ÄR MED JOHANNA


Tja är snygg och har färgat håret hos jenny tidigare idag. Undertiden slängde Johanna ihop en kladdkaka och sen fick jag med henne som sällskap hem. Vi halvsover i sängen och väntar på att jenny ska hämta Johanna efter hon kollat på pa3. Mitt hår är rödare i ljusare miljö. Imorgon åker jag till London. Hejdå

party like rock stars


Hela världen är så underbar


Say goodbye, not for the last time

Blev inte riktigt en lugn kväll ute i skogen. Planerna ändrades och vi hamnade i Stenhagen hos Karin där det förtärdes alkohol till en bra mängd för vissa och för andra inte. Vi åkte in till McD och käkade och sen åkte vi hem. Hade kameran med denna gång så lovar bilder senare. Nu ska jag upp och käka frukost.

Påminnelse to my self

  • Skriva pm (Romeo & Juliet)
  • Kompletera Historia uppgift.
  • Intervjua Michaela och Simon, göra klart hälsoprojektet.
  • Plugga matte (prov efter lovet)

Inatt drömmer jag om dig igen.

Ska nu med min vapendragare Johanna åka ut i skogen och mysa med bra människor. Jag har blivit lugn, trots min ångest. Jag super inte bort den, jag äter istället. Guldstjärna och tio kilo plus till Jessica. Kommer alldeles strax börja rulla framåt. Så undra inte så mycket när ni ser en stor köttbulle på stan rulla förbi. Its only me.

Bara kärlek kan krossa ditt hjärta

Jag har suttit i en innebandyhall i rekordtimmar för denna säsong. JSM spelades och jag satt där med min suportergrupp och hejade. Blev ett litet glädjerus när dom gick vidare. Är hemma nu och tänkte bada och äta och sedan får vi se vart kvällen tar mig. Kan bli spännande.

This is what I'm made of

Flydde ut på landet till min kära kusin över kvällen. Har tryckt i mig en hel barn pizza (första gången på år och dagar!!!!!!!!) Vilket jag kommer gråta över imorgon. Därför har jag nästan bestämt mig för en löptur imorgon. Skulle vara uppfriskande. Ska nu natta då min kropp inte gillar mig längre. Tack för den dissen.


And i told you to be patience

& Efter massa veckor i skolan slipper jag den nu i en vecka. På måndag lämnar jag Sverige. Lyckan rinner i mig. För jag tror inte många förstår hur less jag är på att gå dit varje dag.

You don't deserve my tears

Har haft en mysig morgon som har spenderats på andra håll. Sitter nu på bussen på väg till skolan och en skoldag till fyra väntas. Det blir nog bra!

Somtime you gonna have to lose, loser!

Att jag ens gick med på att starta en ny Wordfued match när jag inte spelat på månader. Hade ledningen. Ser ut som att jag förlorar. Som vanligt.

Med ena foten utanför

Tog en sovmorgon och hoppa idrotten vilket resulterade i bra val då det inte var någon. Ska springa till bussen snart då det vankas skola till halv fem!

Det gör för ont utan dig

Jag har mått bättre till kvällskvisten. Gömde mig i allians med massa leenden och bra kompisar. Ska äta en bulle till och sen sova.

I'll never be afraid again

Dagens syselsättning och med det säger jag aldrig igen! Det har tagit mig 3 och en halv timme att baka dessa godingar men det var inte värt det. Behövde få tankarna på annat och det hjälpte helt klart men ska aldrig mer göra det ensam. Så långtråkigt. Ska fixa mig och om en timme ska jag in på uv samtal och sen kommer jag bo i allians från och med klockan sex.

~


Now I need your help

Vill ni se något mer här på bloggen, bilder, naknare texter, musik? Kom med förslag. Jag har alltid sagt att jag skriver endast för mig och för att jag vill komma ihåg men det känns som att något saknas. Kommentera anonymt om ni vill kommer inte publicera kommentarerna. Ge mig något att jobba med!

~

Min jacka. Min mysiga, stora jacka.

Mysiga höstkvällar som dessa


Cause I’m the king of my own life

Avverka massa timmar på årummet, lite som en vana. Kan bara inte förstå att vi aldrig slutar prata. Efter det så åt vi middag hos Linn och sen hamna jag i Allians med pappsen. Riktig mysigt tisdag!

