Simply the best


More redhead

Nu beger mig mig till skolan med feber.

Redhair


Kvällens


Live your life with arms wideopen

Idag var det nationella mellan 12.00 - 17.00 jag var klar efter en timme och vet inte alls om det är bra eller dåligt. Vi satt på bryggan ett tag och sedan for jag hem. Väl hemma har Emelie tittat förbi en snabbis och snart ska jag ut på en pw.

Walking in and out

Idag fyller min syster år vilket innebär tårta, jag har umgåtts med Terre och tagit en promenad med Emelie. Bra dag!

Jag håller andan med dig för jag vet hur du känner


Den enda regeln är att du ska ha så himla kul

Bjuder på några bilder till från i lördags.

Jag tror du kommer snart

Jeans Weekday// T-shirt Vila// Väst Gina tricot// Skor Din sko//

Söndagslyx


Nästa stund är jag omkull

Behöver nog inte använda några ord. Tänkte styra upp bloggen med bra bilder och väl igenom tänkta texter. Det kan jag ju glömma.

You're somebodys reason to smile

Igår satte vi oss på Olearys där SM finalen i innebandyn visades. Visserligen inte världens roligaste match men satt ändå helt sjukt nervös. Vi fick i alla fall vårat tredje raka SM guld och dessutom är vi dom första som lyckats med tre i rad. Snacka om att lyckan sprang igenom hela kroppen.


Tio tusen meter upp i luften ser jag allt så klart

Den elfte Augusti runt åtta sätter vi oss på ett plan mot Turkiet, Alanya. Med dessa tjejer ska jag få återuppleva en bästa veckan i mitt liv.

Bakishänger med en fin vän


I couldn't stay away

Tröja Vila// Jeans Weekday// Väst Gina Tricot// Skor Din sko//

You are the world greatest

Igår mötte jag upp min andra halva och vi begav oss till årummet. Vi blev kvar där i ca tre timmar innan det stängde och vi begav oss åt varsit håll. Även Lisa slöt upp med oss ett tag under våran fika. Två fina vänner på en och samma gång. Sommaren fortsatte planeras och kanske blir det en tripp till Borås för att kolla på Veronica och bara umgås.


There's a boy I know, he's the one I dream of

Idag kom fina Milo förbi på besök hos mig och även Terre. Jag har övningkört och just nu jobbar jag med mitt svensktal & kollar fotboll samtidigt.


Cause fairytales dont always have happy endings, do they?

Igår fikade jag med bra vänner. Det blev en fika på flera timmar innan jag & Linn som blev ensamma kvar gled där ifrån runt fem. Vid sju ringde hon mig och då hade hon bokat Alanya åt mig med tjejerna. Ville dö av lycka tills jag insåg att jag inte borde få fortsätta leva då jag lyckats kasta 3500 kronor när jag städat mitt rum. Grät hela kvällen hemma hos min kusin.

Jag skulle gå genom eld för dig

 

 


It's ironic that when you need him, he wasn't there.

Fina vänner, för mycket alkohol, gratis shots, bröder, kebabtallrik, promenad i Storvreta med två killar och sovsällskap. Jag klagar inte.

På promenad genom stan


Grattis världens bästa och mest älskade mamma!


Let's make magic

Tänkte förklara lite snabbt varför det inte är mycket text i min blogg längre. Det är för att jag finner inga ord för något längre. Kämpar i timmar för att ens ta mig till skolan och hålla mig kvar, sover dåligt och känner mig allmänt tomt bara. Därför väljer jag nog 99 av 100 att bara lägga upp bilder så ni har något att kolla på när ni klickar in på min blogg. Förhoppningsvis så kommer texten tillbaka snart också.

Tröstshopping när den är som bäst


Ikväll är en bra kväll


old pic's


Belive that life is worth living


Jag älskar dig


TIRED OF BEING WHAT YOU WANT ME TO BE

Dagen till äran har jag spenderat med Emelie på gymmet och även med min mamma & syster. Vi har ätit min favorit mat och kollat på innebandy på tv. Ska slå ihop mina ögon snart då lovet är över. Men inte är jag bitter för det. Har haft ett utav mina bättre lov. Vi hörs imorgon

Måndagsmys


And I need your love

 

 

Vaknade för typ en timme sen och har inte orkat tagit mig upp ur sängen. Egentligen borde jag kasta i mig lite mat och börja klä på mig då jag ska till gymmet med Emelie. Vi hörs senare.

++++


Jag vet att de orden bränner

Gårdagen blev inte helt som vi ville. Men efter att polisen tittat förbi och folk dragit var vi några kvar som gjorde det bästa utav grejen. På bussen hem stannade busschauffören på en hållplats endast för mig så jag fick kissa. Johanna och jag hann kramas med Lisa innan vi tryckte i oss en varsin kebab.


Hur fan kan du spela glad?

