23.03




Idag har jag befunnit mig på syssan, plock, örkälla, Magnussons och en kortis på terassen. Elins födelsedag (& bästa mks) har firats med diverse aktiviteter med alkohol inblandat i alla. Sitter nu på tåget hem efter en super kväll, svar ja även denna var mysig men nu längtar jag till sängen. Kommer somna på två sekunder!

19.21


Var och träffa den här pinglan tidigare idag för en fika på mitt älskade årummet, denna kärlek jag har för det cafét är onormal. Men efter som det var första gången på sex månader jag var där så känns det bra! Vi hade i alla fall en väldigt mysig stund och det är inte ofta bara vi två umgås längre. Mitt liv är så gosigt och mysigt, har ni tänkt på det? Jag älskar det!

Nytt nytt nytt

Lite nytt i garderoben. En klänning och två tröjor. Väntar förövrigt på att en jacka ska komma hem och två par shorts. Men nu är det köpstopp tror jag. Alltså det funkar inte att köpa så här mycket och speciellt när folk runt om påpekar det. Dags att lugna sig. Men får se, behöver lite till ;-) Ps. Tröjan är inte röd utan korall!

De finaste någon kan få

Så nu har jag fått fira två av mina favoriter den här helgen och jag känner mig helnöjd. Vi var i Bålsta vid två tiden och då bjöds det på alla sorters kakor man kan tänka sig. Jag älskar min släkt, dels och mest för att vi alla har exakt samma humor så det blir massa skratt hela tiden. Har checkat ut för dagen/kväll och tänker bara kolla film, serier och kanske lite fotboll.

Gårdagen 2.0

Wow vad glad jag såg ut på alla bilder, vilket jag verkligen var igår. Jag och Hanni tog oss till MK runt åtta tiden. Det var otroligt mysigt att få träffa både gamla och nya ansikten. Höll mig nykter och körde bil då jag inte känt mig hundra de senaste dagarna. Men det var lika trevligt för det. Var hemma till tolv men kunde inte somna för en två. Men grattis älskade bästo i förskott och tack för igår, jag hade det suuuuuper trevligt!

12.50



Berättar mer om gårdagen när jag kommer hem. Nu mot Bålsta för att fira min klippa även känd som min kusin Sandra! 

21.37


Känner mig overkligt trött. Vet inte om det är pollen allergin som spökar delux nu när den slog till ordentligt inatt. Eller så är det för att jag hade en dålig natt. Försöker i alla fall samla energi så jag kan ta mig till MK imorgon och fira henne. Tror det blir bra i slutändan i alla fall. Nu: Lite mackor och 1D dokumentären! 

20.43



Åkte in till stan för att fika med en del av tjejerna. Var super mysigt och när alla hade försvunnit kände sig inte jag & linn klara så vi knallade till hennes jobb och åt världens godaste mat. Man blir aldrig besviken här! Vi sitter kvar för tillfället och väntar på att mamma ska komma och hämta mig. Mer än så blir det inte.

-

Och det är ganska ofta jag önskar att jag kunde stänga av mina känslor precis när jag vill.

Lyckorus




Igår vid tre tiden fick Johanna mig att åka in till stan med buss(!!!) vi skulle uträtta ärenden men saker kom ivägen så vi satte oss på Andrea's jobb, blev en spontan middag innan Ellis kom och vi gick till Magnussons för ett glas vin! Sedan anslöt sig även Andrea och Michaela och vi intog terassen. Där blev det en drink som inte blev god innan vi tog bussen hem strax efter elva. Hade en sån himla bra dag med ett sånt otroligt bra sällskap. Är så lycklig just nu!

22.39

Blev en slappar kväll. Jag behövde det. Big time. Har bara kollat serier. Lyckades också klicka hem två tröjor från Nelly precis. Men kände att lite måste jag få belöna mig nu när jag haft en helg med bara massa roligheter och utmaningar. Jag är som sagt glad nu. Jag mår bra. Jag är absolut påväg tillbaka. Jag börjar få ordning på det mesta och jag vet hur jag ska hantera saker och ting bättre. Fem månader i princip ensam har varit det nyttigaste hitills i mitt liv. Och det är bara sanningen.

