00.07




Vår kväll började på plock då en sen middag var inplanerad. Vilket även blev en avskedskväll för allispallis som ska lämna oss för Aussie. Maten var i alla fall jättegod och sällskapet lika trevligt. Vi fortsatte sedan till terassen där jag bara stanna en kortare stund innan jag tog mig hem. Slökollar lite film och ska försöka somna så tidigt som möjligt så sömnen inte varit på min sida på senaste. 

16.25


Har fortfarande svårt att äta då min aptit är long gone. Har kollat innebandy vilket alltid är balsam för själen. Förhoppningsvis kan jag äta lite så jag kan komma iväg ikväll och umgås med mina fina vänner. Dock får jag nog hoppa det hela med att äta middag osv. Vi hörs.

22.21


Badat, ansiktsmaskat, ätit mat, tagit en tripp till gränby, shoppat skor, ett kortis samtal med MK och nu sängen. Vill helst bara somna nu nu nu men det vill varken kroppen eller knoppen. Min torsdag har i alla fall varit mysig delux, är nöjd.

Gårdagen


Igår låg jag hemma och vila hela förmiddagen med lite serier. Sedan mötte jag upp Emelie och Johanna för lite ärenden innan vi slog oss ner vid gamla skolan och pratade. Efter en promenad i regnet hem blev det lite ph och sedan vid ett gled simon in. Vi kollade tv och han hade tur nog att somna relativt tidigt tillskillnad från mig som somna vid fem. Där av låg vi i sängen hela förmiddagen och lyssnade på musik och letade oss. Nu är han gone och jag ska försöka styra upp mig lite.

Tisdag


Eftersom jag inte mått bra de senaste dagarna så kom MK hit i tisdags för en megamyskväll. Vi köpte chips och dipp och knatade upp hit för först lite middag och sen slog vi på en film och fortsatte sedan med idol och lite ph innan hon försvann. Gosigooooos!

Jag lever


I lördags var jag bjuden på kräftskiva hos matilda. Trots att jag inte äter kräftor var det super mysigt och trevligt! Vid tolv tiden körde jag in några tjejer till stan och droppa dom vid bj innan jag åkte hem och sov. 
Igår uträttade jag lite ärenden innan jag hämtade simon hemma hos honom och skjutsade min syster till Rasbo. Jag & simon intog sängen för en myskväll. Somnade tidigt gjorde vi faktiskt men han passa på att sova 13 timmar vilket inte var så jättefantastiskt.
När han försvann vid fyra knatade jag ner till Johanna. Vi gick till Konsum och köpte lite saker och slog oss sedan ner vid vattnet för att ta igen de senaste två veckorna. Nu är jag hemma och tänker ägna kvällen till en bra bok och sen lite ph. Men först ska jag bada klart!

14.28


Wow tagit mig själv in till stan dagen till ära. Sitter och väntar på ett läkarbesök sen tänkte jag kolla lite i affärer innan jag beger mig hem. Tror jag blir hemma hela kvällen då jag sovit riktigt dåligt inatt. Men vi hörs senare! 

21.43

Lite bilder från dagen. Beskriver det mesta ganska bra. Var hos min psykolog idag så har fått lite mer klarhet om saker och ting. Blev överlycklig att jag hittade "The fault in our stars" och har nu haft gråtfest till den. Ska lägga mig och läsa lite nu innan jag ska sova. 

Nu: myskväll




13.07




Igår för att muntra upp mig så tog mina pinglor med mig på bio. Efteråt var vi båda överens om att det var ingen bra film så rekommenderar inte sex tape tyvärr, den var liksom inte alls rolig(?) Väl hemma anslöt sig simon lite senare, vi låg vakna och prata ganska länge innan vi båda kunde somna och för tillfället väntar jag på att han ska vakna. 

12.42


Har hamnat i världens livskris. Har gråtit nonstop i 24 timmar, mitt hjärta värkte och har även magkatarr på det. Heja Jessica! Det är i alla fall därför jag har hållit mig undan ett tag. Bara så ni vet.