Tears don't mean you're losing


Om du lämnade mig

Fick ett sånt otroligt sug efter att få lämna Uppsala igen. Fyller ut bloggen med lite färgglada bilder från Borås. Känner hur lyckan rinner igenom mig när jag vet att om en vecka är det läggdags i London. Längtar så fruktansvärt mycket. Det blir bra det där.

The best thing I never had


You learned me how to play with the fire

Från groteska bilder till fina bilder, jag är så glad att jag har er mina underbara älskade vänner!

New in

Köpte en jacka igår. Min 14:onde jacka. Ni hör ju hur dåligt detta låter och dessutom så hitta jag denna på killavdelningen. Men jag blev kär direkt och har inte köpt en ny på hur länge som helst. Jag fick den för 150 kronor. Kap med andra ord.

Shes got it all

Detta är bilderna från Michaelas kamera. Kan med skamsen röst erkänna att jag minns inte en ända gång när jag varit med på bild och dessutom varit med på att någon ska ta kort på mig. Därför måste jag prata med en del och reda ut vissa saker. Fika hjälpte en del, tack och lov. Nu ska jag äta middag!

I will never ever let go

Ska in till stan och fika med mina fina vänner. Vanlig söndagsfika så att säga. Förövrigt ser jag mig själv som fikakungen sorgligt nog. Men det blir mysigt.

Dont try to be someone else

Delar med mig utav min mobilbilder jag tog under kvällen vilket inte är många men det duger. Kvällen igår kan jag inte riktigt beskriva. Jag var bara lycklig hela tiden, jag tillhörde min lilla grupp och för er som undrar, vi var power puff pinglorna. Kvällen i sig gick fort och jag minns knappt att jag var där då tiden gick så fort. Men det var bra. Jag behöver fler såna kväller. Det behöver vi alla!

Dom gånger vi vaknat fast vi aldrig velat

Har inte lämnat familjen Anderssons hus ännu. Trivs här som bakis. Bilderna är från morgonen och våran brak brunch. Det är det enda vi har ätit idag och det enda vi har gjort är att vara riktigt jävla slitna vilket nog skrämde livet ur oss nyss och därför duschar Johanna nu och vi ska börja förbereda lite mat snart. Senare tar vi vårt pack ut till Björklinge för lite innebandy lir. Tänk att jag alltid kollar trots att jag inte kan kolla innebandy när jag är bakis. Tror det vankas mys kväll med Emelie och Johanna sen. Så där riktigt jäkla bra helt enkelt!

People are strange

Lite för bra kväll igår. Märks på huvudet idag kan man säga. Somnade hos Johanna vid halv fyra och sov på den luddiga kudden fast jag inte behövde. En brakfrukost har ägt rum och nu mår jag bra. Så ni vet. Not.

you're mine in a prison



Mode visning, maskerad.


Someday you will understand

Godnatt mina fina vänner! Hoppas inte på någon uppdatering imorgon. Det vankas mode visning och sedan maskerad.
P.S Grattis fina Emmelie på födelsedagen. Bara din dag idag!

Ett spöke som vilar fint på din kudde

Jag är rädd. Min kropp skriker av smärta och trötthet så fort jag sätter foten utanför skolan. Det påminner mig om den personen jag inte vill ska existera. Det känns som att jag är på väg tillbaka. Till det staiumet då min dåvarande pojkvän fick stå ut med någon som knappt orka göra något annat än att bara ligga i sängen och blunda eller till mina närmsta vänner som kunde ha turen att få se mig i 20 minuter innan jag somna av hopplöshet. Då när jag vistades i skolan en dag, om jag hade tur.
Jag är på väg att bli hon jag lova mig själv att aldrig bli igen.

Jag behöver min skyddsängel

Försov mig imorse, fick sluta sex timmar tidigare. Är nu hemma, dödare än någonsin om två timmar ska jag till stan och sen VOX.

Take me back


The winner takes it all

Kul blogg som levererar bilder på ett ljus? Men kolla sista bilden. Mitt ljus står på en fönsterbräda mitt i blixten vände jag på kameran så min säng kom med. Blev för impad över mig själv. Tänkte bara berätta att jag älskar Jensen som ställt in min idottslektion imorgon och att jag nu bosatt mig i min säng för Choklad ätande och Gossip Girl tittande. Ha en fin kväll!

