hörs imorgon

Igår var jag med Linn och idag har jag umgått med MK & hannah. Ska mot tierp snart så det blir bättre uppdatering imorgon.

2012-10-30

Morgonmys alá Jessica.

Timmar i din famn, sekunder som jag räknar

Varit död det senaste dygnet och ängat min själ åt serier. Kände mig som ett spöke efter att Simon åkte (inte ledsen utan död från lördagens bravader) och inte för en idag runt fyra tog jag mig i kragen och åkte till stan och fikade med massa fina vänner. Sedan följde jag med frugan hem för lite middag och sedan invigde jag deras jacuzzi. Bättre dag. (ja jag ser fet ut på bilden)

Shine bright like a diamond

Igår började kvällen hemma hos Karin där vi fixade middag och umgicks lite innan vi begav oss till Daniella där många andra tjejer också var. Vi förade, lekte lite lekar och hade det allmänt trevligt. Innan vi skulle till Salu tog vi en sväng förbi Garys. Som alla vet så slog vi över till vintertid inatt & dum som jag är chansade jag på att bussen skulle gå en timme senare. Vilket det inte gjorde. Så efter många om och men så fixade världens bästa kusin taxi åt oss som han betalade så runt halv fem imorse hoppade jag, Simon, Matte & Oskar ut ur en taxi i Storvreta. Somnade bredvid Simon någon timme senare.

I just shot a man down

Blir dålig uppdatering idag. Ska möta upp Karre i stan för att sedan bege mig mot henne för att senare ikväll vankas det utgång!

Just skip the worst part

Hur en fredags eftermiddag kan se ut alá Jessica & Ellen. Självfallet spenderade vi ett x antal timmar på årummet i deras otroligt sköna soffor. Kom hem och kollade X-factor med la familia & nu kollar jag serier. Allt är som vanligt alltså.

Pull the trigger

La mina ljusa jeans på hyllan ett tag men nu är det dags att ha dom igen. Ska bege mig mot stan för en fika med världens bästa Ellen. Det var typ en månad sen sist, vilket absolut inte är okej. Hörs sen.

Torsdag

Torsdag eftermiddag: Ett besök på ikea stod på schemat. Där vandrade vi runt i timmar och planerade en lägenhet som inte ens existerar. Men välbehövligt var det. Att komma på helt andra tankar. Slutade med Max mat i SalaB innan jag försvann.
Torsdagkväll: Befann mig hos MK där vi byggde pärlplattor medan dom förkrökade. Runt halv tolv gled dom till Williams medan jag gick till bussen. Hade turen att få busssällskap av Elsa och sedan otruen att inte kunna somna för en halv fyra så det blev ingen skola för mig idag.

Farväl är ej föralltid

Att Karin igår smsade mig vid sex med frågan om vi skulle fika gav mig hopp om ett bättre avslut en alla andra kvällar. Efter tre timmar på årummet utan stopp på våra munnar erbjöd hon även en sovplats bredvid henne vilket jag inte kunde tacka nej till. Det slog mig även på vägen till Stenhagen hur välbehövligt det skulle bli för mig att slippa sova själv.

Hjärtat slår, alldeles för hårt i bröstet

Legat i sängen dom senaste timmarna. Tryck i mig ganska lite glass för att vara mig. Frossat i serier och längtat till morgondagen. Ensamheten är inte min grej. Verkligen inte.

People always talk about

I väntan på att maten skulle bli klar tog jag lite snabba bilder så där så jag hade något att bjuda på. Trots 9 timmars sömn på två dagar tog jag mig till skolan, dock kanske jag ska påpeka att jag sov lite på naturkunskapen. Gäller att passa på. Är i alla fall hemma nu och ska frossa i serier (som vanligt) Idag mår jag bra.

Alldeles för trasig och fördärvad för att räddas

Har ni tänkt på vilken sjuk känsla som uppstår när man är medveten om att man förlorat någon och att den här gången är på riktigt? Jag kan knappt sätta ord på den känslan. Men trots det tog jag mig till skolan idag. Drog en powernap på två timmar sedan vilket inte var det bästa. Håll alla era tummar för att jag ska kunna somna hyffsat tidigt idag i alla fall.

Allting har förändrats men du finns kvar

Förutom att jag kollat serier och frossat i mandariner, clementiner eller vad nu en heter så har jag kollat på innebandy med mina fina vänner. Fick även en tankeställare och det är dags att lämna allt bakom sig och gå vidare. Dom senaste dagarna har visat vilka som är värd smärtan & vilka som inte är det. Känns bra!