Allt är för bra nu

Har försökt organisera upp mitt rum lite idag. Efter fem månader av kaos är det ganska skönt att få ordning på allt. Man skulle även kunna tro att mitt rum bara är en stor garderob då på skrivbordet står det ett x antal par skor, bakom dörren hänger ett x antal längre koftor och så har jag även min jackhängare. Men jag trivs så för tillfället och då är det bra. Allt är bra.

12.27

Igår kväll efter jag varit hos Ellen åkte jag till mannen ovan. Vi kollade först klart fotbollsmatchen som visades på tv;n innan vi pendlade mellan soffan ute på hans altan och den i varsdagsrummet. Vi pratade igenom det sex månader vi har varit ifrån varandra och om så mycket mer. Vid halv två var jag tvungen att kasta in handduken och åka hem. Men hade en riktig gosigos kväll! 

21.42


Åkte och träffade Ellis på eftermiddagen. Vi satt i deras super sköna soffor i nya lägenheten och bara pratade. Har saknat våra långa pratstunder som vi hade hela tiden innan jag blev sjuk. Nu blir det ändring på det! 

En ny dag


Lyckades somna tillslut igår. Sen lyckades jag vakna en timme senare så min kropp antog att jag bara hade tagit en powernap. Så tre timmar senare vid halv sex lyckades jag somna igen. Tur nog hade jag lite sällskap under de småtimmarna. Känner mig lite små trött idag så tar en mysdag i all ära. Kanske ska samla kraft att städa mitt rum, det behövs kan jag säga, men vet inte om orken eller lusten finns där förtillfället. Vi får se.

22.37

Och detta serverades till middag made by duktiga Felli & Matilda. Bjöd in mig själv lite då jag kände att lite energi behövdes göras av med. Enda grejen var att jag blev kvar där lite längre än planerat vilket var super mysigt. Vi satt och prata en massa och sedan körde jag dom vidare innan jag åkte hem. Sitter och kollar film för tillfället och ska strax gå och lägga mig. Värd midsommar enligt mig (som vanligt fall hatar dessa högtider).

19.58


Lite bättre bilder på koftan! Är hos Felli med matilda och myser. Vi ska äta strax!

Torsdagkväll

Jag är trött. Jag har badat och jag har kollat serier. Jag tänker kolla serier hela kvällen. Strejkar även från midsommar imorgon, precis som jag gjorde med valborg. Helt rätt enligt mig. Kanske blir så att jag åker till min kärleksfamilj som är samlad. Plus att kramas med Felli skulle inte vara helt fel. Men får se om jag lyckas återhämta mig i huvudtaget. Skulle kunna tro att jag sprungit ett maraton, men det är inte sanningen. blinkblink.

Well hello there

Min kamera samarbeta inte sååå min kofta ser egentligen inte ut alls så där när det gäller färgen & den gör sig inte alls rättvis på bild i huvudtaget. Men är super nöjd. Den är enkel, tunn och bara så perfekt. Den kan liva upp en tråkigare outfit samt ha den över bikinin på stranden. SUPERNÖJD!

14.41



Jag och min syster fick något ryck och åkte in till stan. Det innebar att jag åkte tåg för första gången på tre månader och entrade stan första gången helt på riktigt på fem månader. Och det gick så jävla bra!! Är sjukt glad men väldigt trött. Får se om jag orkar en myskväll med tjejerna sen. Först hem och äta något. 

16.37

Har hittat mitt absoluta favoritsälle här hemma. Sitter här ganska ofta och slog mig ner här efter att jag hade badat. Har kikat lite OITNB och jag gillar det faktiskt. Ska även få min favvomat till middag så orkar inte klaga. Orkar inte klaga på hur trött jag är eller något liknande. Jag tänker bara vara nöjd nu. Nu: mat & sedan mot el psykolog.

12.37

Vaknade vi tio och strax efter halv elva kände jag energin flöda så tröck i mig lite frukost och gav mig ut på en pw. Eller ska nog kalla det promenader då jag inte kan gå i samma tempo som förut. Har i alla fall hittat en runda som passar mig som tar ca 30 minuter och är lite mer än 3,5 km, passar som handen i handsken. Har inget planerat för än vid sex då jag ska till psykologen, så vi får se vad denna dag har att erbjuda.

