Mvh bokmalen


"Det som berättas i den här historien har hänt. Jag var en av dem som överlevde. Det här är min och mina vänners historia."
Eftersom jag inte sett serien Torka aldrig tårar utan handskar så slog jag till på dom två första böckerna idag. Älskar att läsa innan jag får se för då kan man skapa sin egna uppfattning. Så nu har jag en lite sysselsättning framöver!

Älskade ni

Detta är en sån liten bråkdel till varför jag älskar dessa människor. Det finns inte mycket som gör mig gladare än att vi alla fortfarande håller ihop. Våran fina lilla grupp, lilla familjen hjärtahjärta. Klyschigt men hade de inte varit för er vet jag inte vad jag hade gjort, tack för att nu alltid stöttar mig/varandra. Sänder en massa kärlek till er kvällen till ära, för de är ni så jävla värda. (Emmh omedvetet rim)

Gårdagen


Igår åkte jag med hanni till gränby för lite shopping (för hennes del) själv gjorde man den riktiga Syssan debuten vilket var på tiden. Sedan åkte vi hem till hanni och åt middag innan vi åkte till MK.
Strax efter åtta möttes alla vi upp på lingon för mys. Fick krama om Felli för första gången på 4 månader och det var inte långt ifrån tårar. Efter några timmar så skulle de bege sig vidare så jag tog mig hemåt. SÅN JÄVLA BRA DAG HJÄRTA HJÄRTA!

13.45


Hade ett rejält break down inatt men är på bana nu. Sitter i bilen för att åka och hämta min syster då vi ska uträtta en del ärenden och sedan ska jag till min psykolog. Ganska så där passande måste jag faktiskt säga! Vi höra kanske senare.

Kärlek kan köpas, till en viss nivå

Det här mina vänner är vad jag kommer bo i i sommar, dessa shorts, wow vad dom inte är min stil men wow vad kär jag är. Kärlek kan köpas, till en viss nivå. Faktiskt. Linnet & koftan är för övrigt också nytt. Allt nytt på samma bild. Vet dock inte om bilderna ger shortsen någon rättvisa. Kan säga som så, det var de sista paret så det var ödet enligt mig. 

22.43

Min lunch här om dagen. Gick hela förmiddagen med Hannah och Amanda i mina öron. Fortsatte dagen med ett längre samtal med MK, vilket var lika behövligt som vanligt. Sedan kollade jag hockey och har följt valvakan på SVT. Det är ju trots allt första gången jag har fått vara med och rösta! Viktigaste av allt är att jag har hållit mig hemma hela dagen och kvällen!

En sån där bra lördagskväll

Hur gåre med mina hemmakvällar som jag planerar varje kväll nu för tiden? Inte så bra. Vid halv åtta satte jag mig i bilen och åkte till Luthagen/hem till Emma där även Ellen och Johanna befann sig. Vi satt ute på Emmas balkong och bara prata om livet. Riktig härlig kväll. Vid tio tiden kände jag att det var dags att checka ut så nu är jag hemma och hoppas på att kunna sova trots denna chockvärme. Imorgon blir det hemmakväll oavsett vad! Ps. Hur fina är inte mina vänner? det bara strålar om dom. Så himla mycket kärlek.

Vi tar oss framåt

Igår lyckades jag för första gången på månader att äta utan min familj, hemma hos någon annan. Hemma hos hanni. Vi fixade maten och sedan anslöt sig även Maja så vi satt hela kvällen och lyssna på musik och pratade om massa. Maja rekomenderade även filmen ovan, det är en svenskfilm, väldigt intressant faktiskt! Läs om den! Sedan skjutsade vi ut henne till Rasbo innan jag lämnade av johanna och sedan åkte hem och sov. Otroligt mysig kväll!

12.01



Somnade innan tolv igår vilket inte har skett på evigheter, vaknade utvilad vid tio och lite såhär har jag ägnat min förmiddag. Ute i solen med min syster och ett gammalt spel. Allt för att hålla mig i solen så länge som möjligt. Har tagit en liten paus nu pga av pollen men ska försöka mig ut snart igen! 
 

21.17


Så här spenderades min kväll. Lite bästiskärlek var precis de jag behövde en dag som denna. Fick massa ny energi! Ska äta något och kolla slutet på hockeyn innan jag ska försöka sova. Naaatttiii! (Ps, emelie vart håller du hus? Saknar dig)

Usch för maj

Wow vad månaden maj är påfrestande för mitt psyke. Wow vad mitt liv var så långt nere förra året vid den här tiden. Och Wow om jag inte hade haft Lisa och Jennifer så vet jag absolut inte vad jag hade gjort. Känner mig allmänt nere, minnen slog till som en våg över mig. WOW vad maj sög förra året, förutom den 27 maj. Det var bara lycka över den dagen, vill uppleva den igen. 

17.32



Det här jättefina nagellacket blev inte så jättefint på, eller ah, om man kanske är mer pysslig och villig att lägga ner mer tid så kan man säkert få fram ett mycket bättre resultat men sån är inte jag. Sitter för tillfället och väntar på att Johanna ska kolla sin mobil så vi kan ta en promenad. Meeeen det verkar ta en jävlans tid.