Jag kom för att säga hejdå

Jag och Lisa skulle sitta fint på redroom, nyktra & endast iakta Kajsa & Erika som jobbade. Det slutade med att jag köpte en drink, även Lisa gjorde det. Vi sprang till bussen och hamnade i SalaB så vi kunde shota. Efter fem för många tequilashots vinglade vi fint till bussen & Sedan hem.

20 oct, 2012

Pratar med Lisa i telibobon och vi ska ses i stan om någon timme.

En sång från hjärtat

Spenderat dagen till serier. Hunnit med en skönt bad & även övniningskört i en timme. Börjar starkt gilla att slippa vakna upp bakis! Har precis slängt på mig kläder då jag och mamma ska till Allians & kolla innebandy.

Do you wanna play hide and seek?

Igår så gömde jag mig på årummet som vanligt. & gömma är det rätta ordet. Det finns saker som gör att man vill undvika personer, personer som man kan stöta på vart som helst. Därför gömmer jag mig. Kvällen spenderades i Sala B med Jennifer och Sebbe. Tog mig även ner på stan och mös med Johanna innan vi åkte hem.

Blandade känslor

Blandade känslor för allt för tillfället. Vet inte hur jag ska hanskas med allt, med skolan eller något alls. Kaos är nog ett ord som passar in på allt för tillfället.

Can you feel the love?

Snodde en bild av karin från gårdagen då vi spenderade ett x antal timmar på aperitif. Så himla mysigt & jag har även världens bästa tjejer i klassen. Dagen till ära har jag spenderat i skolan & sedan åkte jag till Stockholm som tyvärr blev en flopp.. Nu ska jag kolla greys och sedan sova.

Beger mig mot stan


Det är bara din dag idag

Kort skoldag idag. Vi överaskade Evelina på coachtiden med tårta då hon fyller år idag. Har nyligen badat och ska strax äta middag innan jag åker till stan igen för att sätta mig någonstans med tjejerna i klassen så vi kan fira Evelina lite mer.

Att vara vacker men ändå känna sig så ful

Tog en sovmorgon i morse. Ska in till franskan nu. Seeeyaaa.

You give me the kind of feeling people write novels about

Lite så där såg väl våran trevliga lunch med. Finns ingen så bra människa som matilda att diskutera med, man blir endast klokare. For till skolan och sedan mötte jag upp Jennifer för pluggstuga & fotbollstittande. Har för tillfället ont i halsen efter Sveriges 4-4 mål. Nu: Gossip Girl.

Du får inte förstöra mitt hjärta igen

Känns bra att jag sattit på mig en tröja med hjärtan. Får helt enkelt försöka sprida extra mycket kärlek idag. Nu ska jag ta bussen till MK för vi ska lunchaaaaa.

Tänker inte backa en milimeter

Mötte upp Karin på stan idag och efter att ha lunchat med pinglorna på bilden så satte vi oss på Espresso House där det pratades tatueringar, kaffe osv. Ska spika en lära-mig-dricka-kaffe-kurs med Michaela då hon föreslog kaffe med smak, låter som något för mig! Sedan löpte i alla fall en skoldag förbi och ligger nu utslagen i sängen.

Känn hur vi lättar

Jag vet inte vad jag skulle ha gjort utan Jennifers hjälp igår med min hemtenta eller utan våra groteskt fula chokladbollar eller utan den där kebabtallriken som vi sedan tröck i oss. Det var en bra söndag trots att vi la ner tre timmar på naturkunskap.

Everytime I close my eyes

Blir upphämtad vilken sekund som helst för att spendera dagen/natten borta. Vi hörs imorgon.

Ingen annan förutom du förstörde mig, långsamt

Igår befann jag mig endast på hemmaplan ihopp om att bli frisk vilket jag inte riktigt blivit. Idag startades dagen med två innebandymatcher innan jag och Lisa storhandlade på gränby och åkte hem till henne i Tierp. Vi fixade mat åt 30 personer fast vi endast var 10. Efter det blev det sällskapsspel och filmtittande innan sista tåget tog mig hem.

Varför ligga här själv varje natt när du kan ta på mig som ingen annan kan?

Här ligger jag med 39 graders feber och är less på livet. Frågor på det? Jo föresten. Söker mys kompis till ikväll.