22.01


Väldigt blandande känslor för den här dagen. Ska slå på en film och hoppas på att jag somnar fort. Ps. Hur fin är inte min ljusstake? Älskar den. 

20.08




Har den lilla söta saken & bästa MK på besök för kvällen. Behövdes lite bästismys!

12.21


- Hannah Widell & Amanda Schulman

21.09

Kvällunderhållning när den är som bäst. Vi har dessutom inte lagt på en. Efter ska jag i alla fall bada och sedan kolla på film. Det behövs lite avkoppling, kanske fixa med en ansiktsmask. Gosigoskväll ensam vad var som behövdes. Känner mig inte lika stressad heller. Vilket är ännu bättre.

18.09


Idag när vi vaknade så försvann simon rätt så snabbt pågrund av jobb. Jag fortsatte här i sängen, jag låg och slö kolla på tvn och rätt som det var så vaknade jag tre timmar senare. Väntar två olika samtal och middag, sedan kommer min kväll fortsätta i samma anda som på dagen, i sängen med bra filmer. Nä roligare än så blir det inte.

Gårdagen 2.0



Började gårdagen med en lunch på Crêperie Lemoni där jag slog till på en Ceasarsallad. Den var otroligt god och stor så mätt blev jag i alla fall.
Efter att ha suttit där någon timme knatade vi vidare till årummet där det blev en liten mysfika innan en stadsrunda och en träff med Lovisa & Pelle uträttades.

Tro inte att vår matturné slutade där. Med sällskap av Emelie, Lovisa & Pelle köpte vi kinamat och en box vin och slog oss ner på deras balkong där vi blev kvar resten av kvällen. Efter en lång väntan på tåget med Ellen och Simon så fick jag och simon äntligen somna runt halv tre här hemma. Utan att överdriva så var den här dagen topp tre 2014, om ni förstår vad jag menar! 

15.23

Idag är jag så där typisk kärlekstorskig. Jag har lyssnat på P3 där Jimmie Åkesson gästade för jag har fått något litet intresse av politik. Pretty little liars fick mig att fastna ytterligare ett tag vid datorn som även gjorde att jag beställde hem en väska nyss. Bara för att jag förtjänar det. Nu ska jag dyka ner i en bok och sedan träffa MK förhoppningsvis.

#HälsoTripp



Tröttaste inlägget

Igår kväll kom simon hit. Vi låg mestadels i sängen och betade av några filmer. Vi somnade vid ett tiden och var uppe och fixa lunch vid ett. När han begav sig till hemåt tog jag en promenad med Johanna. Är död död död, men någon gång måste min kropp lära sig att det är ok att röra sig. Hitta ingen bra bild, orkade inte bry mig heller. Checkar ut nu mvh trötter.

22.25


Värt att nämna är att min fantastiska klippa fick sin lilla dotter igår. Finns knappt ord för att förklara hur glad jag är för hennes skull och hur lyckligt lottad de lilla krypet är som kommer få världens bästa mamma. Sänder all min kärlek till hela familjen. Lyckan är total!

21.54


Jag har kollat film, läst, kollat film, läst och nu sitter jag och kollar på filmen på femman, har en ansiktsmask i ansiktet och är hyfsat nybadad. En pizza fick stå för middagen och nu lite chips. Jag känner mig inte lika överkörd längre. Men fortsätter ändå i mitt lugna tempo. 

New new new

Min nya kofta är drömmen enligt mig. Billig och snygg. (Små längtar lite till hösten trots allt)

Jag ville aldrig gå hem







Kan inte riktigt förstå att jag var i botaniska igår och såg hur Veronica bara tog över. Det var obeskrivligt. Jag och Ellen stod och kramades efter men ingen av oss förstod någonting. Det var så bra. Hon är alltid bra live. Finner inte mycket mer ord än så. 

12.10

Ikväll smäller det. Maggio för fjärde gången med Ellen.

