Kom så ska vi leva livet

Igår efter att spenderat timmar på Örbyhus badet blev det vin & spel kväll hemma hos Mickis med goda vänner. Vi bakade även hallonpaj som tog slut alldeles för fort. Slocknade inte för en halv fyra efter att spelat ut en god vän på diverse mobilspel.

Light's gone, day's end

Igår åkte jag till Skyttorp för att umgås med Elin och mysa vilket slutade med att vi hamnade på Saluhallen från ingenstans. Trevligt och väldigt spontant. Efter en del om och men kom Kevin och hämtade oss och körde hem oss båda. Idag var jag på Salu igen med familjen och käkade. Hur gott som helst. Sedan mötte jag upp Johanna för en fika på Årummet.

Let me tell you a story

Sista kvällen vinkade vi av Gotland genom att mysa i hamnen. Båten gick 00.50 och jag steg innanför dörrarna 06.00. Blev en kort vistelse på denna fina ö. Men jag är hel nöjd. Vi ses nästa år.

Take me on a ride

Andra kvällen (där jag inte har några bilder ifrån) var vi ute i Visby, först hamnplan 5, burmeister och sist gutekällaren. Var en helt okej kväll. Om dagarna har vi spederat alla tid på stranden vilket har resulterat mitt första svenska brända ansikte. Min tredje kväll var det bara jag och Johanna. Vi mös vi stranden och sedan kollade på film.

This is where we all came from

Nu är jag hemma från min paradis ö för detta år. Vill egentligen redan tillbaka. Bilderna över beskriver första kvällen som vi spenderade på stranden med bra musik, sällskap & varma kläder.

Gotland 2012

ur en mobilkameras perspektiv.

Fikapaus

I min alldeles förstora väst som jag kapade i Göteborg glider jag mot stan för en fika med Emelie och sedan byter Ellen av henne!

Party

Så här såg det ut för ungefär en vecka sen när Michaela hade sin 18 års fest. Bilderna är tagna av Elin.

Save your dream

Min resa slutade med fem timmars bilfärd mitt i mellan mina två favoriter. Vi kollade skräckfilm, sjöng osv. Det mesta för att få tiden att gå fortare. Trots fina Göteborg så har jag haft liten hemlängtan. Imorgon ska jag dejta Emelie K, Ellen och kanske Josef och på tisdag ska jag troligtvis sitta på en båt till Gotland och min Johanna.

Känner du lyckan genom sorgen?

Efter alla finaler igår så gick vi ut och åt med pappas chefs familj innan vi hamnade på Liseberg. Där blev vi genomblöta pga vissa karuseller och vi vann väl en del så att säga. Istället för att ta spårvagn så gick jag och Felicia igenom hela Göteborg en sista gång innan vi somnade bredvid varandra i en dubbelsäng på Hisingen. 

Den senaste veckan

I Göteborg har vi ätit Thaimat...
Myst i kvällsolen..
Följt Elfsborgs väg till Semifinalen där det blev förlust på straffar tyvärr..
Shoppat med lillasyster...
Tagit turistbilder..
Varit allmänt lyckliga...
Och kollat en del finaler på Ullevi.
 

Med din hand på min axel kunde jag gå framåt

Igår bjöds det på familjepizza, godis & massa andra onyttigheter hemma hos min kusin. Vi kollade på Hamilton som var riktigt bra för att vara en svenskfilm tycker jag! Vi somnade hemma runt halv ett efter att ha kollat på filmen Salt. Imorse försvann Johanna hem till sin familj som hon ska vinka av och jag har hunnit städat vardasrummer och mitt egna rum! 

Det är med er jag aldrig känner mig ensam

Här är dom flesta bilderna från gårdagen som jag tagit och andra tagit!

Det är en mardröm för vissa och verklighet för andra

Igår kom Sofi och Emma och sällskapde oss under tiden vi fixade oss. Vi gled ner till Storvreta kansli där vi käkade middag innan alla andra började rulla in. Minnesluckorna är tyvärr för stora. Slutade iaf med att jag somnade i mitt hus bredvid Simon. Idag startades dagen med lite mys med massa av olika människor. Alla har åkt förutom Carlos och Johanna som ligger och halvsover.

Let me see your body work

Igår kom Mickis & Martin hit så åt vi våfflor och sov i soffan. Runt åtta gick jag och Johanna till Sofi där även Emma var där det blev deeptalks och filmmys. Nu är Elin & Andrea här och vi ska börja fixa oss till kvällens bravader.

