He ate my heart

Det blev drinkar, snittar och massa snack hemma hos Ellan igår. Vi intog Saluhallen vid tolv tiden och lämnade det vid två/tre. Hade faktiskt en av mina roligare utgångar och det märks även på måendet idag.

2013-03-30

Hur en påskmiddag ser ut alá Eklund/Skarfelt/Gustavsson/Thor släkten. Inte påskigt alls. Ska strax klä på mig och bege mig till Skyttorp. Det blir vinmys ikväll!

Pure love

Det hela har alltid handlat om att en ny jacka har bosatts hos mig efter en tid med för många tårar eller när jag känner för att börja om. Det här är då världens finaste påskpresent från mig själv. Det är dags att börja om.

And kiss me once

Efter en viss övertalning så befann jag mig på BJ igår med resten av Uppsala för att fira in påsklovet. Vid halv tre tiden hade jag sån tur att jag fick skjuts till Moskén där det blev en sleepover i närheten. Fick vakna bredvid ett fint leende och spenderade sedan resten av min eftermiddag med mina sambos i Salabacke. 

2013-03-26

Senaste dagarna har jag promenart ett x antal gånger, kollat innebandy, umgåtts med nära och kära, bakat scones och spenderat tid på gymmet.

Dagens träning avklarad


2013-03-25

Det har bjudits på våffellunch här hemma dagen till äran. 

2013-03-24

Dags för en roadtrip till Sala med familjen Kardell.

It will be by your side

Åh hur skönt är det inte att vakna upp och inte var bakis? Har ätit en välplanerad frukost och ska ut på äventyr idag.

All around the world

Min sena vecka börja lida mot sitt slut vilket inte är att hurra för. Där i mot är det bara en vecka kvar nu till påsklovet. Efterlängtat.

2013-03-19

Jag och min syster sysselsatte oss med att göra våran egna chokladsås kvällen till äran. Ska bege mig ut på en promenad alldeles strax. P.s Jag är tillbaka, men troligtvis inte på heltid än. 

På återseende

Hejdå bloggish- Vi ses kanske igen.

Sleeping beauty

Bilden beskriver hela min eftermiddag. När Ellan försvann så tog Johanna över platsen bredvid mig och sov några timmar. Själv leta jag kläder, pluggade och kollade serier. Vid sex tiden slog jag mig ner i Fyrishovs A hall där jag fick åskåda Storvreta Dam säkra en plats i division ett. Nu är jag hemma igen och ska försöka sova. Ska upp tidigt imorgon.

We will be old

Gårdagen spenderades till en början hemma hos Ellan i skyttorp där vi var några stycken och förade. Vid elva tiden fick vi skjuts till tåget och vid tolv intog vi Saluhallen. Blev en bra kväll med ett avslut på max på någon timme innan jag och Ellan tog taxi hem till mig och somnade någon gång vid sex.

I say bring it on

Det blev bio tillslut. Andrea & Jennifer stog för sällskapet och hur bra var inte filmen? Det kan vara det bästa med att gå på bio när man känner efter att den var värd att se. Ville inte åka hem direkt så blev en mini roadtrip med Gräll innan hon var snäll och skjutsa hem mig. Ska slå på ett avsnitt av GG & sen sova.

2013-03-01

Min dag har bestått utav massa Lisa, kebab & filosofi. Ska fortsätta med filosofin och hålla tummarna för att det blir bio ikväll.