¨Har gäster här hemma för tillfället. Ikväll vankas det collegepaty som mina kära vänner styrt upp. Kommer bli en galet bra kväll. Sover förmodligen hos Johanna också. Det jag ville säga var att jag ska slänga i mig middag snart och bege mig till Emelie för att sedan ta oss till skyttorp.

En bättre kväll med mina pinglor


 


Årets påskägg


The tallest man in my eyes

Idag runt två åkte jag in till stan för ansiktsbehandling. Det var min sista 18 års present. Det var hur skönt som helst och hon var jätte trevlig som jag var hos. Sedan smet jag till Forsa där min kusin jobbar hon bjöd på cola, macka, chokladboll och skjuts hem. Har kikat lite innebandy här hemma och ska snart lägga mig i sängen.


Snart vet hela trakten vem han är

Orkade inte ta några nya bilder. Men kapade detta linne på H&M igår i Stockholm för 149 kronor. Kommer stormtrivas i det med ett par svarta högmidja shorts och converse i sommar.

Jag var tvungen att förändra någonting

 

Hej kompisar! Igår hamnade jag på williams, typ som vanligt med fina människor. Efter en övertalning hamnade jag på en efterfest som jag senare drog ifrån. Somnade vid fyra och tog en buss hem runt sju. Men det var en fin kväll trots den lilla sömnen.

 


Mot city


Vi lever i våran egna värld

Länge leve du min vän.

Vi alla vet att en dag tar det slut

Besökte huvudstaden med mina andra halva idag. Vi åt lunch på Jensens Bøfhouse, där dom har så svinit god mat. Sedan fortsatte vi med shopping och avslutade dagen med en fika i solen. Har varit så himlans välbehövligt att bara umgås och prata med Ellen idag. Fick med mig hem ett par solglasögon och ett linne som jag visar senare.

I LOOK FORWARD TO NEVER SEEING YOU AGIAN

(bilder från i måndags hos Douglas!)
Igår efter tandläkarn åkte jag in till stan och åt kebab med Linn & Ellen. Sedan gick vi på alagsmatchen och efter den hamnade jag hemma hos Sofi. Där lyssnade vi på musik, umgicks och en del djupa samtal kom fram. Vid tolv var jag tvungen att dra mig hemmåt då jag skulle upp tidigt i morse.

Doesn't mean I'm lonely when I'm alone

Risiga bilder på mitt hår. Jag och min syster kämpade länge med att få fram en bild med den rätta hårfärgen men det går inte. På den understa bilden ser mina toppar oranga ut vilket dom inte är! Men här har ni en liten överblick i alla fall.

Det hjärta som skulle bli ditt på något vis fryser nu sakta till is

Såna spontana kvällar som igår behövs oftare. Var utanför Vattholma runt tio där det dracks vin, lektes lekar och spelades musik. Somnade mätt och belåten efter en pizza hemma hos Elin med Johanna. Är hemma nu och ska om någon timme mot tandläkaren.

You are always stronger than you think, always

Har spenderat en del av dagen med Johanna och Emelie med filmtittande. Har även övningkört till Lövstalöt och lite stolt är man ju att man klarat av det. Om tjugo minuter går bussen mot stan då det står en kvällsfika på schemat. Vi får se om kvällen leder till något annat också.

Mitt hjärta var aldrig ditt

Igår blev jag hämtad av min kusin mitt under min pw och vi begav oss till henne där jag myste i några timmar innan pappa hämtade mig och jag fick äntligen sova. Vaknade i morse och käkade frukost och begav mig ut på en ordentlig pw. Har precis badat och ska snart umgås med Johanna & Emelie.

I'M NEVER GOING TO LEAVE THIS BED

Som den sanna bloggaren jag är ställde jag mig tjugo över tre och tog bilder på mig själv så ni skulle få se hur fin Johannas tröja är. Det var denna enkla outfit jag bar igår. Nu ska jag kolla massa serier som går i repris på femman hela dagen.

I can be everything your not

Igår kväll kikade Johanna förbi här ett tag innan vi satte oss på bussen till Linn. Var hos henne i några timmar innan vi drog till stan och sedan Williams. Där blev vi kvar hela kvällen med diverse människor. Efter två kannor shots delat på tre vinglade vi ner till bussen och jag slog ihop mina ögon runt halv fyra.

Right outside my door

I lördags när jag vaknade låg jag och kollade på trassel i min ensamhet då hela familjen lämnade soffan. Runt ett tog jag mig till gymmet med min mamma och syster och pressade benen extra hårt. Sedan åkte vi till boländerna och kollade lite och käkade lunch, as äcklig carbonara. Spontant blev det köp av hårfärg och för att inte hinna ångra mig drog min syster i det direkt när vi kom hem och en så länge är jag nöjd.

My feet won't touch the ground

I fredags var jag på bio med mina två pinglor Elin och Johanna. Riktigt charmiga bilder togs som ni ser där uppe. Vi såg i alla fall hunger games som var väldigt bra, trodde det skulle vara mer blodbad än vad det var men filmen var bra trots allt. Landade i sängen vid halv ett.