I'm baaack

Jag lever & jag har inte befunnit mig hemma sedan i torsdags. Har varit i ramsta, ellans lägenhet, firat ellan & MK och lite där till. Varit en mysig helg. Såklart har jag varit sämst med kameran så därför hoppar jag att gå in på detalj vad som har hänt. Vi ses.

I heart you

Blev en riktig långdag igår som började med minigolf med min vapendragare där det slutade med en förlust för mig. Vi köpte en varsin sallad och mötte upp Felli och slog oss ner i stadspaaarken även Elin, Andrea och Johanna anslöt sig till oss. Vi satte oss sedan på båthuset och myset med vin innan det blev chokladpuddning och övernattning hos Ellan. 

2013-06-24

Igår grillade vi som sagt samt spelade kubb i några timmar. Man kunde tro ett tag att det var på liv och död. Det var i vilket fall väldigt mysigt. Efter ett x antal vinster i kubb begav vi oss alla åt varsitt håll. Jag promenerade med linn till svartbäcken där jag var med henne och Nazim innan jag tog sista bussen hem. Håller nu på att fixa mig då det blir en fika i stan med Mickis & Lovisa.

Mot Salabacke

Blir alldeles strax upphämtad av carl & mickis då vi ska till deras lägenhet och grilla med några vänner ikväll. Hur mysigt som helst.

2013-06-19

Senaste dagarna har jag umgåtts med Johanna för det mesta. Vi åkte och hämta Willma med Emelie igår och idag så mötte jag upp henne & Andrea i stan för en snabblunch och lite planering inför midsommar på fredag. Då jag inte kände för att åka hem så svängde jag och Andrea förbi Elin och Aminas lägenhet så jag fick se den & hur mysig är den inte? Efter drygt en timme vandra jag ner på stan för att umgås lite med Elsa och Linn innan jag åkte hem.

2013-06-18

Igår satt jag först på årummet med Johanna och Andrea innan Linn även svängde förbi. Har velat dricka vin så länge så vid tio tog vi oss till Terassen och två glas senare tog jag tåget hem vid ett. Flera mysiga kvällar behövs, helt klart.

I wish you the best

 
Det här med att vara fri igen klär mig mer. Efter att knappt kunnat ätit något på veckor så tog Johanna & Linn mig till Java igår där jag fick i mig kanske lite för mycket, men det var så gott. Jag njuter av att kunna ligga i sängen någon timme efter att jag vaknat utan att få blodsockerfall. Det känns bra nu, så otroligt bra och idag får jag troligtvis träffa MK.

2013-06-14

Det känns bra att säga att jag äntligen lever igen. Efter att levt i min egna lilla dvala utan det mesta så har jag äntligen fått tillbaka energin för att fortsätta. Fick bli en promenad med min syster och sedan såg vi Hunger Games vilket är en film jag rekomenderar. Hon somnar tätt intill mig inatt på grund av lite väl rädd. Vi hörs.

Studenten 2013

Så jag fick min paus från allt elände. Jag fick ha världens bästa dag med människor jag tycker så himla mycket om. Trots att min klass fick sista utspringsplatsen så blev allt så bra och inte tala om flaket? Missa inte det säger jag bara. Kvällen spenderade jag på flustret med ett x antal glada studenter. Jag hade en sån bra dag, är hel nöjd.

2013-06-01

Första juni. Fyra dagar kvar till studenten. & jag vill inte längre. Smärtan i mitt bröst som hela tiden försöker ta sig ut men inte funkar. Jag gråter. Jag skakar. Jag skriker. Det har varit min sysselsättning i två dagar nu. Jag vill inte längre. Har väl egentligen aldrig velat det heller. Men jag vill ha ett slut nu, ett ordentligt. Vi kanske ses igen. När jag tagit studenten, när jag bestämt mig hur min framtid kommer se ut & om jag ska stanna i uppsala eller inte.