There has got to be a heaven somewhere

Vet inte hur jag ska beskriva mitt tillstånd med ett ord. Utmattad, förkyld men så jävla lycklig. Det fick bli en fin mening istället. Klaga mig igenom två lektioner och trodde jag flyttat till Grönland då jag mådde piss. Vid halv ett fick jag ett sms av min fina vän Linn och vi satte oss på waynes. Johanna kom förbi och Linn försvann men sedan kom tillbaka igen. Har haft en långfika jag verkligen behövde. Åh vad bra allt är!

Letar efter något som kan ändra allt


I wont let you down

Haft en bra dag. Gömt mig i mina vänner famnar, letat maskeradkläder i tre timmar och tog sedan en fika med Johanna och Emelie. Tog fel buss och fick springa i regnet med Emelie för att ta oss till MK där vi befann oss på middagsbesök. Sedan såg vi Storvreta bli krossade av Fyrislund. Så pinsamt. Så pinsamt. Ska nu slå på ett Gossip Girl avsnitt.

Maybe we did a mistake to even try

Jag lever. Men det är knappt. Psykologin tar över mitt liv eller nej nu överdrev jag. Har pluggat det hela dagen då jag sköt upp det i helgen eftersom jag vill lägga all min tid på allt annat förutom det. På schemat imorgon står det Psykologiprov, sen träffa Ellis och pröva klänningen en sista gång efter det troligtvis möta upp MK och sedan ska jag fika med mina fina vän Johanna. Jag är så lyckligt lottad som har så bra vänner!

Lika grå som själen


Be my favorite one

Där har ni fram och baksidan på min nya favorit tröja. Kommer bo i den. Gör det till en större grej en vad den är, men den är så fin. Vill även tilllägga att mannen, myten, legenden som är med på tröjan fyller år idag. Mycket passande.

I feel your arms around me

En bättre söndag. Godnatt!

The time flies away

Hemkommen från Borås nu med tårarna i halsen. Igen. Har haft en otroligt behövligt lugn helg med en sån fin vän. Mysiga promenader samt en del filmer har avverkas med blandning av super god mat. Fick världens finaste tröja även med Eminem på som jag sitter i nu. Jag behövde komma iväg och jag är så glad att jag fick chansen till det också!

if this streets could whisper

Byter äntligen miljö imorgon.

Ta-hand-om-sig-själv-dag

Eftersom jag stanna kvar i skolan tre timmar extra la jag allt plugg åt sidan idag. Har bara tagit hand om mig själv och inte känt något måste. Där i mot så finns det ett, jag måste packa. Tar tag i det sen.

Im just a dreamer

Jensen kör på språk dag idag. Ska möta upp Ellan i stan om en timme och sen sitta kvar för att plugga. Kill me.

~


Har du saknat någon så det gör så ont att du inte kan röra dig? Välkommen till min värld.

You can hate but never break me


Denna gång gör vi det rätt, tillsammans

Hej kompisar! Mycket lugnare nu. Kan bocka av lite från skolan. Hela familjen åkte ut till Sandras nya lilla hus och kollade lite. Skämtade mest om mig skulle jag vilja påstå. Väl hemma satte vi oss och kolla matchen, kul och se faktiskt brukar aldrig fastna för hela matchen men det gjorde jag. Pluset måste va att dom vann!

Vill även påpeka att jag ska endast blogga från och men nu när jag har bildmatrial annars tröttnar jag på det här och det vill inte jag. Jag skriver endast för att själv komma ihåg. Inte för någon annan

Om du letar efter någon

Jag är upptagen, min prestationsångest skirker inom mig. Alla uppgifter och prov ska ha lägst VG. Jag måste klara detta, för min egna skull.

Jag får inte sakna den jag var

För alla gånger du räddat mig.
Just nu känner jag mig så stressad. Vet inte riktigt varför. Allt skolarbete har kommit på engång och jag minns inte hur man planerar upp något bra schema på vad man borde lägga mer tid på osv. Panik helt klart. Sen står jag inte ut med att vara i Uppsala längre, vilket gör mig mer stressad. För vad som helst kan hända som gör att jag inte få sätta mig på det där planet på fredag. Jag vill inte hoppas för mycket. Ska åter gå till Gossip Girl.

