladen av henne. Vilken pärla hon är!

16.46


Min frustration är fortfarande kvar, jag är så sjukt orklös att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Det är ansträngande att ta upp mobilen bara.. Så min dag har spenderats i soffan. Ingen annanstans, för det orkar jag inte. Har även spanat på bilder då jag så gärna vill få till en blond liknande ombré och samtidigt är jag förtjust i när mitt hår lyser rött. Vi får väl se hur det bliiiiiiir.

Ett par Nike air max

Inte nog med att mammas chef Helena skickar mentala kramar till mig varje dag 13.07 utan idag kom mamma även hem med skorna ovan som Helena inte kunde ha, där av gav hon dom vidare. Har sucktat efter ett par air max ett bra tag, kanske inte just den här färgen men jag diggar dessa starkt ändå!

23.39

Tog ett långt bad efter filmen då min kropp endast skriker efter återhämtning. Måste säga att det börjar bli lite panikartart då jag inte har en aning om hur jag ska ta kontroll över kroppen igen, få den att orka som förut. Ska iallafall kolla klart på ett avsnitt av SATC och sedan försöka sova. Natti peeps.

#TBT



Det roliga med att kunna användarnamn och lösenord till en gammal bilddagbok

Kolla kolla kolla


Ett stort tack till Lisa som har tjatat i dagar att jag skulle se den här filmen. Alltså wow, finner inga ord. Jag är storm förtjust i Nicholas Sparks filmer och den här går i samma stuk trots att det inte är en av hans filmer. För dom som är som mig, gillar hopplösa kärleksfilmer, kolla! Annars går ni miste om något.

17.28


Så här fina är jag och mami varje dag då vi tar våran dagliga promenad. Liksom idag var vi ute och gick, vi försöker hitta min kraft som försvunnit. Fick till och med ta sovmorgon imorse lite så där lyx, hehe. En dag som denna saknar jag att kunna gå ut på en rejäl pw eller något liknande, det är inte kul att gå i ett låg tempo, en kortare runda. Nu ska jag försöka få i mig lite pancakes iallafall. Yummieee!

Ni är världen för mig


Tre olika konversationer, tre olika vänner. Jag vill bara förmedla ut till mina vänner (då det flesta läser min blogg) att det är helt sjukt vad ni gör för mig och jag uppskattar det så ofantligt mycket. (Varför har jag börjat använda ordet ofantligt?!) Jag vill bara skicka massa kärlek till er alla och jag hoppas jag är på bana snart. Som julia skrev "#teamjessica" så nu tänker jag bara framåt. hjärtahjärta.

17.29

Tröttare får man leta efter. Jag må ha fått massa energi till att vilja fortsätta med allt detta, till att vilja gå framåt men det sög kraften ur mig. Jag har varit helt död hela dagen och ser ut att fortsätta så. Ska kolla film, ansiktsmaska och kanske ta ett långt varmt bad. Ta hand om mig själv ska jag göra i alla fall.

Ett sånt lyckorus


Fem och en halv vecka. 39 dagar. Det är sjukt att jag inte kunnat träffa dom här varma själarna tidigare. Höll på att börja gråta när jag stod och krama linn. Wow vilken energikick iag fått och trots 2 panikattacker innan vare så värt det. Och jag fick även det bevisat för mig själv att även dom är en sån stor trygghet för mig. Vi samlades i alla fall hemma hos linn och jag hade med mig fika, så där satt vi och mös några timmar. Men nu äre dags att försöka sova lite, sov gott eller något. 

Om att älska

Finally så är den här. Hemma hos mig och jag är jätteglad. Ska kasta mig ner i hennes texter senare ikväll. Men först ska lite annat ske och mer om det senare. Har förövrigt läst ut Isabella Löwengrips ena bok "Egoboost", rekomenderar den till en yngre och mer "ovetande" läsare, men jag gillade den starkt.

13.09


Godmorgon godmorgon! Vaknade till ordentligt vid elva tiden men pga min huvudvärk som jag haft enda sen igår kväll så låg jag kvar i sängen fram tills nu. Ska hoppa upp och gå och ordna mig lite lunch och sedan tänkte jag komma ut på en promenad, ha en fiiiiin daaaag. 

Söndagkväll

Har legat och lipat åt The proposal. Har sett filmen hundra gånger och alla hundra gånger har jag gråtit åt något jag själv inte förstår varför. Men den är bra, jag gillar såna filmer. Ska kasta i mig något litet och äta och läsa lite innan jag ska försöka sova. Både mitt huvud och kropp behöver sömn, massa massa timmar och det tänker jag ordna upp. Häppåre!

18.39

Utslagen, trött osv. Tog på mig att byta sängkläder och fixa med min spegel i rummet när jag kom hem. Så här mycket har jag inte rört på mig på en månad. Därför blir det en riktig filmkväll ikväll med bara massa lugn och så vidare i hopp om att jag ska kunna röra på mig imorgon. Men först ska jag köra min syster till hennes boyfriend.

Hard work


Längesen jag posera så mycket känns det som. Är i alla fall påväg hem från mitt "jobb" har även fått ett nytt ställe att fixa på så lite mer money blir det i månaden. Skulle ha gått på bio med johanni ikväll men känner mig inte helt hundra och vågar inte jäkta allt för mycket. Därför får jag försöka roa mig på andra sätt.

Lite nytt så där

Min kamera vägra att ta fokus men aja, bilderna får duga. Det är i alla fall sjalen jag ville visa upp som jag köpte i samband när jag var på gränby i veckan. Insåg även att det flesta inköpen jag haft sen detta år börja är inte något vårliknande alls så det får bli prio på ljusare kläder i framtiden.