If you love me like I love you


Igår efter skolan bosatte vi oss på Storken för lite religionsplugg inför provet vi hade idag. Sedan mötte jag upp pappa då vi skulle ha kvalitetstid genom att titta på Sirusdams kvalmatch. Tråkigt nog förlorade dom och jag åkte hem som en isbit. Aldrig varit så skönt med ett varmt bad som det var igår.


It's a rainy day

Mina nyttiga vanor fortsätter.

Work hard every day

Dålig sömn och tidig vecka går inte ihop. Så stängde av alarmet i morse och somnade om. Skulle ha pluggat men låg med magkramper hela dagen i sängen/soffan. Tillslut tog jag mitt förnufft till fånga och åkte och gymma i någon timme. Känns skit bra nu efter och det är så skönt att jag äntligt börjar komma igång.

Det gäller att besegra sin rädsla för att känna lycka

Igår somnade jag strax efter elva, så otroligt skönt. Började min morgon med att fixa lite i rummet och sedan lämnade hela min familj mig och josef klev innanför dörrarna. Det kändes riktigt bra att få träffa honom igen. Vi degade mest i soffan och hade bullkalas innan han somnade och sedan fick stressa till bussen. Tänkte slå på en film nu och sedan ska jag plugga. Hörs

We had a god last night

Igår var en bra kväll. Lagom mycket alkohol och bra sällskap. Somnade lycklig någon gång efter halv tre. 

I can't love you more then this

Mötte upp Jennifer i stan idag och efter en övertalning (från hennes sida) så gick vi till min naturkunskaps lektion (ja hon ville vara med på den) Sedan tog vi samma buss hemmåt innan hon hoppade av och lämnade mig. Ska smita ner till Mickis nu. Klackarna i taket!

Höstdepression i sin högsta grad

För att fira kanelbullensdag tryckte jag & Ellen i oss världen största bullar på Årummet. Vi satt där så länge tills vi inte hade något mer att säga men ingen ville gå för ingen ville hem. Jag har gjort det till en vana att gömma mig på fik, speciellt Årummet. Ett nytt hem kan man säga. Verkligheten försvinner för ett tag.

Det tog allt för många år för mig att äntligen bli fri

Trots en jobbig natt lyckades jag kämpa mig till skolan. Var till och med så duktig att jag stannade kvar med några tjejer i klassen och fixade klart idrottstentan. Tillslut var det bara jag, Sara & Karin kvar innan vi gav upp och lämnade skolan. Vandrade lite på stan med Karin innan jag mötte upp Ellen för en fika.

Let's fiji

Hur gömmer man sig bäst från alla deprission och ångest om inte på årummet med bra vänner? Slog mig ner vid fem med Linn och strax innan sju slog sig även Michaela & Carl sig ner med oss. Vi lämnade det strax efter nio och nu ska jag fixa lite innan jag somnar. 

Oktober 2011

Oktober kan man se som min fikamånad. Spenderade mer en häflten av tiden på ett cafe med bättre vänner och goda bakverk. Kan vara därför jag skaffade gymkort kort där på.
Jag drog på mig en öroninflammation.
Jag åkte till Borås i mitten av Oktober för att besöka Josef. Vilket även blev den sista gången jag spenderade tid i Borås. Vi firade honom i efterskott, gick långa promenader och bara umgicks som vi två kan.
Lyckades fynda min fina älskling som bärt näst intill varje dag sen jag köpte den. Det var min 14 jacka i "samlingen" och idag äger jag 20 om jag inte minns fel. Men still, det här är min bästa.
På något sätt lyckades Ellen övertala mig till att ställa upp på en modevisning. Jag kan nog inte beskriva alla känslor jag kände den dagen. Det var det värsta, roligaste men ändå bästa jag varit med om. Så glad att jag kunde ställa upp för min andra halva.
Vi bytte om och helt plötsligt var vi power puff pinglorna (men jonas som inte kom med på bild) Vi befann oss i Bergsbrunna med alla möjliga olika folk. Önskar jag kunde berätta mer, men minns inget.
Avslutade Oktober med att bli lite rödare i håret vilket jag planerar att bli snart igen. Har insett att röd är min färg. Jag funkade som bäst då.

Det fanns ingen bara du

Att jag inkasert ett par jeans som inte är svarta skrämmer mig. Ska börja springa mot bussen snart. Ha en bra dag.