23.11



I den här andan har min kväll varit. Jag har Världens bästa vänner. Viktigt att veta att även lolli & Ellan har sällskapat!

13.04


Igår vad jag hos Andrea för att fira Aminisen i efterskott. Vi satt på hennes balkong hela kvällen och hann bland annat äta tårta. På grund av helt slut åkte jag hem relativt tidigt och somna i princip direkt, det blev nästan 13 timmar när jag vaknade ordentligt vid tolv. Nu; ta hand om mig själv. Puss!

13.14


Den här boken kom min syster hem med igår till mig. Hon är så finfinfiiiiiiin.
Så det är dags att skriva toffel i min panna för efter en ganska ordentlig övertalning åkte jag och hämta simon inatt. Vi somnade inte för än fyra men var ändå uppe i tid. Han försvann ganska fort då jag har en del att fixa idag innan jag ska till Adde ikväll, mer om det sen! 

23.30



Blev en gosigos kväll i Stadsparken med mina fina kompisar. I slut ändan kände vi inte för att åka hem men ändå röra oss vidare så vi slog oss ner på Max och tog en varsin pommes innan vi sa hej till Terese och åkte hem. Sommarkvällar går inte att klaga på!

11.50


Min syster kom och väckte mig vid tio och då hade hon styrt upp värsta frukosten åt oss. Ligger i sängen och läser lite, känner mig oerhört trött i kroppen. Får se om jag orkar ta mig ut i solen lite senare - längtar tyvärr till lite svalare väder så jag får börja sova ordentligt.

21.31




Kan varit det godaste på länge. Nektariner, vattenmelon, annans och vindruvor, wow wow wow, massa hjärtan osv. Skulle kunna leva på frukt, på riktigt.

20.49


Nu på kvällen var jag, pappa & lisa och badade i frötuna. För det första är det sjukt hur skönt det är i vattnet, för det andra så brukar jag inte bada så mycket som jag gör nu för tiden och för det tredje så är det dags att försöka träna lite framöver för blir helt slut av bara några få simtag. Nu kollar jag lite på tv medan min syster förbereder en fruktsallad, yuummiiiii

Så fantastisk glad över att jag har dig




10.07



Lite morgonläsning, vi väntar oss tydligen årets varmaste dag. Jag ser inte fram i mot den men ska försöka vistas ute en liten del i alla fall. 

21.33


Lyckades få med mig mamma och syster till Ikea för att shoppa ner ångest lite. Lyckades! Sedan åkte jag och jobba en snabbis innan simon kom hit. Vi har haft bakishäng tillsammans och för tillfället så ligger jag och kollar på film och han sover. Men så kan det också vara. Cyaaaa

10.56



Igår hade vi pre-inflyttningsfest hos Lovisa & Pelle. Vi började på deras takterrass med vin och massa snack innan vi satte oss på deras balkong och fortsatte i samma anda. Sedan hamnade jag på bj en snabbis där jag dansade av mig innan jag tog mig hemåt och deckade dirr. 

20.03



Jag är kär i denna klänning. Men den är för kort. Så går på helspänn när jag använder den. Men det jag skulle säga var att ikväll ska jag dricka vin med mina kära vänner hjärtahjärta. 

19.30



Här är rehab i dess renaste form har skett ute i vattis denna vecka. Har varit där i princip varje dag denna vecka. Idag blev det pannkakslunch med mina två bakis vänner. Det var otroligt gosigt, älskar sånt här, älskar spontant och älskar mina fantastiska vänner.

13.20




Har hunnit med banken, köpt nya skor, en tidning, ätit glass, lagat lunch och juste bokade precis biljetter till Maggios konsert åt mig och Ellen! Hon intar ju Uppsala nästa fredag och ger det som en present till henne för hon är en fantastisk vän och en Veronica konsert utan Ellen är ingen bra konsert. Denna fredag har börjat alldeles för bra. Hoppas den fortsätter så!