19.11


Är ganska så trött idag svar jaaaa. I morse kom Lisa & Elli förbi och vi slog oss ner på en parkbänk där vi satt och prata någon timme. Helt sjukt att jag bara träffat elli en gång sen studenten och det känns ändå som att jag träffat henne tusen gånger mer. Resterande planer lades ner pga ingen bil så har legat i soffan och bara andats. Skönt det med. Tänkte fortsätta i samma anda. Simma lugnt.

20.45


Gick och köpte glass med hanni. Hon lyckades även lura med mig på en 1 timmes promenad. Jag är nu helt död. Ligger i skrivande stund i badet för att återhämta mig, ska slänga ihop något kvällskäk och sedan kolla något avsnitt av en ny serie jag tänkte ge en chans! 

17.39


Har inte fått mycket gjort idag. Har läst och ska ta en promenad om någon timme. Det är det. Planer inför morgondagen har smidits så hoppas verkligen att mitt mående inte sviker. Avgår i så fall. Nää nu lite fotboll innan jag ska bege mig ut! 

15.31




Var tvungen att visa lite mer hjärtahjärta

Some new shit

Woop woop. Behövde en ny bikini så spontanköpte denna på gränby idag. Jag gillar färgen och att jag kommer synas i den. Även fast jag inte vill det, stelt. Men jag är nöjd i alla fall! Ni kan ju inte säga att den inte är fin i alla fall, till och med hon i kassan tyckte jag gjorde ett bra köp. Blinkbliiiink.

Kissekatterna

Att dessa har blivit så stora och snart lämnar boet gör ju att man får lite ont i hjärtat. Men fick i alla fall säga hejdå till dom små gala minisarna! Och kolla ögonen, skulle kunna berås på Johanna.

19.59

Vilken mysdag! Jag hämtade johanna vid tolv och vi åkte till gränby för att shoppa lite, köpte lite fika till vår planerade picknick. Innan vi bestämde oss för vart vi skulle ha vår lilla picknick så hälsade vi på djuren på 4H-gården. Eller ja, johanna hälsa på dom och jag stod en bit bort (hähä). Sedan tog vi oss till Storvadd(?) där vi hade vår picknick och när vi kände oss färdiga åkte vi till Ärentuna för att mysa med katterna och ha lite saftkalas. Riktig gosigosdaaaag!

22.59




Voilá! Vid tre tiden åkte jag till hanni där det blev mystid med henne och allis och efter ett tag joinade även emelie. Vid sjutiden åkte vi och åt kebab (mitt förslag gick igenom!!) och sedan fortsatte resan hem till mig. Vi satt och prata en del och sedan skjutsade jag allis till tåget, strax efter det körde jag även hem mina fina vänner. Mucho grande bra dag! 

22.40


Bara som en liten påminnelse till mig själv att det fakriskt går framåt, att jag klarar mig utan det och framför allt sparar pengar på det. Trots att jag har rökt någon cigg hit & dit så är jag fortfarande fast besluten för att inte börja igen!

Snapshots från gårdagen


Me & Epic gånger två

Sis efter utspringet / Min första alkoholhaltiga dryck på exakta fem månader
Påväg till Skaris i el partybil / Utfyllnadsbild, Johannas cider

Världens bästa har tagit studenten

Så var dagen D över för min syster. Och lite så här såg det ut på Skaris tidigare idag. Hade med mig bästa Johanna ifall något skulle hända men allting gick superbra. Vi hade sedan en mottagning här hemma med ca jättemånga. Bjöds på god mat och gott sällskap så att säga. En bra dag med andra ord. Och är så stolt storasyster för tillfället så jag nästan spricker! (Är väl inte det fagraste bilderna jag har sett på mig själv, men är som sagt min systers dag)

21.19


Junior tar studenten imorgon så det händer en hel del här hemma för tillfället. Själv är jag nervös för har inte varit bland så mycket folk på månader. Men Johanna ska med och agera barnvakt. Det blir bra. Ligger för tillfället och kollar en dokumentär med David Beckham som är i Brasillien, mitt dokumentärshjärta är väldigt nöjd för tillfället kan jag meddela!