~


Styrkan du finner i kärleken

Åkte till stan tidigare idag för att pröva klänningen till modevisningen och även hänga med Ellis. Ska tillbaka nästa tisdag då allt ska vara klart. Sen löpte en hela dag igen, hade en tre timmars håltimme att fylla ut vilket Emelie och Hanna hjälpte mig med. Kom nyss hem och ska plugga. Kommer inte få se mina vänner på länge då det vankas tre prov. Behöver även nämna, idag mår jag bra!

Don't you lose your faith in me

Hej folket! Blev inget gränby. Terese och jag var för oplanerade. Istället har jag varit ute och gått i en timme, tagit ett lång bad och nu ska jag slå på en film. En söndag utan ångest alltså. Ska börja planera veckan och eftersom jag beger mig till Borås troligtvis på fredag. Lillkillen fyller även år imorgon och Mattias på tisdag. Tänkte först "shit vad alla växer ifrån mig" sen insåg jag att jag är ett år äldre än alla typ. Nu film!

There's no reason

I väntan på att Terese ska svara på mitt sms så jag får tvinga henne att köra mig till gränby passade jag på att måla mina naglar. Nu ska jag bära blodrött ett tag framåt. Sista bilden ger inte färgen någon rättvisa. Nu känner jag mig inte lika naken längre! Ska pyssla ihop en spotify lista nu.

Och i slut ändan har vi alltid haft varandra


Min andra halva.

how can you be so heartless?

Vad hände med att jag ställer mig och poesar med mjukisbyxor? Dessutom är Mattes tröja på (påminn mig att du ska få tillbaka den snarast!) Då förstår ni att jag varit lite uttråkad. Men nu vankas det myskväll. Ska därför utrymma mitt hus nu. Vi hörs imorgon.

Jag kommer ihåg alla dagar med dig


Bilderna är tagna från Johannas kamera.
Ungefär så där såg det ut igår. Som sagt var det en sån otroligt bra kväll, kan inte klaga! Såna kvällar behövs det fler av. Ikväll finns det inga klara planer, det återstår att se helt enkelt.

"Första vita helgen, jag tror att jag dör"

Efter skolan igår hamnade jag på storken med så fina människor. Helt spontant blev det pizza och fotbollstittande hemma hos Linn med några. Senare slöt sig flera med oss och vi hade det så bra. Lyssnade på både gamal och nyare musik. Skön med till Gyllene tider. Vid halv två vart vi hämtade och jag somnade bums. Så bra kväll!

P.S Bilden på Ellen, hur rå snygg är hon inte?

En vackrare plats att leva på


Sitter i skolan på Historia lektionen. Lite små tråkigt. Idag är det extra jobbigt då min mobil knappt har något batteri och jag hör absolut ingenting på mitt högra öra. Efter skolan vankas det fika med Johanna (detta är en öppen fika så fler får joina!) Vi hörs när jag kommr hem


#FML

Vänta, är det jag som var förkyld en vecka, sen drog på mig hög feber och sen en hosta som gjort att mitt bröstvärken och sist men inte minst efter tre veckor som sjuk, varför inte fixa lite öroninflamation? Jag är så lycklig att jag skulle kunna spricka. Min helg är förstörd.

Låt mig få vara lycklig

Bra dag. Jag var i skolan, creed till mig matte? Fick reda på både bra och dåliga grejor men ska ge allt nu. Hade sveriges längsta hål på tre timmar. Så jag och tjejerna tog en fika för att fylla ut den och våra magar. Nöjda med livet rullade vi tillbaka till skolan och sen hemåt med bra sällskap. Vi hörs

The happiest time of my life

Vill tillbaka. Vill vara lycklig och full. Vill dansa tills fötterna blöder. Vill dit nu nu. Tack och lov planeras det för fullt för att göra detta nästa år igen!

När lät jag mig själv bli så svag?

Ska till närakuten nudå.