20.19


Så vad har jag underhållit mig med de senaste timmarna? Michaela och dasha har släppt en podd-tv så kikade på det, läste lite och sedan lyssna jag på en podd, fredagspodden. Jag ska strax åka och hämta min syster och måste påpeka att jag mått mycket bättre de senaste dagarna, dansar segerdansen, näej måste skynda lite nu. Tjaaaao!

15.00


Efter att ha legat halv deppig i sängen hela dagen tog jag mig i kragen och satte mig ute. Började även läsa på "Tusen gånger starkare" vilket verkar helt okej lovande. Det blev lite för monligt så har flyttat in och ska passa på att fixa någon lunch, yumiii

22.20

Min ängel. Efter att jag åkt och jobba så drog jag i mig en gudomlig middag och sedan sköljde jag ur inpackningen. Har spenderat hela kvällen i sängen med diverse olika program. Ska ta en macka strax och sedan försöka sova så tidigt som möjligt, blir inte mycket mer än så.

Söndageftermiddag

Inpackning plus ansiktsmask plus melllliiizzz. Så ser min eftermiddag ut och min kväll kommer fortsätta i denna återhämtnings anda. Känner mig väldigt trött från igår vilket kanske inte är det konstigaste heller. Sen ikväll måste jag jobba också, tjingtjing!

Gårdagen

(Bild tagen från Johanniiii) 
Efter middagen igår så kastade jag mig in i bilen och hämtade upp Lisa nere vid tåget och skjutsade henne till stan innan jag for till Stabby för att fortsätta umgås med dagens sällskap, även Linn och Ellis va med. Vi åkte ner på stan efter ett tag och intog Lingon. Jag och Linn slog oss även ner på bryggan med Ellen och hennes kompisar innan vi körde en raggarrunda och jag släppte av Linn hemma. Observera, Jag klarade en hel dag hem ifrån i princip. Så otroligt skönt!
 

17.28

Igår kväll tittade Lisa förbi vilket var oerhört behövligt. Likaså var min eftermiddag idag. Åkte ner till Johanna där även Mickis var och sedan kom Victoria. Vi satt och snackade och myste i några timmar. Det är första gången jag lyckades ta mig iväg så tidigt på flera månader. Försöker återhämta mig lite nu och få mer energi så får vi se om vad jag gör ikväll.

14.42

Blev lite överraskad av mamma för någon dag sen då hon kom hem med det ovan. Älskar färgen på linnet! Idag har jag haft ett jääääättebra möte med min psykolog vilket känns bättre än bra och ikväll tänker jag ansiktsmaska och bara andas. Tro det eller ej men det var ett tag sen.

Uppdatering 3.0

Att jag lyckades vara vaken i 27 timmar i sträck och endast få i mig ett nudelpaket och risifrutti under dessa timmar var inte det bästa som kunde hända mig. Känner mig helt mosig i både kropp och själ så därför har jag haft en liten time out, den kanske fortsätter, få se hur jag mår imorgon. Annars känner jag mig helt okej, tom på kärlek bara. Eller det är nog närhet jag längtar efter. Närhet av alla dess slag. MEN JAG KÄMPAR PÅ! 

Massa massa kärlek bara

Har haft en crapy day, på riktigt. Känt mig så jävla nere osv. Vände ganska direkt när Felli ringde från ingenstans och sedan fortsatte det i rätt riktning (där av alla dessa bilder). Kollade på Eurovision Song Contest med mamma och nu pratar jag med MK i telefonen. Kommer alltså få somna med ett leende på läpparna. Vi hörs imorgon i hopp om en bättre dag.

12.21

Att jag efter let's dance finalen tog jag mig samman och efter många om och men lyckades jag ta mig till stan. Traskade till Terassen där jag möttes av bästa Ellis och sedan av världens bästaste vänner. Fick kramas med (nästan) födelsedagsbarnet och allt gick så himla bra. Plockade med mig Emelie hem och vi svängde förbi Mcd innan vi åkte hem. Woooooow livslusten är tillbaka!

22.42


Blev en kvällsprommis med Emelie. Vi skulle bara ses och säga hej typ men blev tre varv runt kvarteret som drygade ut sig på lite mer än en timme. Med tanke på att vi inte setts på ett bra tag så vare det som behövdes helt klart! Ska slänga i mig någon macka och sedan försöka sova tidigt i hopp om att må mycket bättre imorgon.

15.58


Idag är en minde bra dag, fysiskt! Därför har jag spenderat den i soffan och ska fortsätta med det. Vi hörs!

21.05

Ligger och kollar på Safe haven för tillfället. Det är väl det största jag åstadkommit idag. Lite en sån dag bara. Har även läst lite och fått ätit mammas helt gudomliga lasange. Jag tänker inte klaga över den här dagen heller. För det har faktiskt varit väldigt bra och sen är det skönt att skita i det mesta under kortare stunder.