22.35

Spenderat senaste timmarna hos Jenny som har fixat med min ombre till något ljusare. Som vanligt när jag lämnar mitt hår i hennes händer så blir det skiiiitbra. Dock ingen bra bild. Men det är så jag ska rocka nu ett tag framöver innan det slår slint i huuvdet och jag vill göra något nytt. Men som vanligt när jag gör något med mitt hår så blir det en nystart och det är precis vad jag behöver. En bra jävla ny start!

Du är trots allt ganska så bra


(För det mesta i alla fall)
Har varvat bokläsning med dokumentärer idag. Känns ganska så bra. Vet inte om det är min pollenmedicin eller bara självaste pollen som slår ut mig totalt. Och den frågan kommer fortsätta obesvarad. Var iväg och solade med min syster och nu ska jag fortsätta kolla dokumentär innan jag kommer slockna.

21.30



Kvällens middag. Wow. Mums. Kan ju säga som så att det inte riktigt går att klaga när sådant serveras! Johanna tittade in utan någon förvarning som slutade med att hon åt här och sedan körde jag henne till stan. Är så fruktansvärt trött och vet inte varför. Känns som att jag inte sovit på dagar. Blir några lugna dagar framöver! 

17.35



Min mamma kom hem med en liten present nyss & jag är supernöjd. Var och leta efter den här för någon vecka sen och nu är den finally min. Känner mig förövrigt ovanligt lycklig idag, det är en fin känsla.

23.36


Kvällen till ära blev det parkhäng i Luthagen med mina bästa. Vi satt där någon timme och gjorde det vi är bäst på, prata prata prata. Samtidigt som dom halsa vin ut flaskorna fick jag nöja mig med en cola, allt i vanlig ordning alltså. Sedan begav vi oss hem till mickis där vi åt pizza, skrattade ovanligt mycket och fortsatte myset innan jag tog mig hem. Goskväll delux! 

Återblick

Idag är ett det ett år sen vi 94:or fick chans att skapa det livet vi vill leva, de personer vi vill vara och de personer vi vill vara runt om. Det var en chans jag inte tog i akt. Jag fortsatte som ingenting, utsatte mig för ångestsituationer jag borde undvikt. Jag tog inte hand om mig själv och därför tackar jag för dom här månaderna. För att jag får en andra chans. För att jag kan göra allt så mycket bättre nu.

Mvh kändistorsken

Som den torsk jag är när det kommer till självbiografier och dokumentärer om de sk. kändisar så är jag inte ens förvånad att jag nu för tillfället sitter och sträck ser mini serien om Lindsay Lohan. Den är faktiskt bra och intressant. Ingen person jag följt förut och har inte heller varit den som tok söker om alla info man kan få om dessa personer. Jag gillar att se de från deras sida om man kan säga så? Nu ska jag fortsätta kolla. tjingtjing

Uppdatering 4.0

Har försökt glömma mitt röksug och det tomma hålet med film och choklad. Inte ens en timmes promenad med hanni hjälpte. Men gillade att det regnade. Är slut i kropp och knopp. Så inget går riktigt i min väg för tillfället. Dock orkar jag inte klaga överdrivet mycket. Nu: en till film och lite mer choklad! 

23.28

(Inte så jättebra bildkvalle men vad gör det)
Åkte hem till Michaela efter middagen där jag möttes utav mina fantastiska vänner. Vi satt i timmar och bara prata, precis som vanligt men så otroligt skönt. Mickis slängde även ihop en hallon smulpaj som var så god såååå. Vid halv elva tiden började jag känna mig alldeles för trött så skjutsade hem Emelie innan jag tog mig hem. Ska försöka sova snaaaaart, natti!

15.58

Igår kväll så hörde sig donnan bredvid mig på bilderna av sig. For ner till henne och fick spendera sista halvtimme av hennes födelsedag plus några timmar till. Vi satt i hennes soffa och prata bara om livet. Min äldsta finaste vän. Det är sjukt att hon är en av de första som träffade mig strax efter min födsel och vi håller ihop än idag. Det är väl sånt man kan kalla för livets finaste sidor.