That's her destiny

Hängde med MK några timmar på stan för att rensa tankarna. Vilket hjälpte och det är jag otroligt glad över! Tog mig hem direkt och somnade. Vilket inte var lika skönt. Vakna upp till Smset på bilden ovan. Min nya pappa aka Mattias gav mig ett wake up call. Imorgon vankas det skola för hela slanten! Väntar på att pappas extremt goda tjockpannkaka ska bli klar. Senare ikväll ska jag styra upp en dejt!

En plats där alla ler

Idag är det sån dag jag borde gå med keps. Mörka min svullna, trötta ögon. Blev ingen skola idag. Ska käka lunch på katte med MK och sen kanske ta en tripp till Sjukhuset. Kul liv. Allt gå framåt för mig. Hoppas ni såg den meningen med ironi. Tjarå.

Jag lever i en mardröm

ang kommentaren i undre inlägget.
Jag lider av ångest. Det är det enda ni behöver veta.

Idag har jag bara mig själv att skylla

You found me - The Fray
Never say never - The Fray

Du känner inte mig

Idag tog min kusin med mig och lillen till Sigtuna där det finns ett choklad café. Det var super mysigt där och super gott! Efter det hämta vi upp andra kusinen för att fixa hans brillor och sen bar det av hemåt. Har även varit och tagit mått tills då jag ska gå modell för Ellen. Nervös redan nu. Mycket stabilt.

När man inte orkar bry sig

Update: Tog en promenad för uppfriskningens skull. Idag mår jag bra, riktigt riktigt bra! Det enda som stör mig är att mina inälvor håller på att hostas upp. Promenaden kanske inte var så givande. Men jag trotsar alltid sådant. Imorgon ska jag börja leta presenter till alla oktober födelsedagsbarn. Måste börja någonstans. Har inget plugg heller. Men hörde nyss att det vankades efterrätt.

Det fina med långa promenader

Breakeven - The Script
The man who cant be moved - The Script

You will always get me


Jag och Ellen fick sällskap av Michaela när vi skulle inleda våran fika. Vi satt och prata i timmar och när vi insåg att det kanske var dags att dra sig hemmåt hade det blivit mörkt ute. Det regnade även. Väl hemma tröck jag i mig pizza och nu ligger jag död i sängen. Halsen vill inte ge med sig. Vill gråta.

No one knows how perfect it is

Rotade fram nu ful gammal väst i garderoben. Passar perfekt idag. Ska ha lång fika med Ellen. Perfekt söndag!

Jag har glömt dig en vacker dag

Kommer avsluta med min helg med min andra halva. Det var för länge sen. Idag tycker jag om Söndagar för nu är helgen äntligen slut. Vill att allt ska gå fortare. Dock blev jag chockad över att se att det är den andra oktober. Denna månad fyller hälften av mitt umgänge år. Det bjuds på två resor och säkert massa höst fika innan vi kan tacka oktober för denna gång.

Jag har stirrat mig blind i en spegel

Jag tror jag glömmer bort mig själv i all ångest. Jag glömmer bort att uppskatta såna där små tillfällen när jag får umgås med någon jag knappt får säga ett ord till eller bara när jag är med mina vänner. Jag glömmer tid och rum och låter tårarna jobba istället. Dom orden alla sa till mig. Att jag påstås vara stark försvinner ur minnet precis dom stunderna jag behöver höra dom eka i mitt huvud. Jag blir inte mig själv och nu har den tagit över mig. Den har blivit mig. Trots att jag engång i tiden var stark.

Jag slipper ta farväl

Vi hamnade som sagt i Knivsta. Det var riktigt trevligt faktiskt och länge sen jag träffa så mycket nytt folk. Vill tacka Denniz för det stora blåmärket jag har på låret nu, Henrik för att vi fick komma och Grabbarna grus för alkoholen ni dela mer er utav!

Jag ramlar dåliga gatan fram

Våran storfika igår ala JohannaePic. Det var så mysigt som jag förväntat mig men insåg att jag var inte frisk på lång vägar. Någon frågade mig ifall jag skulle komma till Knivsta men ansåg att det var nog inget för mig då jag var sjuk. Åkte till Allians istället för att kolla innebandy med en del då Linn hojta om att hon skulle dit och två timmar senare var vi på väg med även Johanna som sällskap!