Det är över nu

Mitt nyår kommer spenderas fastlimmad bredvid min twini, känns bara allmänt bra så där och ska jag vara helt ärlig så åker vi om 9 minuter för planen är att vi ska starta kvällen så tidigt som möjligt. GOTT NYTT ÅR PÅ ER!

Istället för en årsresumé

 
Mina verkliga hjältar. Jag trodde inte tecknade superhjältar fanns i den här världen men dessa två har bevisat att det visst gör det. Ni har förstått att det kan räcka med att bara hålla mig i handen eller ligga bredvid mig i sängen utan att säga ett ord. Ni är mina allra bästa vänner, har alltid varit och kommer alltid att va. 
Och så kommer det till er, mina fina änglar. Vad hade jag gjort utan er detta? Alla gånger ni har slitit tag i mig och tagit mig tillbaka till jorden. För att ni har stått ut med mig varje dag i två år. Klychigt nog hade det inte gått utan er men det tror jag nog alla redan är medvetna om.
Och jag har dig och tacka för att du orkat med alla deppiga samtal, långa sms konversationer där jag bara gnäller osv. Jag har dig och tacka för alla fina ord jag fått höra i år, för att jag skulle gå framåt. Tack för att du tog mig framåt. 
Ni tog tag i mig när jag var som längst ner och visade mig att man faktiskt kan vara glad och lycklig. Att bara för att man mår dåligt så är man inte oaccepterad av samhället. Jag är glad att ni båda har kommit mig nära för ni visade mig att pyskiskohälsa är inget att vara rädd för.
Trodde det här inlägget skulle vara enklare än att skriva en årsresumé men det var det inte, minst lika ångestframkallande. Jag vet hur nere jag varit det här året, att jag varit mer ledsen en glad osv. Jag har haft såna fantastiska vänner vid min sida som har bärt mig, skrattat, gråtit, lyssnat & pratat med mig. Alla förtjänar mer än ett litet blogginlägg och det är så många fler som borde nämnas men jag vill inte bryta ihop nu. Jag är i alla fall så otroligt tacksam för allt. Jag tror jag aldrig har varit så redo att lämna ett år bakom mig och denna gång med hopp om att känna mig lycklig oftare. Ni har gjort det lättare för mig. Det är viktigt att ni vet det.

Storvretacupen 13/14

Lycka lycka lycka, jag har känt lycka. I denna gråa tillvaro har även jag känt lycka, tack vare att jag inte har behövt tänka något. Jag har suttit i olika hallar från alldeles tidigt på morgonen till små timmarna. Jag har umgåtts med människor jag trivs med, fått levt lite som en bilägare och även fått en ny jacka. Finns det något mer ångestdämpande än att köpa en ny jacka? Skulle absolut inte tro det. (Jag gillar dubbelhakor och smuttsiga speglar)

Medan du sov

Igår fick jag somna mellan mina favorit bröder i Gottsunda. Efter att ha vaknat vid halv nio av att den ena lämna mig sov jag ytterligare någon timme, sen åkte jag hem och sov ännu mer och hade velat sova mer men släkten kom förbi för den årliga kalkonmiddagen. Har sysselsatt mig med HP senaste timme och allt känns ändå helt okej.

Juldagen

 
För att ha varit helt i mot det här med att gå ut på juldagen har jag ändrat mig lite. Jag ska om någon timme bege mig till Linn med Mickis för lite förtärning men vi ska hålla det på en lugn nivå, jag ska hålla det på en lugn nivå. För övrigt har jag kommit in i en riktig röda läppar period, faaantastiskt.

23 December

Varför uppdateringen inte är kanon är för att jag har valt att inte ha med min ångest. Jag vill kunna kolla tillbaka och bara se det bra som var. Min ångest och min milda depression är något jag vill jobba på sidan om den här bloggen. Därför tänker inte jag fylla den med mina trista dagar utan inlägg kommer dycka upp lite då och då.

Allt är för bra nu, allt är bra nu

Dessa bilder togs för nästan exakta två år sen. Jag och Ellen var på vår första Veronica Maggio konsert i Norrköping. Efter det har vi varit på två till och ikväll fick jag ett sånt fint sms av Ellen att hon har bokat biljetter till hennes nya turné, det är min julklapp från henne. Min lycka bara fortsätter. Min fina andra halva.

19 December

Igår upplevde jag nog den högsta graden av eoufori. Att jag fick krama om mamma och säga att jag hade lyckats tagit körkort är för mig helt sinnes sjukt. Men jag lyckades och det firades med Lisa, thaimat och en spontan bio. Har för första gången på lite mer en vecka kunnat sovit ut, det kommer nog ta ett bra tag innan jag inser vad jag egentligen har lyckats med.

Så vad har jag hunnit med...

 
Gick från att vara en deprimerad student till lycklig & arbetslös
Carpat väldigt många sommarkvällar
Spenderade kanske enligt vissa lite väl mycket tid med denne man next to me. Men det var goz.
Sambovecka omgång tre gick av stapel
Sen kom en eländig höst ikapp oss. En deprission och alldeles för mycket alkohol senare och jag är redo att vinka av det här året. NU ÄR JAG TILLBAKA I ALLA FALL!