Det finns bilder som aldrig suddas ut

Igår samlades mina fina vänner här hemma då världens bästa Mickis fyllde år. Vi förade, satt och pratade och sjöng fint för Mickis när hon kom. Kvällen fortsatte på BJ där det blev dans för fulla muggar och sedan slutade hela kvällen helt i mitt kök med Elin & Linn och en varsinn kebab.

Han står utanför min dörr varje kväll

Igår blev det fika med mina fina vänner på bilden + Lovisa. Sedan blev det presentjakt till födelsedagsbarnet som fyller år idag (Grattis Mickis 18 år!!!) 

Coming back, I'm coming back

Idag så stod spontan grillning på schemat. Som en belöning till den goda maten vi lyckades åstakomma så grillade vi marschmellows och satt ute och pratade ett tag. Nu har vi intagit soffan och ska se på Wallander. 

And now you want someone to cure the lonely nights

För någon timme sen vinkade jag och Johanna av min familj som befinner sig på Gotland hela nästa veckan och med detta så inleder jag och Johanna vårat samboliv tillsammans. Kan bli intressant! 

Let me se you dance

Igår blev det en spontan utgång på BJ. Innan det befann vi oss hemma hos MK som fyllde år sista dagen på peace and love så vi frade henne lite i efterskott. Efter BJ försvann jag upp till Tunabackar där jag även somnade runt halv fem. Bra kväll!

En längtan är mer skräckinjagande än vad man tycks tro

Sprungit runt med min syster på stan i timmar tills benen nästan gick av då passade vi på att slå oss ner i stadsparken med jordgubbar. Vid sju mötte vi upp våran kusin och vi vandrade till Tzatziki där det blev en försenad födelsedagsmiddag för henne. Kom hem för en liten stund sen och ska sova snart.

To stand in your arms without falling to your feet

I all förkylning, pollenallergi och ögoninflammation färgade jag håret helt spontant igår kväll. Varför vet jag inte, vet bara att det är den hårfärgen nu som jag alltid har och kommer alltid att trivas bäst i. Därför stannar jag i denna veva nu och ska inte röra mitt hår på ett bra tag!

Ikväll finns det inget som kan stoppa oss

Blev inringd strax efter ett att komma in och luncha med Andrea på hennes jobb, vilket slutade med att jag satt där till hon slutade dvs i fem och en halv timme. Vi slog oss ner på bryggan ett tag efter innan vi begav oss åt olika håll.

Tillsammans kan vi gå mot rött

Igår så for vi till flogsta för lite balkongmys. Satt där fram tills halv tolv utan att frysa innan vi begav oss till stan. Jag och Johanna mötte upp Josef och hans vänner på framfikan innan vi begav oss allihopa till terassen. Vi satt där ett tag innan det var dags att springa till tåget. Efter en liten övertalning fick jag somna bredvid Josef igen runt fyra då hans mun aldrig ville vara tyst. 

You hate the fact that I'm not yours

Igår strax efter tolv kröp Josef ner bredvid mig i min säng. Vi vaknade hyffsat tidigt och han försvann väldigt snabbt. Gled ner till Johanna där dagen spenderades i bikini. Ikväll ska jag umgås med fina vänner.

Är det så här det känns att vara lycklig?

 
Ännu fler bilder från Peace & Love. Denna gång är det från Hannas kamera. Måste säga att det var riktigt jobbigt att inte ha något att knäppa kort med själv. Där i mot så tror jag ingen förutom vi som var där vill besöka vårat camp. Vad tycker ni om trash camp? 

Peace & Love i bilder

Peace & Love. Började min resa med 40 graders feber och en fet förkylning som satt i hela veckan. En dålig Rihanna & en bra Veronica Maggio och även Simple plan. Alkohol, för lite mat och en del sömn. Bra & dåligt väder. Är nöjd med min festivaldebut men om jag ska tillbaka till en festival ska jag inte vara i närheten av någon sjukdom.
(Tack Ellen för att du hade kamera med dig)

Peace & Love 2012

Jag ursäktar min frånvaro genom det här bilden och ni förstår vart jag befunnit mig den senaste tiden. Bilder och sumering kommer nog inom kort. Det återstår att se helt enkelt.