16.24


Jag ska sluta citera eller lägga upp urklipp från Michaelas bok. Någon dag. Fast helst vill jag bara lägga upp hela boken. Den fascinerar mig, hon fascinerar mig. Men jag ska sluta, det lovar jag. Tills dess ska jag fortsätta läsa den flera gånger om. Idag är det återigen en bra dag. Nästan för bra för att vara sant. Och det ska jag fortsätta njuta av. Tjing tjing!

22.49

Idag säger jag ett stort JA till livet. Bara för att de har visat mig dom senaste dagarna att det går att må bra trots motgångar. Den känslan eller nej dom känslorna jag fått känna de senaste dagarna är så obeskrivliga och nästan för starka för vet själv inte hur jag ska hantera allt detta? Men iallafall ett stort JA till livet. Ps. Har ni tänkt på att jag delar med mig utav bara massa känslor hela tiden? Det är för att hela jag är en känslovåg typ. Och det är roligare att skriva ibland än att visa bilder på mig själv.

Kärleksgrop hit och dit

Tog mig ur min lilla kärleksgrop och mötte upp Johanna för att umgås lite. Vi tog en minipromenad och sedan satt vi bara och tog igen de senaste dagarna. Min bästii hjärtahjärta. Ska hoppa ner i min grop igen. För trivdes där. Det innebär några poddavsnitt och kanske lite läsning innan jag måste få min skönhetssömn. Men vem trodde att man kunde vara i en kärleks svacka och må awesome? Inte jag iallafall. Men det gör jag!

16.54

Imorse vaknade jag och satte på en podd med M&D direkt. Kollade lite tv. Läste ur Michaelas bok. Fixade lunch. Fortsatte läsa lite. Satte på en ny podd. Tänkte lite. Och nu är jag här. Har hamnat i en kärleksgrop typ. Orkar inte förklara mig. Men vi kallar det för en kärleksgrop. Vad gör jag åt saken? Gömmer mig i andras kärleksgropar. Bara för att det är så mycket lättare så. Jag är inte deppig eller något. Orkar bara inte vara så tankespridd i onödan.

Fredagspodden

Att jag och MK gillar i princip exakt samma saker när det kommer till allt är ingen nyhet. Så det är ju egentligen ingen chock att MK älskar den här podden och att nu älskar jag den likväl. För vi är så lika men ändå så olika på något sätt. Jag sänder iallafall massa kärlek till henne för att hon är så bra, riktigt jävla bra faktiskt! (Sen tipsar jag alla vänliga själar där ute att ge Fredagspodden en chans, det var det inlägget skulle ha handlat om)

17.18

Är världens blekaste och mitt hår är inte ens i närheten av så där rött- Men what to do? Ska alldeles strax äta middag och sedan försöka bege mig på en promenad. Behöver tänka igenom ett och annat. Min dag har inte varit överdrivet intressant. OCH ett nytt GoT avsnitt kom ut idag så segerdansar lite.

Uppdatering 2.0

Idag är jag oerhört glad pågrund av alla mina vänner fast dom inte gjort något speciellt just idag, jag har beställt hem tre böcker som kommer i slutet av veckan som gör att jag spricker av lycka, har hittat den bästa podden efter michaela och dashas tack vare MK, världens största känslovåg slog till mig efter att jag fått ett sms och vet inte om denna känslovåg är bra eller dålig, men jag är lycklig och för mig räcker det med att bara vara det idag (om det inte vill hålla i sig).

20.24

Mår bara illa av att se bilden igen men min första kebab på typ lite över fyra månader var värd att dokumenteras. Har varit och jobbat idag och lyssnat på poddar. Poddar är lite som serier, så sjukt underhållande och berondeframkallande. Tog mig även ett långt bad och nu ligger jag här, med en ny podd i örat och så tänker jag fortsätta med min kväll. Bara massa lugn för min allt för stressad kropp.

15.48

Woop woop. Ligger i sängen för tillfället och kollar film. Ska fira att min hår bara växer och växer med en chokladmuffins. Roligare än så lär det inte bli. Hoppas på att min dipp går över snart så jag orkar göra något. 

Michaela Forni


Har gjort det till en vana att läsa några texter av Michaela varje morgon. Hennes bok är inget man ska stressa igenom, bara njuta av. Precis som hon beskriver kärleken, att man ska njuta av varenda sekund. Vilket jag helt ärligt inte har gjort, men jag ska, i framtiden. Hoppas jag iallafall.

13.40

Hiho kämpar på här hemma jag. Min magkatarr vill inte riktigt ge sig men snart så! Mår så otroligt bra uppe ihuvudet då jag inte har haft några dåliga tankar på några dagar. Vill så gärna bli tillräckligt bra så jag får åka och kramas med alla mina vänner. Men tills vidare får jag nöja mig med att underhålla mig med serier. Började morgonen med The vampire diaries och fortsätts nu med Akward och sen ska jag se det senaste avsnittet av The originals. Intressant va? Mvh, den största serienörden ni någonsin stött på.